Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

To medarbejdere med erhvervspolitisk interesse til Effektiv Regulering i Erhvervsstyrelsen

Erhvervsstyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
21-12-2018

I Erhvervsstyrelsens Team Effektiv Regulering har vi fokus på, at det er nemt og effektivt af drive virksomhed i Danmark. Det gør vi ved at forenkle eksisterende erhvervsregulering og sikre, at ny regulering ikke indeholder barrierer for nye forretningsmodeller eller unødige byrder for de omfattede virksomheder. Hvis du vil arbejde med at skabe gode rammevilkår for erhvervslivet, er du måske vores nye kollega i Erhvervsstyrelsen.

 

Ambitiøse medarbejdere til Team Effektiv Regulering

I Effektiv Regulering koordinerer og implementerer vi regeringens indsats for at gøre det nemmere at drive virksomhed i Danmark. I tæt samarbejde med myndigheder og erhvervsliv fjerner vi unødvendigt bureaukrati i eksisterende regulering og forebygger byrder i ny regulering. 

 

Vores arbejde omfatter tidligt i lovprocessen at screene forslag for, hvilke konsekvenser nye eller ændrede regler har for erhvervslivet. Sideløbende med konsekvensvurderingsarbejdet sekretariatsbetjener vi både det midlertidige Ministerudvalg for bedre erhvervsregulering, der skal sikre at regeringen når sine målsætninger for at reducere erhvervsøkonomiske byrder og Virksomhedsforum for enklere regler, der rådgiver regeringen om, hvor virksomhederne oplever de største byrder og kommer med forslag til forenklinger. 

 

Til at løfte dagsordenen for effektiv regulering anvender vi både kvantitative og kvalitative metoder. Du kan læse mere om vores opgaver og metoder på Erhvervsstyrelsens hjemmeside: https://erhvervsstyrelsen.dk/enklere-regler-virksomheder.

 

Som vores nye kollega vil du få ansvaret for vurdering af administrative konsekvenser i erhvervsreguleringen for ét eller flere ministerier. Arbejdet indebærer at redegøre for konsekvenser til beslutningsgrundlag til ny erhvervsregulering og at redegøre for lettelser i eksisterende regulering. 

 

Du vil komme til at løse opgaver selvstændigt og i samarbejde med et stærkt team af engagerede medarbejdere - det er derfor væsentligt, at du både har mod på at fordybe dig i lovtekster og mod på at indgå i tæt samarbejde med dine kollegaer i projekter. 

 

Derudover kan du bl.a. komme til at bidrage til følgende opgaver:

 

  • Sekretariatsbetjening af Ministerudvalget for bedre erhvervsregulering

  • Sekretariatsbetjening af Virksomhedsforum for enklere regler

  • Udarbejdelse af minister- og departementsbetjening

 

 

Samfundsvidenskabelige profiler med interesse for erhvervspolitik

Vi forestiller os, at du har en samfundsvidenskabelig videregående uddannelse med gode resultater. Du kan have et par års erfaring, gerne fra fx et erhvervsrettet ministerium eller interesseorganisation, men det er ikke et krav.

 

Vi lægger derudover vægt på, at du: 

 

  • Interesserer dig for den erhvervspolitiske dagsorden 

  • Interesserer dig for, hvordan digitalisering og ny teknologi kan forbedre erhvervslivets vilkår

  • Er analytisk skarp og hurtig til at komme ind til kernen i både skrift og tale

  • Har god talforståelse og interesse for at arbejde med kvantitativ metode

  • Har erfaring med at håndtere interne og eksterne interessenter i en politisk kontekst

 

 

Om os 

Erhvervsstyrelsen er en del af Erhvervsministeriet og har omkring 550 medarbejdere, som arbejder på tre forskellige lokationer i landet. Denne stilling er placeret i København på Langelinie Allé.     

 

Erhvervsstyrelsen er en ambitiøs og moderne myndighed. Vi lægger vægt på at skabe resultater af høj kvalitet, og vi er ikke bange for at gå nye veje for at finde løsninger. Derfor arbejder vi bl.a. med nye teknologier og data til at effektivisere vores drift og skabe værdi for virksomhederne. Vi lærer gerne af andre, og vi arbejder altid i partnerskab med andre myndigheder, organisationer og virksomheder.     

 

Vi kan tilbyde et varieret og udfordrende job med høj faglighed og mulighed for at arbejde selvstændigt i et stærkt fagligt miljø med gode kolleger. Vi bor i Dahlerups Pakhus ved Langelinie med udsigt over havnen. Vi har en uformel omgangstone, rig mulighed for at deltage i mange sociale aktiviteter og møde kolleger på kryds og tværs.    

 

Team Effektiv Regulering er placeret i Erhvervsstyrelsens afdeling for Erhvervsudvikling og Regulering i København. Vi er et team på 20 engagerede medarbejdere med forskellig samfundsvidenskabelig baggrund. Vi lægger vægt på at have en god stemning på kontoret samtidig med at samarbejdet om at løfte de forskellige opgaver foregår uformelt og effektivt.

 

Du kan læse mere om Erhvervsstyrelsen på www.erst.dk.    

 

Om ansættelsen

Vi kan tilbyde et varieret og udfordrende job med mulighed for at arbejde selvstændigt i et stærkt fagligt miljø med gode kolleger. Vi bor i Dahlerups Pakhus ved Langelinie med udsigt over havnen. Her har vi en uformel omgangstone og rig mulighed for at deltage i mange sociale aktiviteter og møde kolleger på kryds og tværs.

 

Du kan læse mere om Erhvervsstyrelsen på www.erst.dk.

 

Vi søger ansættelser til to stillinger, der begge sker som fuldmægtig efter overenskomst mellem Finansministeriet og AC med mulighed for forhandling af tillæg. Der er tale om en faste fuldtidsstillinger med tiltrædelse hurtigst muligt eller efter aftale.

 

Interesseret? 

Lyder det som noget for dig? Så klik på Søg stilling-knappen nederst i annoncen eller søg via vores hjemmeside på http://www.erhvervsstyrelsen.dk/jobs. Din ansøgning med CV og eksamenspapirer skal være modtaget senest tirsdag den 15. januar 2019 kl. 12.

 

Samtaler forventes afholdt i uge 4 og 5.

 

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle, uanset personlig baggrund, til at søge.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Erhvervsstyrelsen

Adresse 1
Langelinie Allé 17
2100 København Ø
Danmark
Adresse 2
Langelinie Allé 17
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
21-12-2018
Udløber
15-01-2019
Kviknummer
LJA-69029575
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ansøg nu
Lignende job

Odense Universitets Hospital - Løn og Personaleafdelingen

Del dette job

Virksomhedsinformation

Erhvervsstyrelsen

Adresse
Langelinie Allé 17
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
21-12-2018
Ansøgningsfrist
15-01-2019
Kviknummer
LJA-69029575
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Beliggenhed