Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

To fuldmægtig-stillinger (en fastansættelse og et barselsvikariat) til Det Centrale Handicapråd

Det Centrale Handicapråd

Nordjylland

Indrykket
18-09-2020

Vil du være en del af en politisk organisation, der arbejder med et vigtigt velfærdsområde kun en halv times kørsel fra Aalborg? Har du erfaring med sekretariatsbetjening og et godt kendskab til handicapområdet? Så se lige de her to ledige AC-stillinger i Det Centrale Handicapråds sekretariat.

 

Vi søger en fuldmægtig i en nyoprettet stilling samt en fuldmægtig til et barselsvikariat til sekretariatet. Fælles for begge stillinger er, at den vigtigste opgave er understøtte visionen om, at mennesker med handicap er en del af samfundet på lige fod med andre og sikres størst mulig frihed til selv at tage ansvar over eget liv.

 

Dig

Du har en relevant kandidatuddannelse, fx cand.scient.adm., cand.scient.soc., cand.scient.pol., cand.mag. eller tilsvarende. Derudover har du minimum to års relevant erhvervserfaring fra handicapområdet, og kender de nationale beslutningsprocesser og arbejdsmetoder.

 

Vi lægger vægt på, at du:

  • Har erfaring med sekretariatsarbejde i en politisk organisation og med politisk betjening, så du er fortrolig med rollen som embedsmand, og ved, hvordan man betjener et politisk organ.

  • Er god til at formidle både i skrift og tale, så komplicerede problemstillinger fremstilles på en enkel og forståelig måde.

  • Kan oversætte visioner og idéer til konkrete mandater, handlinger og indsatser, så rådets ønsker bliver til virkelighed. Det betyder, at du arbejder løsningsorienteret, procesfaciliterende, sikrer fremdrift og tager ansvar for at opgaver kommer i mål.

  • Er analytisk stærk og kan gennemskue komplekse problemstillinger på samfundsniveau og komme med løsningsforslag til rådet.

  • Det er en fordel, hvis du har erfaring med formidling af forskellig art, for eksempel med at planlægge kampagner, skrive tekster til hjemmesider mv.

 

Stillingen

Du kommer især til at arbejde med:

  • Sekretariatsbetjening, herunder udarbejdelse af notater, beslutningsoplæg og indstillinger til møder i Det Centrale Handicapråd.

  • Udvikling af indsatser, herunder lede og bidrage til initiativer vedrørende fx holdninger og fordomme, sundhed, viden, digitalisering og tilgængelighed mv., som er centrale elementer i rådets arbejdsgrundlag.

  • Planlægning og gennemførelse af initiativer til understøttelse af kommunale handicapråd, herunder Det Centrale Handicapråds årlige konference, Handicaprådenes Dag.

  • Varetagelse af rådets interesser og samarbejdsrelationer over for politikere, organisationer, myndigheder og andre relevante aktører.

  • Udarbejdelse af beredskab til formandsmøder med ministre, organisationer mv. med skarpe og præcise budskaber samt bidrage til presseberedskaber og formidlingsprodukter.

 

Du vil fagligt referere til rådskoordinatoren, og din personaleleder er sekretariatschefen.

 

Vi er et lille sekretariat med mange opgaver. Derfor forventer vi, at du er parat til en arbejdsdag, hvor det nogle gange skal gå stærkt. For eksempel kan en arbejdsdag starte med at orientere dig i nyhedsovervågningen fra det seneste døgn. Derefter arbejder du på et skriftligt oplæg til et kommende rådsmøde. Op ad formiddagen skal du reagere på en henvendelse, du får fra et af de kommunale handicapråd, som du tager initiativ til at drøfte internt i sekretariatet, og om eftermiddagen følger du op på henvendelsen med dit svar og arbejder derefter videre på det skriftlige oplæg til det kommende rådsmøde.

 

Fællessekretariatet for Det Centrale Handicapråd og Frivilligrådet

Det Centrale Handicapråd og Frivilligrådet er to uafhængige råd under Social- og Indenrigsministeriet. Vi rådgiver regeringen, Folketinget og centrale aktører om, hvordan mennesker med handicap får samme muligheder som alle andre og hvordan vi sikrer bedre vilkår for den frivillige sociale sektor. Vi bliver i alt 13 medarbejdere i sekretariatet. Her er faglige eksperter inden for henholdsvis handicapområdet og frivilligområdet. Kommunikation og administration fungerer som tværgående funktioner alle er under ledelse af en fælles sekretariatschef.

 

Vi har et uformelt arbejdsmiljø, fleksible vilkår og dygtige og engagerede kolleger. Som en del af regeringens udflytningsplan Bedre Balance II flyttede Det Centrale Handicapråd og Frivilligrådet fra København til Brovst den 1. september 2019.

 

Læs mere om de to råd på www.dch.dk og www.frivilligraadet.dk.

 

Løn og ansættelse

Du vil i begge stillinger blive ansat som fuldmægtig (fastansat eller barselsvikar) efter overenskomsten for akademikere i staten. Der vil være mulighed for at forhandle tillæg afhængig af erfaring og kvalifikationer. Begge stillinger er på fuld tid (37 timer pr. uge). Ansættelsesområdet er Social- og Indenrigsministeriet med tilhørende institutioner.

 

Arbejdsstedet er Det Centrale Handicapråd og Frivilligrådet, Stationsvej 10, Brovst. Der skal forventes arbejdsdage i bl.a. København.

 

Vi har brug for dig hurtigst muligt og senest den 1. december 2020. Stillingen som barselsvikar udløber den 31. oktober 2021, med mulighed for forlængelse.

 

Spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte rådskoordinator Trine Nørby Olesen på tlf. 3336 7322 eller sekretariatschef Peter Frederiksen på tlf. 4050 6040.

 

Søg

Send ansøgning, CV og eksamensdokumentation elektronisk senest den 17. oktober 2020 via nedenstående link.

 

Vi forventer at holde 1. runde samtaler den 20. oktober 2020 og evt. 2. runde den 23. oktober 2020. Hvis du går videre til 2. samtale, vil du blive bedt om at løse en opgave forud for samtalen.

 

Vi opfordrer alle interesserede uanset køn, alder, religion, handicap og etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Det Centrale Handicapråd

Adresse 1
Stationsvej 10
9460 Brovst
Danmark
Adresse 2
Stationsvej 10
9460 Brovst
Danmark
Praktisk information
Oprettet
18-09-2020
Udløber
17-10-2020
Kviknummer
LJA-81120870
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Analyse og information, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Det Centrale Handicapråd

Adresse
Stationsvej 10
9460
Brovst
Danmark
Praktisk information
Indrykket
18-09-2020
Ansøgningsfrist
17-10-2020
Kviknummer
LJA-81120870
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Analyse og information, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed