Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Teamleder til udvikling af det økonomiske tilsyn

Børne- og Undervisningsministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
15-09-2020

Brænder du for at sikre økonomisk bæredygtige voksen- og ungdomsuddannelsesinstitutioner? Er du optaget af at sikre effektive uddannelsesinstitutioner som kan levere god undervisning? Er du en dygtig personaleleder? Så er stillingen som teamleder for teamet for økonomiske tilsyn på ungdoms- og voksenuddannelsesinstitutionerne måske noget for dig.

Om os

Tilsynsteamet, der er placeret i Center for Institutionsdrift og Administration, består af 7 medarbejdere. Medarbejderne er sagsbehandlere, der varetager opgaver omkring:

 • Større komplekse økonomiske analyseopgaver fx analyser af voksen- og ungdomsuddannelsesinstitutionernes økonomiske resultater

 • Gennemførelse af økonomisk-administrative enkeltsagstilsyn på voksen- og ungdomsuddannelsesinstitutionsområdet

 • Gennemførelse af større økonomisk administrative tematiske tilsynsundersøgelser fx institutionernes arbejde med at energioptimere

 • Videreudvikling af styrelsens økonomiske tilsynskoncepter fx det prædiktive tilsyn, udgående tilsynskoncepter, skabeloner for økonomigennemgange mv.

 

Centeret består derudover ca. 60 medarbejdere fordelt på 5 andre teams, der varetager opgaver omkring udbetaling af taxametertilskud til uddannelsesinstitutioner på ministeriets område, administration af ministeriets puljemidler, koncernregnskab samt løbende generel rådgivning af skole- og lederforeningerne.

Dine arbejdsopgaver

Som teamleder er du daglig leder af opgaveløsningen i enheden og varetager personaleledelsen for teamets 7 medarbejdere. Det indebærer, at du i tæt samarbejde med de ansvarlige kontorchefer og de øvrige teamledere i centret og medarbejderne skal:

 • Sikre den nødvendige retning, sparring og feedback i forhold til medarbejdernes opgaveløsning, og sikrer videndeling og faglige udviklingsmuligheder for alle medarbejdere

 • Udvikle og optimere det databaserede økonomiske tilsyn med voksen- og ungdomsuddannelsesinstitutionerne

 • Styrke kommunikationen og vidensdelingen omkring resultaterne af teamets tilsyns og analyseopgaver

 • Sikre systematik og høj kvalitet i teamets ministersager og direktionssager.

 

Om dig

Vi leder efter en teamleder, der:

 • Har stærke ledelsesmæssige kompetencer inden for arbejdstilrettelæggelse og personaleledelse

 • Har erfaring med projektledelse, programledelse og/eller talent for personaleledelse

 • Har erfaring og dokumenteret stærke faglige resultater med udviklingsopgaver, gerne fra en politisk styret organisation som et ministerium eller styrelse

 • Er optaget af at sikre et godt arbejdsklima for de forskellige medarbejdere i enheden i en hverdag præget af stor kompleksitet og tidspres

 • Kendskab til bevillingssystemet på uddannelsesområdet er en fordel.

 

Vi forventer, at du har en uddannelsesmæssig baggrund som cand.polit., cand.scient.pol., cand.jur., eller lignende.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Kristian Brink på telefon 3392 5198 eller kontorchef Jacob Lentz på 4074 4015.

Løn- og ansættelsesvilkår

Vi ser gerne, at du begynder snarest muligt og senest 1. december 2020.

Du bliver ansat som chefkonsulent med personaleledelse efter fællesoverenskomsten for akademikere i staten eller anden relevant organisationsaftale.

Sådan søger du

Send din ansøgning, cv og eksamensbevis elektronisk senest onsdag den 30. september 2020. Du søger stillingen via vores hjemmeside uvm.dk/job. Vi forventer at holde første samtale i uge 40/41.

Du får flere oplysninger, hvis du indkaldes til anden samtale, hvor der tillige indgår en personlighedstest samt en case, hvor det vurderes, hvordan du løser en konkret opgave.

Vi ønsker, at medarbejdernes sammensætning afspejler samfundets og ser frem til din ansøgning uanset personlig baggrund vi ser kun på kvalifikationer og kompetencer.

I Børne- og Undervisningsministeriet arbejder vi for at skabe det optimale faglige grundlag for, at ministeren, regeringen og Folketinget kan træffe de rigtige beslutninger på undervisningsområdet. Vores arbejdsopgaver spænder fra betjening af ministeren til udvikling af uddannelsers indhold, mål og kvalitet alt sammen med et fælles mål om at skabe fagligt stærke uddannelser til alle.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Børne- og Undervisningsministeriet

Adresse 1
Frederiksholms Kanal
1220 København
Danmark
Adresse 2
Frederiksholms Kanal 21
1220 København
Danmark
Praktisk information
Oprettet
15-09-2020
Udløber
30-09-2020
Kviknummer
LJA-81090721
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu
Job i virksomheden

Del dette job

Virksomhedsinformation

Børne- og Undervisningsministeriet

Adresse
Frederiksholms Kanal 21
1220
København
Danmark
Praktisk information
Indrykket
15-09-2020
Ansøgningsfrist
30-09-2020
Kviknummer
LJA-81090721
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed