Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Tidsbegrænset konsulentstilling med projektledelse

EVU - El og VVS-branchens Uddannelsessekretariat

Rødovre, Storkøbenhavn

Indrykket
07-12-2018

Opsøgende arbejde og markedsføring af Arbejdsmarkedsuddannelser (AMU)

Stillingen er en fuldtidsstilling frem til udgangen af september 2020.

 

Som følge af trepartsaftalen om VEU bliver hele AMU-udbuddet revideret i 2018. Revision skal resultere i bedre overskuelighed, højere kvalitet og relevans i kursusudbuddet og gøre hvert enkelt kursus mere attraktivt og tidssvarende. Det er dog ikke gjort med at forbedre AMU-udbuddet, der skal også gøres et stykke arbejde for at markedsføre, at AMU er forbedret og tilbyder et godt og relevant efteruddannelsestilbud.

 

El- og vvs-branchens organisationer har fået en bevilling fra Undervisningsministeriet til i samarbejde med udvalgte erhvervsskoler at gennemføre et projekt med fokus på opsøgende aktiviteter for branchen om det nye AMU-udbud. Projektet vil både omfatte traditionelt opsøgende arbejde til et udvalg af store virksomheder samt andre markedsføringsinitiativer rettet mod personer, der er i målgruppen for de nye kurser.

 

Vi leder derfor efter en konsulent, der kan bringe os godt igennem projektet. Udgangspunktet er at du har interesse for eller måske ligefrem kender til det faglærte private arbejdsmarked og/eller efteruddannelses-/AMU-området

 

Vores forestilling om dig er, at du har erfaring med projektledelse. Det vil sige, at du kan tilrettelægge og gennemføre komplekse projekter med høj grad af inddragelse af projektets interessenter samt arbejde systematisk med erfaringsopsamling, videndeling, afrapportering og økonomistyring.

 

Vi lægger vægt på, at du er udadvendt og en god formidler både skriftligt og mundtligt. Hvis du tidligere har prøvet at arbejde med opsøgende arbejde, markedsføring og ekstern kommunikation er det bestemt en fordel.

 

Vi er 16 forventningsfulde kolleger i EVU og det ligger os meget på sinde at have et imødekommende, behageligt og lærende arbejdsmiljø.

 

Er du interesseret i at høre mere kan du sende dit CV til chefkonsulent Pernille Meyn Milthers pmm@evu.dk eller sekretariatschef Jesper Rønnow Simonsen jrs@evu.dk

 

Opslaget er åbent, indtil vi har fundet den rigtige - og vi vil naturligvis gerne besætte stillingen snarest muligt. Vi glæder os til at høre fra dig!

Del dette job

Kontakt

EVU - El og VVS-branchens Uddannelsessekretariat

Adresse 1
Højnæsvej 71
2610 Rødovre
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-12-2018
Udløber
17-12-2018
Kviknummer
LJA-68657278
Jobtype
Kontrakt/Projekt
Arbejdsområde
Konsulent og rådgivning, Projektledelse
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

EVU - El og VVS-branchens Uddannelsessekretariat

Adresse
Højnæsvej 71
2610
Rødovre
Danmark
Praktisk information
Indrykket
07-12-2018
Ansøgningsfrist
17-12-2018
Kviknummer
LJA-68657278
Jobtype
Kontrakt/Projekt
Kategori
Konsulent og rådgivning, Projektledelse
Beliggenhed