Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Tilsynschef med ambitioner for danske arbejdspladser

Arbejdstilsynet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
30-09-2022

Arbejdstilsynet leder efter en ny tilsynschef, der er en kompetent leder og kan skabe resultater, så vi sammen flytter arbejdsmiljøet i Danmark i den rigtige retning. Det kræver blandt andet gennemslagskraft, klar kommunikation og en høj personlig etik.

 

Gå i spidsen for et sikkert og sundt arbejdsmiljø i Danmark

Tilsynscenter Øst er et af tre tilsynscentre i Arbejdstilsynet. I Øst har vi kontor i både København og Slagelse, og vi fører tilsyn med alle typer virksomheder og arbejdsopgaver altså hele arbejdsmarkedet i Østdanmark.

 

Du får det daglige ledelsesansvar for ca. 25 medarbejdere i den gruppe af tilsynsførende, der især kontrollerer arbejdsmiljøet hos virksomheder inden for den offentlige sektor fx hospitaler, døgninstitutioner og hjemmepleje, offentlig administration i kulturlivet fra museer til biografer samt detailhandlen. Her får du ansvar for at organisere, planlægge og koordinere tilsynsindsatsen, ligesom du får ansvar for at sikre den faglige kvalitet i arbejdet.

 

Vi forventer, at du kan bringe dine ledelseskompetencer i spil, så du bidrager til et engageret og fagligt stærkt team, og at du kan omsætte Arbejdstilsynets overordnede mål og rammer til konkrete indsatser og resultater. Et andet vigtigt mål er, at du og dine medarbejdere skaber gode samarbejdsrelationer både internt i organisationen og eksternt hos virksomhederne.

 

Hverdagen som tilsynschef

De tilsynsførende arbejder oftest på distancen, så du skal mestre distanceledelse og have både nærvær og fokus på kerneopgaven på afstand. Samtidig foregår møder, videndeling og koordinering i tilsynscentret, hvor de øvrige medarbejdergrupper arbejder, og hvor også du får en stor del af din hverdag sammen med blandt andet dine ledelseskolleger. Du bliver nemlig en del af et stærkt hold med otte tilsynschefer og to teamchefer, som arbejder tæt sammen og har et fælles ansvar for at løse og udføre tilsynscentrets opgaver. Ingen er alene, men vi forventer noget af hinanden og deler ambitionen om sikre og sunde arbejdsliv for alle i Danmark. Og vi arbejder sammen med Arbejdstilsynets to øvrige tilsynscentre og arbejdsfaglige center for at styrke tilsynsfagligheden, kvaliteten og ensartetheden på tværs af Arbejdstilsynet.

 

Stillingen som tilsynschef for denne gruppe er nyoprettet, da vi ved årsskiftet deler den nuværende tilsynsgruppe i to grupper inden for det samme område af hensyn til ledelsesspændet. Du får derfor en tæt dialog med tilsynschefen for den anden tilsynsgruppe om at udvikle og etablere den nye organisering.

 

Bliv vores nye kollega

Du er en stærk lederprofil og kan skabe trivsel, arbejdsglæde, værdi og resultater gennem en motiverende og anerkendende lederstil. Du har gennemslagskraft og kan kommunikere klart om mål, forventninger og beslutninger. Det er desuden helt centralt, at du trives med alle aspekter af medarbejderledelse og har kompetencerne til at lykkes med driftsledelse i en politisk styret organisation.

 

Derudover vil det være en fordel, hvis du har:

  • erfaring med arbejdsmiljøarbejde eller arbejdsmarkedsforhold,

  • erfaring med myndighedsudøvelse,

  • erfaring med at arbejde i store organisationer, herunder at kunne lede både op og ned,

  • evne til at koordinere, planlægge og styre mange forskellige ressourcer og opgaver på samme tid,

  • integritet og høj personlig etik,

  • en relevant akademisk baggrund eller tilsvarende og

  • lyst og evne til at agere på områder med stor politisk opmærksomhed.

 

Vi arbejder for et sundt og sikkert arbejdsmarked

Arbejdstilsynet er den danske myndighed på arbejdsmiljøområdet. Vores mål er at fremme et sundt og sikkert arbejdsmiljø på de danske arbejdspladser. Det skaber vi sammen med hinanden på tværs af Arbejdstilsynet, arbejdsmarkedets parter og de danske virksomheder. Det skal være både sikkert og sundt at gå på arbejde i Danmark, og vi fører tilsyn med, at virksomhederne i praksis skaber gode rammer for deres medarbejdere, så ingen nedslides, kommer til skade eller bliver syge af stress - til gavn for både medarbejdere, virksomheden og samfundet. Vores forebyggende og vejledende arbejde bygger altid på den nyeste evidensbaserede viden om området.

 

Du kan læse mere om os på:

www.at.dk

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er en fuldtidsstilling. Vi vil gerne have, at du starter senest d. 1. januar 2023. Du ansættes på kontraktvilkår med aflønning i løngruppe 1 (lønramme 37) og ansættelse sker som udgangspunkt på åremål for en 5-årig periode. Der er mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg.

 

Ansættelse sker efter rammeaftale om kontraktansættelse af chefer i staten.

 

Der indgår test og opgaver i ansættelsesforløbet.

 

Spørgsmål og ansøgning

Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at sende en mail til tilsynsdirektør Karsten Bjerrum Refsgård med dine kontaktoplysninger på kare@at.dk. Alternativt kan du ringe på tlf. nr.7220 8849. Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-partner Lone Clausen, Beskæftigelsesministeriets Koncern HR på tlf. nr. 2250 3847.

 

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

 

Vi skal have din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest onsdag den 26. oktober 2022.

 

Vi forventer at gennemføre 1. runde samtaler i uge 44.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Arbejdstilsynet

Adresse 1
Landskronagade 33
2100 København Ø
Danmark
Web
Adresse 2
Landskronagade 33
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
30-09-2022
Udløber
26-10-2022
Kviknummer
LJA-84080386
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Ledelse, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Arbejdstilsynet

Adresse
Landskronagade 33
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
30-09-2022
Ansøgningsfrist
26-10-2022
Kviknummer
LJA-84080386
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Ledelse, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed