Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Tilsynschef med blik for strategi og drift

Arbejdstilsynet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
14-10-2020

Er du resultatorienteret og kan du stå i spidsen for en engageret medarbejdergruppe med forskellig faglig baggrund? Så er jobbet som tilsynschef måske det næste skridt i din karriere? Arbejdstilsynet søger en tilsynschef til Tilsynscenter Øst.

 

Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked

Arbejdstilsynet er den danske myndighed på arbejdsmiljøområdet. Vores mål er at fremme et sundt, sikkert og udviklende arbejdsmiljø på de danske arbejdspladser. Vi fører tilsyn med, at virksomhederne i praksis skaber de gode rammer for deres medarbejdere, der skal til for at undgå at mennesker nedslides, kommer til skade eller får stress. Det er en gevinst for både medarbejdere, virksomheden og samfundet.

 

Vores forebyggende og vejledende arbejde bygger altid på den nyeste evidensbaserede viden om området kritisk reflekteret og drøftet i et forum af fagligt højt kvalificerede kolleger.

 

Du kan læse mere om os på www.at.dk

 

Om stillingen - Ledelse og driftsansvar

Tilsynscenter Øst er et af tre tilsynscentre i Arbejdstilsynet. Vi fører tilsyn med alle typer virksomheder og arbejdsopgaver. Vi er i kontakt med hele arbejdsmarkedet og skal være med til at sikre sikkert og sundt arbejde. En central indsats er besøg på de forskellige virksomheder. Som myndighed træffer vi afgørelser med påbud og evt. bøder, hvis tingene ikke er i orden. Vi giver vejledning og ideer til at arbejdet kan blive mere sikkert og sundt, og vi husker at anerkende en god indsats.

 

Som tilsynschef bliver du en del af tilsynscentrets chefgruppe. Chefgruppen arbejder tæt sammen og har et fælles ansvar for at løse og udføre tilsynscentrets opgaver. Chefgruppen i TC Øst består af en tilsynsdirektør, 6 tilsynschefer og en administrativ chef. Endvidere indgår du i samarbejdet mellem tilsynscentrene og mellem tilsynscentrene og Arbejdsmiljøfagligt Center med henblik på at styrke faglighed, kvalitet og ensartethed på tværs af Arbejdstilsynet. I stillingen ligger et ansvar for at koordinere tilsynsindsatsen for udvalgte tilsynsgrupper på tværs af landet.

 

Tilsynscenteret er delt i 5 tilsynsgrupper, der hver er organiseret med en tilsynschef og et antal tilsynsførende. Den ledige stilling er som tilsynschef for Tilsynsgruppe 4 og du vil få det daglige ledelsesansvar for ca. 25 medarbejdere. Tilsynsgruppe 4 dækker flere brancher og fører bl.a. tilsyn inden for politi, beredskab, transport af gods samt undervisning. Du får ansvar for organisering, planlægning, koordinering af tilsynsindsatsen i gruppen, og kvaliteten af det faglige indhold i gruppens opgaveløsningen.

 

Du skal bidrage til at motivere medarbejderne og være i stand til at omsætte Arbejdstilsynets overordnede mål og rammer til konkrete indsatser og resultater. Ligesom du skal understøtte, at der skabes gode samarbejdsrelationer både internt og eksternt.

 

Tilsynsarbejdet er tilrettelagt, så mange af de tilsynsførende arbejder på distancen. Møder, videndelingsaktiviteter og koordinering af tilsynsplanlægningen foregår i tilsynscentret. Øvrige medarbejdergrupper arbejder fortrinsvis i centret.

 

Bliv vores nye kollega

Du har en stærk lederprofil og kan skabe trivsel, arbejdsglæde og resultater gennem en motiverende og anerkendende lederstil. Du har gennemslagskraft og kan kommunikere klart om mål, forventninger og beslutninger. Det vil være centralt at du trives med alle aspekter af personaleledelse, og har kompetencer til at lykkedes med driftsledelse i en politisk styret organisation, samt at du evner at bidrage med dine kompetencer i et chefteam, hvor der er fokus på fælles opgaveløsning.

 

Derudover forestiller vi os, at du har:

  • evne til at agere på områder med stor politisk opmærksomhed,

  • erfaring med myndighedsudøvelse,

  • erfaring med at arbejde i store organisationer, herunder at kunne lede både op og ned i sådanne,

  • evne til at indgå i en chefgruppe og til aktivt at være med til at udvikle opgaveløsning og samarbejde,

  • erfaring med arbejdsmiljøarbejde eller arbejdsmarkedsforhold,

  • erfaring med overordnet styring og opfølgning på komplekse opgaver,

  • evne til at koordinere, planlægge og styre mange forskellige ressourcer og opgaver på samme tid,

  • integritet og høj personlig etik og

  • en relevant akademisk baggrund eller tilsvarende. 

Vi finder løsninger sammen

Som en del af Beskæftigelsesministeriet er Arbejdstilsynet med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne lave. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne

skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

 

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og mange opgaver. Hver dag byder på nye udfordringer, og du skal derfor trives med en hverdag, der kan være præget af uforudsigelighed og evne at sætte hele dit faglige register i spil for at finde løsninger, som bidrager til at skabe sikre og sunde arbejdspladser i Danmark.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er en fuldtidsstilling. Vi vil gerne have, at du starter senest d. 1. januar 2021.

Du ansættes på kontraktvilkår med aflønning i løngruppe 1 (lønramme 37) og ansættelse sker som udgangspunkt på åremål for en 5-årig periode. Der er mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg.

Ansættelse sker efter rammeaftale om kontraktansættelse af chefer i staten.

 

Der indgår opgaver i ansættelsesforløbet.

 

Spørgsmål og ansøgning

Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at sende en mail til tilsynsdirektør Karsten Bjerrum Refsgård med dine kontaktoplysninger på kare@at.dk alternativt kan du ringe på tlf. nr. 7220 8849.

 

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-partner Lone Clausen, Beskæftigelsesministeriets HR på tlf. nr. 7220 5275.

 

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

 

Send din ansøgning elektronisk via linket nedenfor. Vi skal have din ansøgning, cv og eksamenspapirer senest den 25. oktober 2020.

 

Vi forventer at gennemføre 1. runde samtaler den 4. november 2020.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Arbejdstilsynet

Adresse 1
Landskronergade 33
2100 København Ø
Danmark
Web
Praktisk information
Oprettet
14-10-2020
Udløber
25-10-2020
Kviknummer
LJA-81271865
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse, Miljø og energi, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Lignende job

Universitets- Og Hogskoleradet

Universitets- Og Hogskoleradet

Del dette job

Virksomhedsinformation

Arbejdstilsynet

Adresse
Landskronergade 33
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
14-10-2020
Ansøgningsfrist
25-10-2020
Kviknummer
LJA-81271865
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Ledelse, Miljø og energi, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed