Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

To generalister til implementering af EU's næste landbrugsreform

Miljø- og Fødevareministeriet - Landbrugsstyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
11-05-2020

Vil du være med til at sikre gennemførelsen af EUs nye landbrugsreform i Danmark? Trives du med komplekse problemstillinger, herunder at balancere økonomisk vækst og bæredygtighed i et af Danmarks væsentligste erhverv? Og har du forståelse for, hvordan man omsætter politik til konkret administration? Så er du måske en af vores to nye kollegaer.

 

Vi søger to ny kollegaer, der skal bidrage til at implementere EUs kommende landbrugsreform, herunder sikre at implementeringen IT-understøttes, så administrationen i videst muligt omfang kan ske automatisk.

 

Opgaverne

Regulering af landbruget og landbrugsstøtte er et område, som har væsentlig samfundsmæssig betydning. Der forhandles netop nu i EU om den kommende landbrugsreform, og vores nye kollegaer skal understøtte arbejdet med at implementere de nye regler. Det er afgørende, at vi forvalter EUs regler korrekt men også at vi får vurderet, om vi kan gøre administrationen lettere for både landbrugere og administration.

 

Blandt dine opgaver vil være:

  • Udarbejdelse af implementeringsoplæg, herunder bidrage til den nationale regeldannelse.

  • Regelafklaring og fortolkning, herunder besvare konkrete forespørgsler eller klager.

  • Bidrage til at optimere løsninger og processer til gavn for både erhvervet og styrelsen, herunder samarbejde med relevante kolleger om IT-løsninger.

  • Håndtering af længerevarende udviklingsopgaver, samt udarbejdelse af beslutningsoplæg.

  • Løbende direktions- og ministerbetjening.

 

Opgaverne vil variere alt efter, hvor i implementeringsprocessen, vi er. Vi arbejder på tværs i enheden, og du skal både have lyst til at løfte de mindre opgaver med afklaringer til kolleger eller opgaver, der kan løses på få minutter, men også kunne foretage analyser eller udrede komplicerede opgaver, hvor interessenterne er mange og tidsperspektivet er fra få timer til flere uger eller måneder. 

 

Du vil få en bred kontaktflade til engagerede kolleger i styrelsen, men også med Miljø- og Fødevareministeriets departement samt med erhvervet og andre interessenter. Det er derfor afgørende, at du kan samarbejde og medvirke til at lave holdbare løsninger, hvor hensyn til erhvervet, juraen, IT og den konkrete sagsbehandling skal afvejes i en politisk sammenhæng.

 

Der forventes ikke umiddelbart udlandsrejser i forbindelse med stillingerne.

 

Om dig

Du har en lang videregående uddannelse og gerne nogle års erfaring fra en politisk ledet organisation, hvor du er vant til at lave direktions- og ministerbetjening. Du har viden om og/eller interesse for og lyst til at komme tæt på EUs landbrugspolitik og landbrugserhvervet. Du har gode analytiske evner, kan skære komplekse problemstillinger til og lave klare beslutningsoplæg. Du formulerer dig klart og tydeligt både i skrift og tale, og har politisk tæft. Du sætter en ære i godt samarbejde, også med andre faggrupper. Sidst men ikke mindst har du masser af gå-på-mod, godt humør og kan bevare overblikket i en travl hverdag.

 

Direkte Betalinger

I enheden Direkte Betalinger arbejder vi for at sikre de rette rammebetingelser for landbrugserhvervet gennem direkte landbrugsstøtte og har ansvaret for den arealbaserede EU-landbrugsstøtte i form af grundbetaling, grøn støtte og støtte til unge nyetablerede landbrugere, ø-støtte og koblet støtte. Vores direkte kunder er knap 40.000 danske landbrugere, og vi sikrer grundlaget for udbetaling af landbrugsstøtte for over 6 milliarder kroner hvert år.

 

Vi er organiseret i tre teams med forskellig fokus, men med et fælles mål. Team EU & CAP2020 håndterer arbejdet i relation til EU og forhandlingerne i Bruxelles. Team Landbrug & Analyse sikrer, at vores løsninger har rette landbrugsfaglighed. Team Støtteordninger & Kommunikation sikrer at reglerne implementeres korrekt nationalt.

 

Der er ca. 30 medarbejdere i enheden, tre teamledere og en enhedschef. Vi har det gode samarbejde i centrum og tager ansvar for vores opgaver. Vi har en god, uformel tone, og der er plads til forskellige meninger. Vi sørger løbende for at prioritere vores opgaver, og forventer at du bidrager til prioriteringen. Vores to nye kolleger vil blive tilknyttet til et team afhængig af kompetencer og konkret opgave varetagelse.

 

Ansættelsesvilkår

Vores nye kollegaer vil blive ansat som fuldmægtige i henhold til overenskomst for akademikere i staten.

 

Ansættelsesområdet er Miljø- og Fødevareministeriet med tilhørende institutioner, og tjenestestedet er Landbrugsstyrelsen, Nyropsgade 30, 1780 København V.

 

Nærmere oplysninger

Hvis du har spørgsmål til stillingerne, er du velkommen til at kontakte konstitueret enhedschef for Direkte Betalinger Jesper Loldrup på tlf. 31 99 69 32 eller konstitueret enhedschef for projektteam CAP2020 Anne-Mette Lund på tlf. +45 41 89 17 36.

 

Du kan læse mere om Landbrugsstyrelsen på www.lbst.dk/job.

 

Ansøgningsfrist

Du søger stillingerne ved at sende en motiveret ansøgning med CV, eksamensbevis med karakterudskrifter og eventuelle referencer online i vores rekrutteringssystem senest søndag den 7. juni 2020. Vi glæder os til at læse din ansøgning.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Miljø- og Fødevareministeriet - Landbrugsstyrelsen

Adresse 1
Nyropsgade 30
1780 København V
Danmark
Adresse 2
Nyropsgade 30
1780 København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
11-05-2020
Udløber
07-06-2020
Kviknummer
LJA-80253454
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Bergen

Universitetet i Bergen

Universitetet i Bergen

Del dette job

Virksomhedsinformation

Miljø- og Fødevareministeriet - Landbrugsstyrelsen

Adresse
Nyropsgade 30
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Indrykket
11-05-2020
Ansøgningsfrist
07-06-2020
Kviknummer
LJA-80253454
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Politik, kultur og samfund
Beliggenhed