Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

TECHCOLLEGE søger en administrativ studentermedhjælper

TECHCOLLEGE

Aalborg, Nordjylland

Indrykket
11-09-2020

Er du god til at tale i telefon, hurtig på tasterne og har flair for IT? Og er du interesseret i et deltidsjob, hvor du kan prøve kræfter med at arbejde med administration i en stor organisation? Så er du måske den studentermedhjælper, vi søger.

TECHCOLLEGE Praktikcenters supportafdeling varetager en række forskellige administrative opgaver og mangler nu en studentermedhjælper, der kan hjælpe med at løse diverse ringe- og kontoropgaver i afdelingen.

JobprofilSom studentermedhjælper på TECHCOLLEGE vil du arbejde sammen med de administrative medarbejdere i support team, men skal også løse opgaver selvstændigt. Dine opgaver vil blandt andet bestå af at ringe til virksomheder samt løse diverse administrative ad hoc-opgaver. Som en væsentlig del af jobbet får du indblik i og erfaring med at anvende forskellige IT-programmer som eksempelvis Outlook, CRM, Uddata og Excel.

Personprofil
Du har erfaring med MS-Officepakken, og du kan udføre almindelige forefaldende kontoropgaver. Vi forventer, at du er villig til at have varierende arbejdstider uge for uge inden for tidsrummet kl. 08.00 - 16.00.
Du er smilende, udadvendt og hjælpsom. Du er struktureret, detaljeorienteret og hurtig til at lære og anvende nye IT-programmer.

Vi tilbyder:
Et spændende deltidsjob, hvor du både skal arbejde selvstændigt og arbejde tæt sammen med support team. Du bliver en del af et team med gode kolleger og et godt arbejdsmiljø, hvor der er en uformel omgangstone og et godt humør. Jobbet er relevant for studerende med interesse i offentlige institutioner, administration, økonomi og organisation.

Ansættelse
Jobbet er på ca. 6 timer ugentligt - i gennemsnit. Ansættelse og aflønning sker i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og HK/STAT.

Tiltrædelse
Stillingen ønskes besat snarest muligt.
Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 41.  

Ansøgning
Send din ansøgning ved at klikke på linket nederst i stillingsopslaget, hvor du vedhæfter din ansøgning, CV samt eksamensbevis senest mandag den 28. september 2020.

Ønsker du yderligere oplysninger så kontakt: Eva Melchior Jensen på mail evje@techcollege.dk.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

TECHCOLLEGE

Adresse 1
Øster Uttrup Vej 1
9000 Aalborg
Danmark
Adresse 2
9000 Aalborg
Danmark
Kontaktperson
Tlf: 
72501000
Praktisk information
Oprettet
11-09-2020
Udløber
28-09-2020
Kviknummer
LJA-81070824
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kontor og administration
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

TECHCOLLEGE

Adresse
Øster Uttrup Vej 1
9000
Aalborg
Danmark
Praktisk information
Indrykket
11-09-2020
Ansøgningsfrist
28-09-2020
Kviknummer
LJA-81070824
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kontor og administration
Beliggenhed