Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

To studentermedhjælpere med politisk tæft

Danske Regioner

København, Storkøbenhavn

Indrykket
26-05-2023

Har du lyst til at være med til at tegne linjerne for fremtidens sundhedsvæsen, og vil du prøve kræfter med interessevaretagelse inden for sundhedssektoren? Så grib chancen, og søg jobbet som en af vores nye studentermedhjælpere i Danske Regioners Center for Sundheds- og Socialpolitik.

 

Dine opgaver

Du bliver en del af et center, hvor vi arbejder vi med politikudvikling, interessevaretagelse og implementering af strategiske tiltag. Det gør vi inden for områder som bl.a. kræft og hjertesygdom, akutområdet, psykiatri, sundhedsuddannelser og forebyggelse.

 

Som vores nye studentermedhjælper vil du få mulighed for, at

 • udarbejde høringssvar

 • monitorere udvalgte politikområder og bidrage til folketingsspørgsmål

 • udarbejde interne notater

 • besvare henvendelser fra borgere og organisationer mv.

 • forberede mødemateriale

 • lave analyse- og researchopgaver

 • opdatere hjemmeside

 • bidrage til afvikling af konferencer og workshops

 • planlægge studieture for teamet og hjælpe med praktiske ad hoc opgaver.

 

Din nye arbejdsplads

Danske Regioner varetager regionernes fælles interesser og udvikler løsninger på bl.a. sundhedspolitiske udfordringer. I Center for Sundheds- og Socialpolitik er vi omkring 40 medarbejdere fordelt på seks teams, heraf er fem studentermedhjælpere i centeret.

 

Du bliver enten fast tilknyttet Team Behandling og Sundhedskompetencer eller Team Forebyggelse og Kroniske Sygdomme. Team Behandling og Sundhedskompetencer består af fire konsulenter og en teamleder. Teamet beskæftiger sig med det præhospitale område, akutområdet, sygehusbehandling, patientrettigheder og uddannelse af sundhedspersonale.

 

Team Forebyggelse og Kroniske Sygdomme består af fem konsulenter og en teamleder. Teamet beskæftiger sig med folkesundhed, forebyggelse og sundhedsfremme inden for blandt andet tobak, alkohol og overvægt, ulighed i sundhed, kroniske sygdomme, multisygdom, genoptræning og rehabilitering, ældre, svangreomsorg og fertilitet.

 

Om dig

Vi er på udkig efter dig, som læser på en videregående uddannelse fx folkesundhedsvidenskab, statskundskab, samfundsvidenskab og har minimum 1,5 år tilbage af din uddannelse. Du har gode samarbejdsevner og godt humør, og du kan håndtere mange forskellige interessenter.

 

Det er ikke afgørende, at du har erfaring fra sundhedsområdet, så længe du kan dokumentere evnen og lysten til at sætte dig ind i nyt, komplekst stof og omsætte det både strategisk og kommunikativt.

 

Desuden forventer vi, at du:

 • har politisk tæft og interesse for sundhedspolitik og udviklingstendenser på sundhedsområdet

 • er analytisk og skarp til formidling både skriftligt og mundtligt

 • arbejder struktureret og er god til at skabe overblik

 • arbejder selvstændigt og kan overholde deadlines

 • er opsøgende i forhold til at etablere klare rammer for opgaveløsningen.

 

Vi tilbyder

Siger du ja til at arbejde hos os, får du et udviklende job, hvor du kan udfolde dine faglige kompetencer fra studiet i praksis. Du får et indgående kendskab til sundhedsvæsenet og regionernes samarbejde på tværs. Desuden får du styrket dine samarbejds- og formidlingsevner.

 

Vi sørger for at tilpasse opgaverne i takt med din faglige udvikling, og du får hurtigt mulighed for at få ansvar for egne opgaver. Du bliver en del af et team, der jonglerer med mange politiske dagsordener, og vi sætter pris på humor og professionelt engagement. Arbejdstiden er i gennemsnit 15 timer pr. uge, og vi tilrettelægger din arbejdstid fleksibelt, så du har plads til eksamensperioder og øvrige studieaktiviteter.

 

Når vi spørger medarbejderne, hvorfor Danske Regioner er en god arbejdsplads, fremhæver de især udfordrende og meningsfulde opgaver, stort ansvar, fleksible arbejdsforhold, aktiv personaleforening og et godt kollegialt sammenhold, der er præget af uhøjtidelighed, engagement og et højt fagligt niveau. Læs mere om Danske Regioner som arbejdsplads.

 

Sådan søger du

Send din ansøgning senest 13. juni 2023. Stillingerne er med opstart i august, og vi ønsker at besætte stillingerne inden sommerferien. Vi holder ansættelsessamtaler i uge 25 og 26. Du får mulighed for at høre mere om begge teams til samtalen.

 

Vil du vide mere om stillingen i Team Behandling og Sundhedskompetencer, kontakt konsulent Sofie Bendix Christiansen på 2055 4980. Vil du vide mere om stillingen i Team Forebyggelse og Kroniske Sygdomme, kontakt konsulent Sofie Vennike på 2173 6940.

 

Danske Regioner er en røgfri arbejdsplads, og vi opfordrer alle uanset køn, alder, religion og etnisk oprindelse til at søge.

 

Frist:

13-06-2023

 

Afdeling:

Danske Regioner

 

Kontaktperson:

Konsulent Sofie Bendix Christiansen tilf. 2055 4980

 

Kontaktperson:

Konsulent Sofie Vennike tlf. 2173 6940

 

Arbejdssted:

Center for Sundheds- og Socialpolitik

 

Arbejdstid:

15 t

 

Ansættelse:

Midlertidig ansættelse

 

Ansættelse efter overenskomst:

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og HK vedrørende ikke-tjenestemandsansatte kontorlærlinge og kontorfunktionærer.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Danske Regioner

Adresse 1
Dampfærgevej 22
2100 København Ø
Danmark
Adresse 2
Dampfærgevej 22
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
26-05-2023
Udløber
13-06-2023
Kviknummer
LJA-84811340
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Analyse og information, Forskning og undervisning, Konsulent og rådgivning, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Danske Regioner

Adresse
Dampfærgevej 22
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
26-05-2023
Ansøgningsfrist
13-06-2023
Kviknummer
LJA-84811340
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Analyse og information, Forskning og undervisning, Konsulent og rådgivning, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed