Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Teknik- og forsyningschef

Jammerbugt kommune

Jammerbugt, Nordjylland

Indrykket
13-09-2021

Motiveres du af at bidrage til vækst og udvikling i en ambitiøs vækstkommune, og kan du gå forrest og inspirere internt og eksternt til værdiskabende fællesskaber og samarbejder?

Jammerbugt Kommune arbejder hver dag stenhårdt for, at borgere, virksomheder og gæster oplever, at Jammerbugt Kommune er levende og attraktiv et godt sted at leve, bo og virke.

Teknik og Forsyning er allerede og vil fortsat være en aktiv og attraktiv samarbejdspartner for alle på denne dagsorden. Området er organisatorisk forankret i Vækst- og Udviklingsforvaltningen, som også varetager erhverv og turisme (Vækst Jammerbugt), de plan- og miljømæssige opgaver, samt opgaverne inden for kultur og fritid. Ambitionen med denne organisering er blandt andet at fortsætte den helhedsorienterede sagsbehandling for vores borgere og virksomheder. Det er vi allerede rigtig gode til, men gode nok bliver vi aldrig. Teknik og Forsyning er allerede en veldrevet og velfungerende afdeling med et højt fagligt niveau, dedikerede og dygtige ledere og medarbejdere og tilfredse samarbejdspartnere, brugere og kunder.

Der er gang i hjulene i Jammerbugt, der er god vækst og udvikling. Der investeres både i den private og den kommunale sektor, så aktivitetsniveauet er højt. Teknik og Forsyning spiller en væsentlig rolle i at understøtte og drive vigtige dele af kommunens udvikling. Selvom det går ret godt, er der altid ambitioner om at blive endnu bedre.

Stillingen

Som chef i Teknik og Forsyning bliver du leder af et bredt forvaltningsområde, og hovedopgaven er på den ene side at levere de løsninger og resultater, som politikerne har besluttet og i de rammer, der er givet. I Jammerbugt kaldes det at have styr på butikken. På den anden side er det samtidigt - og lige så vigtigt - en central ledelsesopgave at sikre, at afdelingens mål, planer og aktiviteter arbejdes ind i de større dagsordener i Vækst- og Udviklingsforvaltningen og i hele kommunen. Det er et højt prioriteret grundlag for al ledelse i Jammerbugt at forstå sig selv som en del af noget større og planlægge og handle derefter. Det betyder, at al planlægning og alle indsatser søges sammentænkt og koordineret med de øvrige afdelinger i kommunen. Det bidrager til effektivitet, bedst mulig udnyttelse af skattekronerne og den bedste service til borgere og virksomheder. I Jammerbugt kaldes det at praktisere det professionelle samarbejde. 

Stillingen tilbyder gode muligheder for at præge udviklingen i en ambitiøs og udviklingsorienteret kommune. Du er med, bidrager og tilbydes indflydelse i mange spændende rum opad mod det politiske system og kommunens øverste strategiske ledelse, indad i din egen afdeling, hvor dygtige ledere skal ledes og et bredt ressortområde driftes og udvikles, udad til andre afdelinger og forvaltninger og til mange af Jammerbugt Kommunes vigtige samarbejdspartnere.

Alt i alt en stilling, som stiller store krav, og som tilbyder rigtig gode muligheder for at være med, hvor det sker, og for at gøre en nyttig forskel for hele kommunen - og for at udvikle din egen ledelsesfaglighed i et ambitiøst og levende miljø.

Er det dig?

Hvis du kan se dig selv i denne kontekst, motiveres af den og har hvad der skal til, kan dette blive det næste spændende skridt i dit arbejdsliv. Du kan have forskellige baggrunde for at komme i spil til jobbet.  

Umiddelbart forestiller vi os, at du har indsigt i væsentlige dele af ressortområdet, erfaring med den kommunale/politiske kontekst og en solid og veldokumenteret ledelseserfaring.

Mennesket er det vigtigste, og du er i hvert fald motiveret af og god til at skabe og lykkes i tætte samarbejdsrelationer med dine medarbejdere og chefkolleger, samt med dine mange samarbejdspartnere i og uden for kommunen.

Yderligere oplysninger

Læs meget mere om Jammerbugt Kommune og den kommunale organisation på www.jammerbugt.dk og om stillingen og ansættelsesprocessen i det uddybende notat.

Ansøgningsfrist

Vi glæder os til at modtage din ansøgning senest den 4. oktober 2021, kl. 23.59.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Jammerbugt kommune

Adresse 1
Toftevej 43
9440 Aabybro
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-09-2021
Udløber
04-10-2021
Kviknummer
LJA-82652660
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Jammerbugt kommune

Adresse
Toftevej 43
9440
Aabybro
Danmark
Praktisk information
Indrykket
13-09-2021
Ansøgningsfrist
04-10-2021
Kviknummer
LJA-82652660
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed