Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

To juridiske fuldmægtige til Kriminalforsorgen i Grønland med mulighed for efterfølgende ansættelse i Direktoratet for Kriminalforsorgen i København

Kriminalforsorgen i Grønland

Nuuk

Indrykket
16-11-2022

Er du klar til en juridisk karriere på tværs af Rigsfællesskabet? Brænder du for spændende juridiske opgaver, har du blik for detaljen, og vil du arbejde på et område med væsentlig samfundsmæssig betydning? Så har du nu chancen for at få et eftertragtet job på en spændende arbejdsplads i Nuuk i Grønland i en periode på 2 år, hvorefter du enten rokerer til en stilling som fuldmægtig i Direktoratet for Kriminalforsorgen i København, eller fortsætter din ansættelse i Kriminalforsorgen i Grønland.

Kriminalforsorgen i Grønland søger to jurister, der trives med alsidighed og med særlig interesse for kriminalret og kriminalsagskædens opgaver. Stillingerne indgår i afdelingen for fuldbyrdelse og sikkerhed, som blandt andet består af et team på i dag tre juridiske fuldmægtige og en juridisk studentermedhjælper. Juristerne referer til chefen for Fuldbyrdelse og Sikkerhed.

Vi ønsker at besætte stillingerne 1. januar 2023 eller snarest muligt herefter.

Du tilbydes:

 • Et job med mange muligheder for personlig og faglig udvikling.
 • Et job med høj grad af frihed i opgaveløsningen og fleksibilitet i opgavevaretagelsen.
 • Et job, hvor du hurtigt får indflydelse og er tæt på beslutningerne.
 • Et job med tæt samarbejde med kollegaer i Hovedkontoret, anstalterne i Grønland og Direktoratet for Kriminalforsorgen i København.
 • Tæt samarbejde med kriminalsagskædens øvrige aktører, herunder politiet og anklagemyndigheden.
 • Et godt socialt fællesskab, hvor der er plads til et godt grin.
 • Et job beliggende i Grønlands lille men pulserende hovedstad Nuuk med gode spisesteder, kulturelle tilbud, alpint skiløb og naturen lige ved hånden med gode muligheder for nordlys, sejlads, vandring, fiskeri og jagt.
 • Et job som vil bringe dig rundt i Grønland, hvor du kan opleve Grønlands stolte folk og kultur og den fantastiske vilde grønlandske natur.
 • En karriere, der kan fortsætte i Direktoratet for Kriminalforsorgen, hvor du vil være med til at løse en afgørende vigtig opgave for samfundet.
 • Mulighed for i forlængelse af ferie- eller deltagelse i møder mv. i Danmark efter nærmere aftale at varetage opgaverne fra Danmark i en periode.

Dine ansvarsområder:

 • Alle former for konkret juridisk sagsbehandling inden for klientsagsbehandling, herunder indstillinger, udtalelser, afgørelser og vurderinger.
 • Rådgivning og vejledning i juridiske problemstillinger på det fuldbyrdelsesretlige område både internt i kriminalforsorgen, men også i relation til eksterne samarbejdspartnere.
 • Udarbejdelse af juridiske notater samt bidrag til besvarelse af spørgsmål fra Folketinget og Inatsisartut.
 • Undervisning på uddannelsen af anstaltsbetjente.
 • Udarbejdelse og vedligeholdelse af generelle retsforskrifter, retningslinjer og procedurer vedrørende kriminalforsorgens faglige virksomhed.
 • Forvaltningsrevision i kriminalforsorgens anstalter i Grønland.

Opgaverne vil du skulle løse med en betydelig grad af selvstændighed og i tæt samarbejde med kolleger i Hovedkontoret. Du vil desuden indgå i Hovedkontorets/anstaltens telefonvagtordning, som omfatter akutte henvendelser fra anstaltslederne.

Om dig

Du har en juridisk kandidatuddannelse (cand.jur.) og gerne et par års erfaring med juridisk sagsbehandling fra en lignende organisation. Men du kan også være nyuddannet med mod på fra start at tage ansvar.

Vi ser desuden gerne, at du:

 • Har interesse for/erfaring med konkret sagsbehandling.
 • Har et godt blik for forvaltningsret og ikke er bange for at træffe afgørelser.
 • Er selvstændig, ansvarsbevidst og trives i en alsidig hverdag.
 • Har gode samarbejds- og kommunikationsevner og er i stand til at formidle komplekse regler på en kortfattet og forståelig måde.
 • Kan arbejde i en hverdag med flere kulturer og flere sprog.

