Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

To direktører til velfærdsområderne i Assens Kommune

Assens Kommune

Assens, Fyn

Indrykket
27-04-2020

Brænder du for at gøre en forskel på velfærdsområderne? Har du faglige ambitioner og mod på at gentænke kerneopgaverne uden at glemme driften? Har du politisk tæft og får god energi af at være i det politiske rum? Kan du kommunikere på et hverdagssprog, og gør du en dyd af at være synlig i organisationen? Evner du at skabe stærke relationer, der bygger på tillid? Kan du svare ja til spørgsmålene, så kan du være en af vores to nye direktører.

 

Det er ingen hemmelighed, at Assens økonomi har været under et stort pres. Det samlede velfærdsområde dækker i dag ca. 60 % af kommunens økonomi og drift med et budget på godt 1,4 milliarder kroner. Økonomien og driften på alle fagområder følges meget tæt, og der sættes straks ind med omprioritering inden for det enkelte område, hvis der viser sig afvigelser i forhold til budgettet. Byrådet har derfor vurderet, at dette arbejde i den kommende tid sikres bedst og mest hensigtsmæssigt, ved at det store velfærdsområde styrkes, ved at det fremover skal ledes af to direktør frem for én.

 

Vores nuværende velfærdsdirektør har meldt ud, at han søger nye udfordringer, når hans åremålsansættelse udløber den 30. april 2020. Det betyder, at der nu skal ansættes en direktør for Social og Sundhed samt en direktør for Uddannelse, Børn og Familie. Med oprettelsen af de to direktørstillinger styrkes den ledelsesmæssige kraft på de to områder. De to direktører vil have en central og særlig rolle i at sikre fremdrift i realiseringen af byrådets vision og politikker, samt sikre en tydelig retning inden for hvert deres faglige ansvarsområde.

 

Vedtagelsen af budget 2020 og de politiske signaler vedrørende skærpet økonomistyring medfører samtidig, at begge direktører vil have et helt særligt fokus på den økonomiske styring af de to områder. De to direktører skal have fokus på den daglige drift af områderne og med udgangspunkt heri bidrage til, at områderne både nytænkes, videreudvikles og drives så effektivt og hensigtsmæssigt som muligt.

 

Vi leder efter to direktører med solid ledelseserfaring og en god portion naturlig pondus. Når det er sagt, så er vi også åbne over for de åbenlyse direktørtalenter, der er klar til næste skridt i karrieren.

 

Du vil møde en organisation, hvor der er højt til loftet og plads til at udfordre og anerkende hinanden. Der er en klar forventning om, at du på én og samme tid både kan understøtte og udfordre organisationen og dine kollegaer i direktionen på en professionel og respektfuld måde.

 

Ansættelsesvilkår

Ansættelse sker på kontraktvilkår, jf. rammeaftale om kontraktansættelse af chefer. Efter cheflønsaftalen er stillingen klassificeret med en grundløn på årligt kr. 1.030.527 inkl. tillæg for kontraktansættelse, men ekskl. pension. Lønnen fastsættes efter konkret forhandling med øje for ansøgerens kvalifikationer. Stillingen er med tiltrædelse den 1. august 2020

 

Yderligere oplysninger:

Kan fås hos associeret partner Bettina Høst Poulsen, Lundgaard Konsulenterne, tlf. 7199 1141 eller hos kommunaldirektør Finn G. Johansen, Assens Kommune, tlf. 2360 6550

 

Læs mere i jobprofilen Direktør for Social og Sundhed og i jobprofilen Direktør for Uddannelse, børn og Familie

 

Se organisationsdiagram for Direktør for Social og Sundhed og læs nærmere beskrivelse her

Se organisationsdiagram for Uddannelse, Børn og Familie og læs nærmere beskrivelse her

 

Ansøgning:

Ansøgningen sendes via nedenstående link, så den er modtaget senest den 25. maj 2020 kl. 8.30.

 

Søg stillingen Direktør for Social og Sundhed her

 

Søg stillingen Direktør for Uddannelse, Børn og Familie her

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Assens Kommune

Adresse 1
Rådhus Allè 5
5610 Assens
Danmark
Adresse 2
Rådhus Allè 5
5610 Assens
Danmark
Praktisk information
Oprettet
27-04-2020
Udløber
25-05-2020
Kviknummer
LJA-80168404
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Assens Kommune

Adresse
Rådhus Allè 5
5610
Assens
Danmark
Praktisk information
Indrykket
27-04-2020
Ansøgningsfrist
25-05-2020
Kviknummer
LJA-80168404
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Ledelse, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed