Gem annonce

To økonomikonsulenter søges til Center for Økonomi og Personale

Bornholms Regionskommune

Bornholm, Bornholm

Indrykket
28-06-2022

Er du en af to økonomikonsulenter, som vi står og mangler?

 

I Bornholms Regionskommune har vi samlet kommunens økonomistyringsopgave i Center for Økonomi og Personale. Vi har lige nu to ledige stillinger som økonomikonsulenter i Budget og indkøb.

 

Budget og indkøb varetager den overordnede økonomiske styring og understøtter hele koncernens arbejde med økonomi og styring. Opgaverne favner bredt fra generel økonomiunderstøttelse i et fagcenter, henover analyser, ledelsesinformation, budgetlægning, budgetopfølgninger og til udarbejdelse af politiske dagsordener.

 

I Budget og indkøb er vi 20 medarbejdere, hvoraf de fem arbejder med udbuds- og indkøbsopgaver. Der er en stor frihedsgrad og en uformel omgangstone, godt humør og gode kollegaer.

 

Som økonomikonsulent vil du skulle beskæftige dig med økonomistyring i såvel bredden som dybden. Vi arbejder ud fra et koncernperspektiv, og du skal kunne koble dig til et fagområde og til den samlede organisation.

 

Vi er åbne overfor at skrue en stilling sammen, der passer til den enkelte kandidat i samspil med de nuværende kolleger i afdelingen. Det afhænger af, hvad du kommer med af erfaring, kompetencer og interesse.

 

Hvem er du?

Det vigtigt for dig at løse opgaverne effektivt og med høj kvalitet. Du har blik for fagområdets behov, nye muligheder og løsninger og er med til at skabe overblik. I din opgaveløsning er du proaktiv og struktureret, og er løsningsfokuseret i forhold til den samlede styringsopgave.

 

Derudover forventer vi, at du:

  • Har en relevant videregående uddannelse indenfor samfundsfag eller økonomi, eller erfaring, der kan ligestilles hermed

  • Er en stærk analytiker og har interesse og flair for tal og økonomiske sammenhænge

  • Er en god kommunikator, der evner at formidle komplekse problemstillinger klart og tydeligt på skrift og i tale, så din målgruppe forstår dig

  • Trives med både at arbejde selvstændigt og indgå i samarbejde med kollegaer og samarbejdspartnere på alle niveauer.

  • Trives med at arbejde i et dynamisk miljø - i en til tider hektisk hverdag - uden at miste overblikket og er serviceminded.

 

Vi tilbyder et varieret job, hvor du vil gøre en forskel. Vi er en fleksibel arbejdsplads, hvor du får mulighed for en ugentlig hjemmearbejdsdag. Du vil have gode muligheder for faglig udvikling, og du vil blive en del af en afdeling med en faglig stærk profil og en uformel omgangstone.

 

Hvis du er interesseret i at høre mere om indholdet i arbejdsopgaverne eller andet kan du kontakte leder af Budget og indkøb Michael Mogensen på 51672068

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og efter principperne i lokal løndannelse.

Stillingerne er på fuldtid.

Ansættelsen er pr. 01-10-2022.

 

Praktisk information

Send din ansøgning og CV samt dokumentation for uddannelse, via "Søg Jobbet" knappen, sådan at vi har modtaget den senest den 14-08-2022.

 

Ansættelsessamtaler vil blive afholdt Uge 33 og 34

 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Michael Mogensen på 56924112 eller 51672068.

 

Bornholms Regionskommune som arbejdsplads

Bornholms Regionskommune (BRK) har omkring 3.600 medarbejdere og er dermed ubestridt øens største arbejdsplads. Hver femte i job på Bornholm er ansat i kommunen, som er en del af rammen om alle bornholmeres liv. Vores ledere og medarbejdere er stolte over og entusiastiske omkring hver dag at samarbejde om både borgerne og hele Bornholms udvikling, og sammen styrer vi mod at gøre kommunen til et endnu bedre sted at arbejde end i dag. 

 

BRK er på mange måder en unik kommunal arbejdsplads, fordi Bornholm udgør en region for sig. Vi arbejder derfor med strategier og opgaver inden for erhverv, turisme og trafik, som danske kommuner normalt ikke har, og vi skal selv kunne løfte alle opgaver inden for velfærd og samfundsopgaver, da vores nabokommuner er langt væk. Vi har visionære planer for øens fremtid. Det er målet, at Bornholm skal være en fossilfri ø i 2040, og vi har også ambitiøse mål for fritidsliv, folkesundhed og det gode børne- og ungdomsliv.

 

Drømmer du om at bo og arbejde på Bornholm?

Målt på naturscenerier og kulturarv, synes vi Bornholm er Danmarks rigeste kommune. Beregnet i minutter eller kilometer er vi ganske tæt på hovedstaden, men opgjort i sol, klipper og sandstrande - eller i tryghed, nærvær og livskvalitet - er vi en helt anden verden.

Det er tit en stor beslutning af flytte, hvad end du søger nye udfordringer på egen hånd eller har familien med til Bornholm. Har du brug for information, råd og vejledning om bolig, jobmuligheder for din ægtefælle, skole og fritid er du velkommen til at kontakte vores tilflytterkonsulent, Rune Holm.

Kontakt Bornholms tilflytterkonsulent Rune Holm, 31 21 88 80, rh@bornholm.biz, Læs mere på Http://næstestopbornholm.dk/

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Bornholms Regionskommune

Adresse 1
Ullasvej 23
3700 Rønne
Danmark
Praktisk information
Oprettet
28-06-2022
Udløber
14-08-2022
Kviknummer
LJA-83768598
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Kommunikation og medier, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Job i virksomheden

Bornholms Regionskommune
Lignende job

Bornholms Regionskommune

Del dette job

Virksomhedsinformation

Bornholms Regionskommune

Adresse
Ullasvej 23
3700
Rønne
Danmark
Praktisk information
Indrykket
28-06-2022
Ansøgningsfrist
14-08-2022
Kviknummer
LJA-83768598
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Kommunikation og medier, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed
Gem annonce