Om os

Kriminalforsorgen i Grønland beskæftiger ca. 140 fastansatte medarbejdere, hvoraf ca. 14 medarbejdere er ansat i Hovedkontoret i Nuuk. Hovedkontoret varetager den centrale ledelse af fuldbyrdelse, sikkerhed, resocialisering, økonomi, HR og administrative opgaver i forhold til driften og udviklingen af kriminalforsorgens seks anstalter og tilsynskontorer beliggende i Ilulissat, Aasiaat, Sisimiut, Nuuk, Qaqortoq og Tasiilaq.

Som medarbejder i Hovedkontoret får du mulighed for at prøve kræfter med et bredt spektrum af opgaver og opnå værdifulde erfaringer og indsigter. Vi har en omgangstone, som er uformel og præget af venlighed og hjælpsomhed.

Løn- og ansættelsesvilkår

Du vil blive ansat for en 2-årig periode som fuldmægtig i henhold til gældende overenskomst om juridiske kandidater og universitetsøkonomer mv. i statens tjeneste i Grønland.

Stillingerne er en fuldtidsstilling med en gennemsnitlig ugentlig arbejdstid på 40 timer om ugen.

Arbejdsstedet er Kriminalforsorgen i Grønland, Qullilerfik 2, 5. sal, 3900 Nuuk.

Ansættelsesområdet er kriminalforsorgen.

Der vil blive anvist bolig efter de til enhver tid gældende regler.

Ansættelse sker på særlige tidsbegrænsede vilkår efter den til enhver til gældende aftale om ansættelse på visse særlige tidsbegrænsede vilkår i overenskomsten om juridiske kandidater og universitetsøkonomer mv. i statens tjeneste i Grønland. Du ydes til- og fratrædelsesrejse samt bohaveflytning og efter hver 12 måneders ansættelse ydes du og din familie en feriefrirejse. Du ydes endvidere pr. 12 måneders ansættelse et ikke-pensionsgivende fratrædelsesbeløb på 6.941,02 kr.

Efter ansættelse i 2 år i Kriminalforsorgen i Grønland, vil du enten rokere videre til en stilling som juridisk fuldmægtig i Direktoratet for Kriminalforsorgen i København eller fortsætte din ansættelse i Kriminalforsorgen i Grønland.

Yderligere oplysninger

Hvis du vil vide mere om stillingerne og/eller perspektiverne ifm. en tilflytning til Grønland, er du meget velkommen til at kontakte fuldmægtig Sacha Lucassen på telefon +299 34 75 05 eller pr. mail sl@krfo.gl, fuldmægtig Christian Kønig Wilms på tlf. +299 34 75 04 eller pr. mail ckw@krfo.gl eller fungerende direktør Christian Høygaard på tlf. + 299 34 75 00 eller LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/christian-hoygaard.  

Ansøgning

Stillingerne søges elektronisk via knappen Søg stillingen.

Din ansøgning, CV, dokumentation for uddannelse og forudgående erfaring skal være modtaget senest søndag den 11. december 2022 kl. 23.59 (dansk tid).

Vi forventer at holde samtaler i uge 50-51. Samtalerne afholdes over Skype, medmindre du befinder dig i Grønland.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du giver dit samtykke til, at kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister.

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.

 

For yderligere oplysninger om Kriminalforsorgen i Grønland kan vi henvise til vores hjemmeside: www.kriminalforsorgen.gl. Du kan også læse mere om Kriminalforsorgen på www.kriminalforsorgen.dk.

 

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Kriminalforsorgen i Grønland

Adresse 1
Qullilerfik 2, 5. sal
3900 Nuuk
Danmark
Praktisk information
Oprettet
16-11-2022
Udløber
11-12-2022
Kviknummer
LJA-84255377
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Forskning og undervisning, Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Kriminalforsorgen i Grønland

Adresse
Qullilerfik 2, 5. sal
3900
Nuuk
Grønland
Praktisk information
Indrykket
16-11-2022
Ansøgningsfrist
11-12-2022
Kviknummer
LJA-84255377
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Forskning og undervisning, Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed