Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Teamleder til tilsynet med efterskoler og frie skoler

Børne- og Undervisningsministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
01-07-2022

Vil du arbejde for bedre kvalitet på efterskoler og frie skoler, og interesserer du dig for at udvikle driften af et højt prioriteret velfærdsområde? Så er du måske vores nye teamleder i Kontor for Frie Skoler i Styrelsen for Undervisning og Kvalitet.

 

Vi søger en teamleder med stærke ledelseskompetencer og lyst til at drive en faglig udvikling af vores tilsyn.

 

Om kontoret

Kontor for Frie Skoler har ansvaret for det statslige tilsyn med frie grundskoler, efterskoler og frie fagskoler. Arbejdet med tilsyn på det frie område i grundskolen har gennemgået en stor udvikling gennem de seneste år. Det gælder både i forhold omfanget af og kompleksiteten i tilsynet, men også i relation til implementering af ny lovgivning.

 

Kontoret har fokus på at styrke helhedsorienteringen i tilsynet på det frie område, men også i forhold til tilsynet på andre uddannelsesområder og hos andre myndigheder. Hertil kommer et behov for udvikling af et styrket tilsyn med elevgrupper i sårbare positioner på det frie område. Det stiller store krav til at beskrive og etablere ny praksis, opretholde høj kvalitet i sagsbehandlingen og dermed retssikkerhed for elever og skoler og sikre korte sagsbehandlingstider.

 

Kontoret består af ca. 20 medarbejdere, primært samfundsfaglige ACere, herunder pædagogiske konsulenter og jurister samt to teamledere og en kontorchef.

 

Dine arbejdsopgaver

Du vil som teamleder indgå i kontorets ledelse, der består af en kontorchef og en anden teamleder, og som en del af styrelsens samlede ledelse. Du vil endvidere indgå i forskellige samarbejdskonstellationer på tværs af styrelsen, bl.a. i arbejdet med en stadig udvikling af styrelsens tilsyn både indholdsmæssigt og processuelt.

 

Du vil komme til at beskæftige dig med følgende opgaver:

  • Personaleledelse og faglig ledelse af en del af kontorets medarbejdere

  • Udvikling af tilsynet på tværs af teams og kontorer i styrelsen og i samarbejde med andre myndigheder

  • Driftsledelse af en række sager og projekter på det frie område

  • Samarbejde med parterne i sektoren samt udvikling og organisering af vejledningen til skoler og borgere

 

Din profil

Du har en relevant kandidatuddannelse, fx cand.jur., cand.scient.pol. el.lign. Vi forventer, at du har erfaring med driftsledelse, udviklingsprojekter og evt. personaleledelse eksempelvis fra centraladministrationen eller en kommune. Det vil endvidere være en fordel, hvis du har indsigt i undervisningsområdet.

 

Vi forventer, at du har:

  • Kompetencer til at selvstændigt at kunne drive en faglig udvikling.

  • Kompetencer inden for strategisk udvikling og implementering af nye tilsynskoncepter til etablering af et udvidet og nyt opgaveområde (med bl.a. elever i udsatte positioner).

  • Stærke personaleledelseskompetencer til ledelse af et stort team med forskellige kompetencer, herunder i forbindelse med rekruttering, onboarding og oplæring af et antal nye medarbejdere.

  • Stærke samarbejds- og koordineringsfærdigheder til arbejdet med at drive processer med mange parter med forskellige fagligheder på tværs af styrelsen og i koncernen og dermed sikre helhedsorienteringen.

  • Stor kapacitet i forhold til håndtering af og fremdrift i de nye og komplekse opgaver.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Du vil blive ansat som chefkonsulent med personaleledelse efter fællesoverenskomsten for akademikere i staten.

 

Vi ønsker at besætte stillingen snarest muligt og senest den 1. oktober 2022.

 

Vil du vide mere?

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Ditte Novella Rasmussen (kontorchef fra den 1. august), tlf. 3392 5399 eller pr. mail: ditte.novella.rasmussen@stukuvm.dk.

 

Du kan læse mere om vores arbejde på uvm.dk og vores hjemmeside www.stukuvm.dk.

 

Sådan søger du

Send din ansøgning, CV og kandidatbevis via stillingsopslaget på vores hjemmeside www.uvm.dk/job senest søndag den 14. august 2022.

 

Vi forventer at holde samtaler i uge 33 og uge 34.

 

Hvis du går videre til en 2. samtale vil der indgå test og case i forbindelse med samtalen.

 

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet er en styrelse i Børne- og Undervisningsministeriets koncern. Vi ønsker, at medarbejdernes sammensætning afspejler samfundets og ser frem til din ansøgning uanset personlig baggrund vi ser kun på kvalifikationer og kompetencer. Vil du arbejde for bedre kvalitet på efterskoler og frie skoler, og interesserer du dig for at udvikle driften af et højt prioriteret velfærdsområde? Så er du måske vores nye teamleder i Kontor for Frie Skoler i Styrelsen for Undervisning og Kvalitet.

 

Ansøgningsfrist

14-08-2022

 

Tiltrædelsesdato

01-10-2022

 

Arbejdstid

37 timer

 

Arbejdssted

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

 

Hjemmeside

http://uvm.dk/

 

Kontakt

Ditte Novella Rasmussen

Teamleder

E-mail

33925399

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Børne- og Undervisningsministeriet

Adresse 1
Frederiksholms Kanal 21
1015 København K
Danmark
Adresse 2
Frederiksholms Kanal 21
1220 København
Danmark
Praktisk information
Oprettet
01-07-2022
Udløber
14-08-2022
Kviknummer
LJA-83781334
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Konsulent og rådgivning, Ledelse, Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Børne- og Undervisningsministeriet

Adresse
Frederiksholms Kanal 21
1220
København
Danmark
Praktisk information
Indrykket
01-07-2022
Ansøgningsfrist
14-08-2022
Kviknummer
LJA-83781334
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Konsulent og rådgivning, Ledelse, Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring, Strategi og udvikling
Beliggenhed