Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

To attraktive konsulentstillinger i Fiskeristyrelsen

Miljø- og Fødevareministeriet - Fiskeristyrelsen

Storkøbenhavn

Indrykket
29-11-2019

Er du en skarp jurist eller har samfundsvidenskabelig baggrund med politisk sans, en god dømmekraft og gode forvaltningsmæssige kompetencer? Kan du navigere sikkert i et kompliceret samspil mellem EU-regler og nationale regler i tæt samarbejde med forskellige fagligheder? Motiveres du af at arbejde med konkret sagsbehandling og udviklingsopgaver? Så har vi to ledige konsulentstillinger i Fiskerikontrolkontoret i København.

Om Fiskerikontrolkontoret
Fiskerikontrolkontoret er placeret i Fiskeristyrelsens centrale del i København og består af 33 engagerede kollegaer. Sammen arbejder vi for at sikre balancen mellem udvikling og vækst i fiskerierhvervet og ansvarlig forvaltning af naturressourcerne. Rammen for kontrol af erhvervsfiskeriet udgøres af EUs fælles fiskeripolitik og en række tilhørende nationale regler, bl.a. om kvotelofter. Fiskeristyrelsen er i færd med at genopbygge kontrolarbejdet med fokus på effektivitet og kvalitet oven på kritik fra bl.a. EU-Kommissionen og Rigsrevisionen.

Dine juridiske eller samfundsvidenskabelige kompetencer kommer i spil i en dynamisk og alsidig hverdag
For begge stillinger gælder det, at du vil få en alsidig hverdag, hvor den ene dag er præget af den politiske dagsorden og korte deadlines, mens den næste dag bruges på faglig sparring eller sagsbehandling. En del af opgaveporteføljen vil omfatte regelfortolkning/afklaringer af national og EU lovgivning, konkret sagsbehandling af bl.a. sanktionssager, aktindsigtssager, rådgivning af dine kollegaer, udarbejdelse af beslutningsoplæg samt minister- og departementsbetjening.

Du vil komme til at spille en central rolle i styrelsens arbejde med udarbejdelse og vedligeholdelse af nyt administrationsgrundlag, som bl.a. omfatter instruksarbejde, koordinering med departementet og kollegaerne i den regionale fiskerikontrol. Du vil også få ansvar for længerevarende, tværgående juridiske opgaver samt projekter, hvor du vil skulle bidrage til udvikling af en moderne, robust og digital administration og fiskerikontrol. Som eksempel herpå kan nævnes vores projekter om udarbejdelse af administrationsgrundlag for kontrol og administration af fiskerilovgivningen samt udarbejdelse af instrukser herom. Det er vores forventning, at vi sammen med departementet snart vil sætte endnu større fokus på digitaliseringsklar lovgivning.

Herudover vil du komme til at arbejde sammen med nogle dygtige, engagerede og hjælpsomme kolleger med forskellige fagligheder, og hvor netop synergien mellem flere forskellige fagligheder skal styrke forvaltningen. Der er fokus på at løfte i flok, og omgangstonen er uhøjtidelig. Du vil få mange samarbejdsflader på tværs af styrelsen og andre myndigheder, ligesom du vil have i dialog med styrelsens interessenter.

Vi forestiller os, at du

 • har en relevant videregående uddannelse, fx cand.jur., cand.scient.pol., cand.scient.adm. eller lign.

 • har solid erfaring med regelfortolkning, herunder EU-regulering, samt konkret og generel sagsbehandling

 • har stærke forvaltningsmæssige kompetencer og erfaring med offentlig administration, fx fra departement, styrelse eller anden offentlig organisation

 • er analytisk stærk

 • har god forståelse for beslutningsprocesser og interessenthåndtering

 • har erfaring med minister- og departementsbetjening

 • besidder stærke analytiske kompetencer og kan håndtere komplekse problemstillinger og forvandle dem til klare og enkle løsninger

 • har et godt blik for mulighederne for at forenkle og effektivisere administrationen, herunder ved regelforenkling og digitalisering

 • er god til at kommunikere både mundtligt og skriftligt, herunder formulere korte og præcise beslutningsoplæg

 • har du en god forståelse for politiske og organisatoriske problemstillinger,

 • har gode samarbejds- og netværkskompetencer

 • arbejder selvstændigt, struktureret og sikrer fremdrift i opgaverne

 • trives i et job med stor variation i opgaverne fra dag til dag og mange deadlines

 • er en åben og imødekommende person, der bidrager positivt til en god trivsel i kontoret

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingerne, der begge er fuldtidsstillinger, er ledige til besættelse snarest muligt.

Ansættelse vil, afhængig af kvalifikationer, ske som enten specialkonsulent eller chefkonsulent uden personaleledelse i henhold til gældende overenskomst mellem Akademikernes Centralorganisation og Finansministeriet.

Ansættelsesområdet er Miljø- og Fødevareministeriet med tilhørende institutioner, og tjenestested er Fiskeristyrelsen, Nyropsgade 30, 1780 København V.

Ansøgning
Søg jobbet online ved at trykke på søg stillingen nederst i jobopslaget. Din ansøgning med CV og eksamensbevis for både bachelor- og kandidatuddannelse skal være modtaget senest tirsdag den 10. december 2019.

Samtaler forventes afholdt den 16. december 2019.

Yderligere oplysninger
Vil du vide mere om stillingen, er du meget velkommen til kontakte kontorchef Anja Gadgård Boye på tlf. 72 18 85 43 eller mail
angabo@fiskeristyrelsen.dk eller chefjurist Dario Silic på tlf. 72 18 58 14 eller mail darisil@fiskeristyrelsen.dk.

Fiskeristyrelsen ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed. Derfor opfordres alle kvalificerede og interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingerne.

Fiskeristyrelsen er en styrelse under Miljø- og Fødevareministeriet. Styrelsen beskæftiger ca. 250 medarbejdere og omfatter en central del, der består af en afdeling i København og en afdeling i Augustenborg, samt den regionale fiskerikontrol.

 


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Miljø- og Fødevareministeriet - Fiskeristyrelsen

Adresse 1
Nyropsgade 30
1780 København V
Danmark
Adresse 2
Nyropsgade 30
1780 København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
29-11-2019
Udløber
10-12-2019
Kviknummer
LJA-77909449
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Lignende job

Odense Universitets Hospital - Løn og Personaleafdelingen

Del dette job

Virksomhedsinformation

Miljø- og Fødevareministeriet - Fiskeristyrelsen

Adresse
Nyropsgade 30
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Indrykket
29-11-2019
Ansøgningsfrist
10-12-2019
Kviknummer
LJA-77909449
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed