Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

To skarpe og engagerede jurister til privatret i Teknik- og Miljøforvaltningen

Københavns Kommune, Teknik- og Miljøforvaltningen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
15-09-2023

Har du lyst til at være en del af en stabsfunktion, som yder juridisk rådgivning af høj kvalitet til Teknik- og Miljøforvaltningens fagudvalg, direktion og forvaltningens fire afdelinger?

 

Om jobbet

Din arbejdsplads bliver den juridiske enhed Stab Jura i Teknik- og Miljøforvaltningen stabsenhed (TMF Stab), som er centralt placeret i Teknik- og Miljøforvaltningen. Stab Jura fungerer i praksis som forvaltningens in-house juridiske rådgivere, og vi består på nuværende tidspunkt af 13 engagerede kolleger og en enhedschef, som alle arbejder med at servicere og rådgive inden for det offentligretlige, privatretlige, databeskyttelsesretlige og erstatningsretlige område.

 

Du bliver en del af vores privatretsteam, som i dag består af tre jurister - herunder en teamkoordinator. Teamets opgaver er meget forskelligartede, og vi rådgiver alle dele af forvaltningen om privatret i en offentligretlig kontekst. Det kan fx være rådgivning om kontraktindgåelse og -fortolkning samt forhandling af kontrakter, kommunalfuldmagtsspørgsmål som fx hjemmelspørgsmål i relation til byudviklingsønsker og indgåelse i offentlige-private samarbejder, rådgivning om statsstøtte, immaterielle spørgsmål både i relation til kommunens egne frembringelser og i relation til private leverandører samt meget andet, der knytter sig til forvaltningens opgaver mellem at være offentlig myndighed og privat part. Teamet rådgiver også om GDPR-retlige spørgsmål, herunder implementering og udvikling af nye teknologier såsom AI og machine learning. Med disse stillinger rekrutterer vi for at styrke vores kompetencer på kommunalfuldmagtsområdet og for at håndtere nogle verserende og tunge retssager, bl.a. på EU-konkurrenceområdet.

 

Om dig 

Du er uddannet cand.jur. eller cand.merc.jur. med et højt fagligt niveau, og du har mod på de udfordringer og muligheder, som en afvekslende og til tider uforudsigelig hverdag byder på.

 

Du har gerne erfaring fra enten advokatbranchen, centraladministrationen, en kommune eller lignende med rådgivning om komplekse juridiske problemstillinger, og vi lægger for hver af stillingerne vægt på, at du har kompetencer inden for det privatretlige område og kommunalfuldmagtsreglerne. Da vores opgaveportefølje spænder vidt, er et vigtigt parameter din erfaring og dine personlige kvalifikationer, hvormed du er i stand til hurtigt at sætte dig ind i nye problemstillinger og i nogle tilfælde nye retsområder.

 

Desuden lægger vi vægt på, at du

  • trives i rådgiverrollen

  • er kvalitetsbevidst, grundig og kan bevare overblikket i komplekse processer i en, til tider, travl hverdag

  • er processtærk

  • er løsningsorienteret og kan formidle din faglighed og sætte den i kontekst - både over for ledelse, politikere og fagfolk i forvaltningen samt over for eksterne samarbejdspartnere

  • kommunikerer præcist og forståeligt på skrift og i tale

  • er selvstændig og får noget fra hånden

  • indgår positivt og konstruktivt i professionelle relationer og samarbejder

 

Hvad vi kan tilbyde

Vi tilbyder et spændende job med faglige udfordringer i en afvekslende hverdag med fokus på din faglige og personlige udvikling. Vi er kendetegnet ved at have et fagligt stærkt og dynamisk arbejdsmiljø med indbyrdes sparring, god work-life-balance, højt til loftet, humor, godt kollegaskab og nærværende ledelse. Vi har et højt fagligt niveau, som vi tilstræber at holde ved lige både gennem et internt juridisk netværk på tværs forvaltningen samt via efteruddannelse af relevans for den enkelte medarbejder. Arbejdstiden er gennemsnitligt 37 timer om ugen inkl. frokostpause. Vi bor centralt på Islands Brygge med metro og bus tæt på og gode muligheder for cykelparkering i aflåst kælder.

 

Løn- og ansættelsesvilkår  

Vi søger to nye kollegaer i form af en fuldmægtig og en specialkonsulent. For den rette kandidat vil der være mulighed for indplacering som chefkonsulent. Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst afhængigt af dine kvalifikationer og efter forhandling med den forhandlingsberettigede organisation.

 

Stillingerne er med tiltrædelse hurtigst muligt og senest den 1. december 2023.

 

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chef for Jura Trine Høj Andersen på 4022 3445 eller teamkoordinator for privatretsteamet Dan Rune Bjørneboe på 2426 1344.

 

Sammen med ansøgningen beder vi dig vedhæfte CV, udskrift af eksamenskarakterer og evt. andre relevante papirer.

 

Søg via linket senest søndag den 1. oktober 2023

 

Vi forventer at gennemføre to samtalerunder med udvalgte kandidater. Indkaldelse til samtale vil ske primo uge 40, og første samtale forventes afholdt medio/ultimo uge 40. Anden samtale forventes afholdt i uge 41. Kandidater, der går videre til anden samtalerunde, skal løse en case i forbindelse med samtalen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Københavns Kommune, Teknik- og Miljøforvaltningen

Adresse 1
Njalsgade 17
2300 København S
Danmark
Adresse 2
Njalsgade 17
2300 København S
Danmark
Praktisk information
Oprettet
15-09-2023
Udløber
01-10-2023
Kviknummer
LJA-85076779
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Jura, HR og personale, Kommunikation og medier, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Job i virksomheden

Københavns Kommune, Teknik- og Miljøforvaltningen

Del dette job

Virksomhedsinformation

Københavns Kommune, Teknik- og Miljøforvaltningen

Adresse
Njalsgade 17
2300
København S
Danmark
Praktisk information
Indrykket
15-09-2023
Ansøgningsfrist
01-10-2023
Kviknummer
LJA-85076779
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Jura, HR og personale, Kommunikation og medier, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed