Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

To kontorchefer til Sundhedsministeriets departement

Sundhedsministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
20-04-2021

Vil du være med til at udarbejde fremtidens sundhedspolitik, give den bedste ministerbetjening, arbejde strategisk med aktører, og er du en god, inddragende og motiverende chef? Så er du måske en af vores nye kontorchefer?

Om os

I Sundhedsministeriet er vi med til at sætte rammerne for et velfungerende, moderne og effektivt sundhedsvæsen samt fremme danskernes sundhed gennem forebyggelse og behandling.

Stillingerne

Stillinger er centrale for udviklingen og reguleringen af sundhedsvæsenet med udgangspunkt i henholdsvis det regionale sygehusvæsen og den nære sundhedsindsats. Hver for sig og i samarbejde med hinanden og resten af chefgruppen vil de to chefer have ansvar for en række vigtige områder og initiativer til udvikling af sundhedsvæsenet, herunder bl.a. en sundhedsreform, styrket lægedækning, nærhospitaler, ny model for tandplejeområdet og bekæmpelse af ulighed i sundhed.

Opgaver

Opgaver på det sygehuspolitiske område (Kontor for Sygehuspolitik) omfatter blandt andet kræft- og hjerteområdet, akutberedskabet, lægelige videreuddannelser, kvalitetsområdet, patientrettigheder og organdonation.

Opgaver på det nære sundhedsområde (Kontor for Borgernær Sundhed) er bl.a. almen praksis og den øvrige praksissektor, kommunale sundhedsopgaver som genoptræning og hjemmesygepleje og udvikling af indsatsen i forhold til mennesker med kronisk sygdom.

Den nærmere opgavefordeling vil blive fastlagt i takt med, at ministeriets opgaveløsning og organisering tilpasses udviklingen i opgaven med håndtering af coronaepidemien, som aktuelt berører hele huset.

Din uddannelse og erfaring

Du har en relevant akademisk uddannelse, formentlig samfundsvidenskabelig (fx cand. scient. pol, cand. jur. eller cand. polit.). Du bliver chef for et bredt og vigtigt område med stor travlhed og politisk bevågenhed, og du skal derfor kunne holde mange bolde i luften og samtidig sikre høj kvalitet og holdbare løsninger.

Du skal have indgående kendskab til arbejdet i en politisk styret organisation og meget gerne erfaring fra sundhedsområdet eller tilsvarende velfærdsområder.

Din ledelsesstil

Som chef sætter du retning og leverer resultater i samarbejde med resten af departementet og koncernen, bl.a. Sundhedsstyrelsen.  Du er visionær, strategisk og analytisk stærk, samtidig med at du har blik for kvaliteten i det enkelte produkt. I forhold til medarbejderne arbejder du tillidsbaseret og evner at udvikle dem. Du sætter personaleledelse højt og formår at udøve synlig og troværdig ledelse. Endvidere har du gode samarbejdsevner og opnår resultater ved dialog med interessenterne på området. Du har stor gennemslagskraft og kan prioritere, træffe beslutninger og nå målene.

Vi tilbyder

En spændende og udfordrende stilling i et hus, der skaber resultater og udvikler på store velfærdsområder. Et sted, hvor en hektisk hverdag og høje krav går hånd i hånd med en positiv indstilling og en stærk kultur for samarbejde og med god mulighed for sparring med chefkollegerne.

Som kontorchef i Sundhedsministeriet er du tæt på beslutningerne og kan gøre en afgørende forskel på sundhedsområdet. Du får lejlighed til at både udøve og udvikle alle aspekter af chefrollen - fra strategisk ledelse til personaleudvikling, analyse og resultatskabelse med en lang række interessenter.

Om ansættelsen

Ansættelse sker i henhold til Rammeaftale om kontraktansættelse af chefer i staten med en grundløn efter gruppe 1 (LR 37). Ansættelsen sker som udgangspunkt i et 5-årigt åremål med mulighed for forlængelse.

Kontakt os gerne

Få mere at vide om stillingerne ved at kontakte: afdelingschef Lene Brøndum Jensen på telefon 2250 2556 (Kontor for Sygehuspolitik) eller kst. afdelingschef Andreas Jull Sørensen på telefon 2122 6368 (Kontor for Borgernær sundhed).

Er du interesseret?

Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 19.

Der vil indgå test i ansættelsesprocessen.

Sundhedsministeriet har røgfri arbejdstid.

Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset alder, køn, religion, handicap, etnisk baggrund.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Sundhedsministeriet

Adresse 1
Holbergsgade 6
1057 København
Danmark
Adresse 2
Holbergsgade 6
1057 København
Danmark
Praktisk information
Oprettet
20-04-2021
Udløber
06-05-2021
Kviknummer
LJA-81985056
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Analyse og information, Kontor og administration, Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling, Sundhed
Ansøg nu
Lignende job

Frie Skolers Lærerforening

Universitets- Og Hogskoleradet

Del dette job

Virksomhedsinformation

Sundhedsministeriet

Adresse
Holbergsgade 6
1057
København
Danmark
Praktisk information
Indrykket
20-04-2021
Ansøgningsfrist
06-05-2021
Kviknummer
LJA-81985056
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Analyse og information, Kontor og administration, Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling, Sundhed
Beliggenhed