Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

To engagerede og faglige stærke jurister søges til den uafhængige juridiske tænketank Justitia

Justitia

København, Storkøbenhavn

Indrykket
10-07-2019

Er du idérig, har styr på juraen og interesserer dig for samfundsdebatten og for at styrke retssikkerheden for civilsamfundet og erhvervslivet, retsstatslige principper og grundlæggende frihedsrettigheder? Så har du en enestående mulighed for at blive en af drivkræfterne bag Justitia.

 

Justitia søger to selvstændige og initiativrige jurister med fokus på hhv. et projekt om retssikkerhed for erhvervslivet samt projekterne om retssikkerhed for socialt udsatte og adgangen til effektiv domstolsprøvelse.

 

Fælles for begge stillinger gælder, at du skal:

 • Besidde stærke faglige juridiske kompetencer.

 • Kunne arbejde selvstændigt med identificering af relevante juridiske og samfundsmæssige problemstillinger samt udvikle og udarbejde analyser og større redegørelser.

 • Kunne fordybe dig i juridisk tungt stof og til dels også datamateriale, som samtidig skal kunne omsættes, så det kan forstås og anvendes i den offentlige debat og af beslutningstagere.

 • Have sans for både detaljer og det større perspektiv.

 • Kunne lide selvstændigt at drive en arbejdsproces fremad og have en god sans for, hvornår det er nødvendigt at gå i detaljen.

 

For begge stillinger forventes desuden at:

Du skal kunne identificere relevante problemstillinger, forestå den nødvendige research og udarbejde analyser/undersøgelser på baggrund heraf. Desuden skal du kunne udarbejde høringssvar til relevante lovforslag mv. Du skal kunne lide at fordybe dig juridisk og have interesse for indhentelse og behandling af datamateriale. Samtidig skal du kunne arbejde selvstændigt og have gode formidlingsevner, så du kan omsætte kompliceret juridisk stof og data i analyser og debatindlæg mv., der kan indgå i den offentlige debat.

 

Vi forestiller os desuden, at du har afsluttet din kandidatgrad og har 1-5 års relevant arbejdserfaring fra f.eks. et advokatkontor, interesseorganisation eller fra den offentlige forvaltning.

 

Jurist til retssikkerhed for erhvervslivet

Som et særskilt projekt ledet af tidligere præsident for Sø- og Handelsretten Henrik Rothe, vil Justitia sætte fokus på erhvervslivets retssikkerhed. Vi søger derfor en jurist, som kan bistå Justitias øvrige ansatte på området i varetagelsen og udviklingen af dette projekt. Herudover vil du som jurist også fra tid til anden skulle bidrage til analysearbejdet på andre af Justitias indsatsområder.

 

Du referer primært til projektleder Henrik Rothe, men også til Justitias øvrige ledende medarbejdere.

 

Jurist til retssikkerhed for socialt udsatte og effektiv domstolsprøvelse:

I samarbejde med Justitias vicedirektør skal du varetage Justitias fokusområder om retssikkerhed for socialt udsatte og adgangen til effektiv domstolsprøvelse. Du skal derfor meget gerne have interesse for og kendskab til offentlig ret, herunder forvaltningsret, og eventuelt databehandling og/eller civilproces, ligesom du skal have en god sans for samspillet mellem retssikkerhed og politik. Du vil fra tid til anden også skulle bidrage til analysearbejde på andre af Justitias indsatsområder.

 

Du referer primært til Justitias vicedirektør Birgitte Arent Eiriksson, men også til Justitias øvrige ledende medarbejdere.

 

Om Justitia

Justitia er Danmarks eneste uafhængige juridiske tænketank, der via analyser og aktiv deltagelse i den offentlige debat arbejder på at styrke respekten for retssikkerhed, retsstatslige principper og grundlæggende frihedsrettigheder. Med afsæt i den højeste juridiske faglighed og fremsættelse af konkrete juridiske løsningsforslag er Justitias formål således at påvirke den offentlige og politiske dagsorden med henblik på at fremme en politisk kultur, hvor disse værdier nyder den nødvendige respekt.

 

Justitia tilbyder

 • Et innovativt arbejdsmiljø med pionerånd.

 • Et stærkt fagligt miljø med mulighed for netværksskabelse til andre eksperter, politiker mm.

 • En spændende hverdag der kombinerer jura, politik og kommunikation.

 • Et arbejdsmiljø, hvor selvstændighed og egen indflydelse på jobbets indhold er i højsædet.

 • En flad struktur, uformel omgangstone samt dygtige og dedikerede kollegaer.

 • Fleksible arbejdstider.

 

Såfremt ovenstående har vakt din interesse, skal du sende en motiveret ansøgning til Justitia, hvor det er anført, hvilken af de to stillinger du søger.

 

Ansøgningen sendes til info@justitia-int.org, vedlagt CV, eksamensresultater og tidligere udtalelser mv. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte direktør Jacob Mchangama på telefon 24 66 42 20 eller mail jacob@justitia-int.org. Alternativt kan du kontakte Justitias vicedirektør Birgitte Arent Eiriksson på birgitte@justitia-int.org eller 30868497. Ansøgningsfristen er 15. august 2019, men indkomne ansøgninger vil blive behandlet løbende.


Del dette job

Kontakt

Justitia

Adresse 1
Fruebjergvej 3
2100 København Ø
Danmark
Adresse 2
Lautrupsgade 13, 3.
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
10-07-2019
Udløber
15-08-2019
Kviknummer
LJA-74392547
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse, Jura
Ansøg nu
Lignende job

Cabinet de Recrutement ETUDE ET PROJET

Spie Batignolles

Del dette job

Virksomhedsinformation

Justitia

Adresse
Lautrupsgade 13, 3.
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
10-07-2019
Ansøgningsfrist
15-08-2019
Kviknummer
LJA-74392547
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse, Jura
Beliggenhed