Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

To spændende stillinger til økonomistyring - en konsulent og en fuldmægtig

Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø

København, Storkøbenhavn

Indrykket
28-11-2022

Har du talent for økonomistyring og lyst til at blive en del af en spændende arbejdsplads med mange forskellige fagligheder? Vil du være med til at sikre god økonomisk forvaltning i en nøglefunktion, der indebærer tæt samarbejde med forskere, chefer og direktion? Og vil du arbejde med økonomistyring og regnskab knyttet til finanslovsbevillinger og fondsbevillinger på arbejdsmiljøområdet? Så har vi to stillinger i Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø.

 

Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked

I Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø forsker vi i emner, der har betydning for arbejdsmiljø og arbejdsrelateret helbred nu og i fremtiden. Som sektorforskningsinstitution inden for Beskæftigelsesministeriet er det også vores opgave at overvåge og evaluere udviklingen i arbejdsmiljøet samt at pege på nye risici. Vi uddanner nye forskere og formidler vores forskningsresultater i anerkendte tidsskrifter. Vi formidler den forskningsbaserede viden til arbejdspladser, myndigheder, arbejdsmarkedets parter og rådgivere på arbejdsmiljøområdet. Derved bidrager vi til at forbedre arbejdsmiljøet i Danmark.

 

Du kan læse mere om os på www.nfa.dk

 

Nøglepersoner til økonomi-, aktivitets- og resultatstyring

Stillingerne er forankret i Sekretariatet, der har ansvaret for drift og supportfunktioner i NFA. Sekretariatet skal sikre, at direktionen har det bedste beslutningsgrundlag i forhold til den overordnede strategiske ledelse af NFA, herunder den overordnede økonomi-, aktivitets- og resultatstyring.

 

Stillingerne rummer et mix af klassisk økonomistyring for det samlede forskningscenter og bistand til NFAs forskelligartede forskningsprojekter fra projektansøgning og løbende afrapportering til bevilgende fonde og til projektregnskabsaflæggelse. Du vil som konsulent få det overordnede faglige ansvar for området og være en væsentlig sparringspartner for de øvrige økonomimedarbejdere og forskningsområderne.

 

I begge stillinger kommer du til arbejde medfølgende opgaver:

 • løbende økonomistyring, herunder finanslovsarbejde, udgiftsopfølgning, årsregnskab samt for budgetlægning og opfølgning

 • sikring af, at den økonomiske forvaltning overholder gældende bevillingsretlige og regnskabsmæssige regler

 • teknisk bistand til budgetlægning i forbindelse med projektansøgninger til forskningsfonde

 • bistand til økonomisk administration af bevilgede forskningsprojekter og til indgåelse af årlige projektresultatkontrakter og

 • løbende og afsluttende økonomisk afrapportering og afregning for forskningsprojekter til danske og internationale fonde.

 

Den faglige ledelse af projekterne varetages af forskningsafdelingerne, men økonomifunktionen hjælper med systemadgang og - forståelse.

 

Du kommer til at indgå i et dynamisk arbejdsmiljø, hvor vi lægger vægt på samarbejde og gensidig sparring. Opgaver løses i dialog med forskningscenterets direktion, chefer, forskere samt departementets økonomikontor. Det er således tale om to stillinger i centrale funktioner i NFA med samarbejdsrelationer til hele organisationen.

 

Du skal desuden stå for udvikling og vedligeholdelse af NFAs økonomirelevante data og bidrage til vores nye porteføljestyringssystem som vi bruger til faglig og økonomisk styring af NFAs forskningsprojekter.

 

Bliv vores nye kollega

Vi søger to fagligt stærke profiler, der brænder for at arbejde med økonomi.

 

Vi forestiller os, at du:

 • er cand.polit., cand.oecon., cand.scient.pol. eller lignende,

 • har indgående kendskab til statens budget og regnskabsregler, herunder kendskab til de fællesstatslige systemer: Navision Stat, Indfak, RejsUd, LDV og SBS,

 • er analytisk stærk og har evnen til både at bevare overblikket og grave dig ned i detaljerne,

 • er god til at samarbejde på tværs - både internt og med eksterne samarbejdspartnere,

 • er løsningsorienteret og har god dømmekraft,

 • kan formidle komplekst materiale kort og letforståeligt og

 • er fleksibel og parat til at levere en ekstra indsats, når opgaven kræver det.

 

Det vil være en fordel, hvis du har flair for sammenhængen mellem it-systemunderstøttelse og økonomiske styringsbehov.

 

Den ene stilling er som konsulent og fordrer en tung erfaring - den anden er som fuldmægtig, gerne med et par års erfaring    

 

Vi finder løsninger sammen

Som en del af Beskæftigelsesministeriet, er Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne små. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

 

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra siden og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingerne er faste fuldtidsstillinger. Har du de rette kvalifikationer og lyst til en opgaveportefølje med mere ansvar, kan vi tilbyde dig ansættelse som konsulent. I den anden stilling vil du som udgangspunkt blive ansat som fuldmægtig efter overenskomsten for akademikere i staten.

 

Vi vil gerne have, at du starter hurtigst muligt og senest den 1. februar 2023.

 

Spørgsmål og ansøgning

Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte sekretariatschef Anne Marie Clemensen på tlf.nr. 2935 7308.

 

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-partner Rikke Dahl Ledertoug i Beskæftigelsesministeriets HR på tlf. nr. 2250 3487.

 

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

 

Vi skal modtage din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest søndag den 11. december 2022.

 

Vi holder samtaler løbende.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø

Adresse 1
Lersø Parkallé 105
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
28-11-2022
Udløber
11-12-2022
Kviknummer
LJA-84291066
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Finans, økonomi og regnskab, Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø

Adresse
Lersø Parkallé 105
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
28-11-2022
Ansøgningsfrist
11-12-2022
Kviknummer
LJA-84291066
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Finans, økonomi og regnskab, Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed