Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

To konsulenter til Dansk Fjernvarme

Dansk Fjernvarme

Kolding, Syd- og Sønderjylland

Indrykket
03-10-2019

De danske fjernvarmeselskaber forsyner allerede 3,6 millioner danskere med fjernvarme og er derfor en vigtig aktør inden for dansk energi-, klima- og miljøpolitik.

 

Men ambitionerne rækker videre. Flere skal have nem adgang til komfortabel varme, og samtidig skal varmesektoren omstilles til at være 100 procent CO2-neutral i de kommende år. De mål arbejder Dansk Fjernvarme som brancheorganisation hver dag på at understøtte ved at vejlede vores knap 400 medlemsselskaber og optimere deres udviklingsmuligheder og nu kan du komme med på holdet.

 

Vi søger nemlig vi to nye konsulenter, som vil være med til at påvirke fjernvarmebranchens rammevilkår og skabe konstruktive og holdbare løsninger på konkrete juridiske eller tekniske problemstillinger.

 

Den ene stilling er øremærket til en erfaren eller talentfuld jurist. Den anden står klar til en tekniker med en stærk faglig indsigt i energisektoren.

 

Opgaverne

Som konsulent hos os får du en bred opgaveportefølje og en afvekslende arbejdsdag, hvor du ofte kommer til at samarbejde med kollegaer og andre eksperter.

 

Dine hovedopgaver bliver:

 • At varetage sektorens interesse gennem dialog med myndigheder, alliancer med samarbejdspartnere, høringssvar og bidrag til vores PA- og pressearbejde.

 • At facilitere samarbejdet mellem vores medlemmer og andre faglige eksperter ved at være omdrejningspunktet for netværksgrupper og arbejdsgrupper.

 • At være faglig sparringspartner for vores medlemmer, når de henvender sig for at få vejledning i konkrete sager.

 • At formidle ny viden gennem vores branchevejledninger, nyhedsbreve, fagmagasin og hjemmeside og ved at bidrage med indhold til andres medier.

 • At deltage som underviser på kurser og som indlægsholder på konferencer, temadage og andre events.

 

Faglige kompetencer

Vi leder efter medarbejdere, der har en relevant videregående uddannelse og gerne indsigt i den udvikling og de udfordringer, som varme- og energisektoren står overfor.

 

Du kan have erfaringer fra et fjernvarme- eller energiselskab, andre brancheforeninger, myndigheder eller rådgivningsvirksomhed.

 

Som vores nye teknikker er det en fordel med kendskab til eksempelvis energiintegration, distribution og fjernvarmenet, vandbehandling, geotermi, varmepumper, fjernkøling, kraftvarme, biomasse eller solvarme.

 

Som jurist tæller indsigt i varmeforsyningsloven, lovgivningen omkring forsyningsselskaber og projektbekendtgørelsen på plussiden, men kendskab til områderne inddrivelse, vedtægter og bestyrelsesarbejde, miljølovgivning, persondata og forsikringsret er også en fordel.

 

Personlige kompetencer

Ud over at brænde for energipolitik og energiområdet, lægger vi vægt på følgende egenskaber hos vores nye kolleger:

 • Fagligt stærk og indsigtsfuld og med det rette drive til at holde sig opdateret.

 • Stærk til at formidle faglige og politiske budskaber, både skriftligt og mundtligt.

 • Serviceminded, troværdig og imødekommende.

 • En naturlig evne til at samarbejde og skabe tillidsfulde relationer.

 • En systematisk og resultatorienteret tilgang til opgaverne.

 • Mod til at udfordre eksisterende arbejdsgange.

 • God til at prioritere blandt mange opgaver.

 

Herudover lægger vi stor vægt på, at du kan begå dig både i formelle og uformelle sammenhænge og naturligt tager medansvar for vores samlede virke og trivsel også i en travl hverdag.

 

Din kommende arbejdsplads

Vi kan tilbyde dig en stilling i et stærkt fagligt miljø med stor handlefrihed og mulighed for at udfolde dig i et dynamisk, politisk og udviklingsorienteret miljø, hvor der er højt til loftet og attraktive ansættelsesforhold.

 

Du bliver en del af en relativ ny afdeling, hvor vi har høje ambitioner og lægger vægt på kvalitet og samarbejde. Omgangstonen er uformel og med god plads til humor.

 

Din arbejdsplads bliver Fjernvarmens Hus i Kolding, men der vil også være rejsedage i forbindelse med arrangementer og møder rundt omkring hos medlemmer, myndigheder og andre vigtige interessenter.

Stillingen er på fuld tid og arbejdet tilrettelægges fleksibelt uden øvre arbejdstid. Løn- og ansættelsesforhold forhandles individuelt ud fra kompetencer og erfaringer.

 

Dit næste skridt

Hvis du kan se dig selv i en af stillingerne, har du allerede taget det første vigtige skridt. Det næste, du skal gøre, er at sende os en ansøgning og et fyldestgørende CV.

 

Angiv tydeligt, om du søger stillingen som jurist eller tekniker.

Ansøgningsfristen er tirsdag den 29. oktober 2019.

 

Søg stillingen på www.muusmann.com/stillinger.

 

Der afholdes samtaler den 4. november og den 20 november 2019. Mellem første og anden samtale indgår et testforløb den 8. november 2019.

 

Vi er klar til at byde dig velkommen 1. januar 2020.

 

Hvis du vil vide mere om stillingerne, kan du kontakte enten afdelingschef Lars Blunck på telefon 25 19 51 90 og lab@danskfjernvarme.dk eller konsulent hos MUUSMANN Lars Bo Pedersen på 40 22 87 18.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Dansk Fjernvarme

Adresse 1
Merkurvej 7
6000 Kolding
Danmark
Tlf
76 30 80 00
Praktisk information
Oprettet
03-10-2019
Udløber
29-10-2019
Kviknummer
LJA-76146126
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT, web og teknologi, Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Miljø og energi, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Dansk Fjernvarme

Adresse
Merkurvej 7
6000
Kolding
Danmark
Tlf: 76 30 80 00
Praktisk information
Indrykket
03-10-2019
Ansøgningsfrist
29-10-2019
Kviknummer
LJA-76146126
Jobtype
Fuldtid
Kategori
IT, web og teknologi, Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Miljø og energi, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed