Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

To dygtige jurister til Socialjura og International i Social- og Indenrigsministeriet

Social og Indenrigsministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
04-11-2019

I Kontor for Socialjura og International bidrager vi til, at ministeren kan føre regeringens politik ud i livet. Vi sikrer, at juraen er i orden i ministeriets lovgivning og øvrige produkter, og vi varetager danske socialpolitiske interesser i det internationale samarbejde. Vi søger lige nu to jurister.

Vi søger dig, der har mod på at kaste dig ud i opgaver på både det juridiske og det internationale område, og som har lyst til at prøve kræfter med arbejdet i et bredt sammensat kontor, der giver dig mulighed for at få indgående kendskab til både det juridiske og internationale fagområde. Du bliver del at et ambitiøst fagligt, juridisk og internationalt miljø tæt på den politiske verden.

Dig

Du er uddannet jurist. Du kan enten være nyuddannet eller have op til et par års erfaring.

Derudover lægger vi vægt på, at du:

  • Har interesse for spændingsfeltet mellem politik og jura.

  • Tager ansvar og kan arbejde selvstændigt.

  • Er effektiv og løsningsorienteret.

  • Leverer gode og gennemarbejdede produkter.

  • Formulerer dig klart både skriftligt og mundtligt.

  • Er god til at samarbejde og til at skabe netværk.

 

Stillingerne

Du vil komme til at arbejde med en bred vifte af juridiske spørgsmål, herunder ministerbetjening, udvalgsarbejder, udarbejdelse af lovforslag m.v., lovfortolkning på det socialretlige område, juridisk sparring med resten af departementet, lovteknik og lovproces. Der vil også være mulighed for at arbejde med internationale spørgsmål, herunder koordination af EU-sager og gennemførelse af det kommende danske formandskab for Nordisk Ministerråd.

Du får en arbejdsdag, der kan være både travl og uforudsigelig, men også spændende. Vores opgaver spænder vidt, og der er mulighed for at komme til at arbejde med meget forskelligartede opgaver.

Du bliver en del af Kontor for Socialjura og International i afdelingen Jura. Vi er et tværgående kontor, og vi har både fagansvar for egne sagsområder og en understøttende funktion i forhold til resten af huset.

Du kommer til at arbejde sammen med dygtige og engagerede kollegaer i kontoret, på tværs af departementets kontorer og med kollegaer i vores styrelser. Vi lægger meget vægt på at hjælpe hinanden på tværs og på et godt socialt sammenhold.

Departementet

I Social- og Indenrigsministeriet arbejder vi for at skabe resultater, der positivt bidrager til at skabe fremskridt for udsatte borgere i vores samfund, og vi har ansvaret for de overordnede rammer for kommuner og regioner. Samtidig er vi Danmarks valgministerium. Viden og kvalitet, sikker drift og ordentlighed er vores værdier, der er med i alt fra vores daglige arbejde over udvikling til ledelse. Det er vigtigt, du kan se dig selv i det.

Løn og ansættelse

Du vil blive ansat som fuldmægtig efter AC-overenskomsten. Ansættelsesområdet er Social- og Indenrigsministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdsstedet er Social- og Indenrigsministeriets departement, Holmens Kanal 22, 1060 København K.

Vi har brug for dig snarest.

Spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte kontorchef Anita Hørby på tlf. 41 85 11 10 eller på mail ahra@sim.dk.

Søg

Send ansøgning, CV og eksamensdokumentation elektronisk via stillingsopslaget på www.sim.dk. Vi skal have modtaget din ansøgning senest mandag den 18. november 2019 kl. 12:00.

Vi forventer at holde samtaler i uge 47 og 48.

Vi opfordrer alle interesserede uanset køn, alder, religion, handicap og etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Social og Indenrigsministeriet

Adresse 1
Holmens Kanal 22
1060 København K
Danmark
Adresse 2
Stationsvej 10
9460 Brovst
Danmark
Praktisk information
Oprettet
04-11-2019
Udløber
18-11-2019
Kviknummer
LJA-77106578
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Lignende job

Odense Universitets Hospital - Løn og Personaleafdelingen

Del dette job

Virksomhedsinformation

Social og Indenrigsministeriet

Adresse
Stationsvej 10
9460
Brovst
Danmark
Praktisk information
Indrykket
04-11-2019
Ansøgningsfrist
18-11-2019
Kviknummer
LJA-77106578
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed