Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Teamleder til Team Data & Analyse i Fiskeristyrelsen søges

Fiskeristyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
11-05-2020

Brænder du for data og ledelse, og har du erfaringen til at sikre sikker stabil drift samtidigt med strategisk udvikling? Nu har du muligheden for at stå i spidsen for anvendelsen af data på fiskeriområdet til at sikre transparens, databaseret udvikling og korrekt regelefterlevelse af fiskeriet.

 

Fiskeristyrelsen kan allerede meget med data i dag, og har ambitioner om at kunne endnu mere. Vi søger nu en Teamleder til Data & Analyse, som kan stå i spidsen for styrelsens indsats på dataområdet.

 

Styrelsen anvender data til at følge op på udmøntning af regler og lovgivning, vise udviklingen af fiskeriet og til at skabe så effektive og datadrevne arbejdsprocesser som muligt på tilskuds-og kontrolområdet.

 

Vi anvender SAS platformen og redskaber til at samle, vise og analysere data på en lang række områder. Modtagere spænder bredt fra medarbejdere i Fiskeristyrelsen, EU, departementer, Danmarks Statistik til fiskere selv, videnskabelige institutioner, miljøorganisationer mv.

 

Initiativer for at forbedre datakvalitet og anvende data endnu mere er et strategisk hovedområde i styrelsen. Vi har stort fokus på fortløbende at udvikle vores værktøjer til datadreven risikobaseret kontrol, og anvender i den sammenhæng avancerede redskaber til datavisning og analyse, heriblandt AI teknologi.

 

Som Teamleder vil du være ansvarlig for at sikre fortsat stabil drift og leverancer til omverdenen og være med til at realisere ambitionerne om at anvende data endnu mere og bedre.

 

Teamet Data & Analyse

Du vil få ansvar for et team på syv medarbejdere med en stærk datafaglighed inden for data, drift og fiskeriområdet, hvor kvalitet er i højsædet. Teamet er del af Kontoret for IT & Data, som har ansvar for Fiskeristyrelsens IT-drift og udvikling. Fiskeristyrelsen anvender Statens IT, som der er et daglig stærkt samarbejde med.

 

Teamets hovedopgaver omhandler:

 

 • Drift og udvikling af styrelsens Datawarehouse og rapporteringsløsninger, heri blandt udvikling og vedligeholdelse af arkitekturen og sikkerhedsopsætningen af vores rapporterings- og analyseplatform samt design, udvikling og vedligeholdelse af data-integrationsjobs.

 • Udvikling og vedligeholdelse af værktøjer til databaserede analyser og risikovurderinger til fiskerikontrollen, heri design og udvikling af automatiserede rapporter samt koncept og værktøjsudvikling for risikobaseret kontrol

 • Statistik og dataleverancer til en række til danske og udenlandske aktører og interessenter samt til ministeriet til udvikling af og opfølgning på fiskeripolicy

 

I vores daglige arbejde tilskynder vi fleksibilitet, og vi arbejder med en stor grad af uddelegering og frihed under ansvar.

 

Vi søger en profil med stærke faglige kompetencer og sans for udvikling

Stillingen er perfekt for dig, der ønsker store faglige udfordringer, og er god til at skabe stærke resultater ved at tænke nyt og samarbejde med andre. Du trives med at stå i spidsen for et hold og formår at være rollemodel, motivere dit team, anvende medarbejdernes styrker bedst muligt og bistå med faglig sparring også på områder, hvor du ikke selv er ekspert.

 

Du har en god forståelse for at arbejde med data og analyse fra indsamling til bearbejdning, visning, analyse og formidling samt drift af løsninger. Du forstår endvidere vigtigheden af at sætte kunder i centrum ved at identificere deres behov og finde gode løsninger på at imødekomme dem.

 

Vi lægger vægt på følgende kompetencer:

 • En relevant uddannelse og gerne erfaring med ledelse enten i form af teamledelse, projektledelse eller programledelse

 • Erfaring med databehandling, fremstilling og anvendelse og faglig viden om software udvikling og datawarehouse drift og udvikling

 • Erfaring med it-drift og leverandørstyring

 • Erfaring med til SAS værktøjsporteføljen er en fordel. Vi anvender SAS EG, DI, VA, VI og ALIAS

 • Det er vigtigt, at du er analytisk stærk og kan kommunikere klart både i tale og på skrift fx i form af notater og præsentationer

 

Dine arbejdsopgaver som teamleder omfatter:

 • Personale- og faglig ledelse af teamet

 • Indgå i kontorledelsen og være aktiv medspiller i det strategiske arbejde for at sætte data i spil og omsætte det til drift

 • Udarbejdelse af dataanalyser til understøttelse af politikudvikling og fiskerikontrol samt design og udvikling af automatiserede rapporter til internt og eksternt brug

 • Udarbejde beslutningsoplæg i form af notater og præsentationer

 • Leverandørstyring og projektledelse af dataprojekter

 

Dine opgaver vil i et væsentligt omfang udføres i tæt samarbejde med ledere og medarbejdere i de faglige enheder og vores departement. Der kommer til tider opgaver med kort deadline, så det er vigtigt, du kan være fleksibel og trives godt med at arbejde på flere opgaver på samme tid. 

 

IT & DATA-kontoret har medarbejdere placeret i København og i Kolding. Som Teamleder vil du have medarbejdere placeret begge steder, og du vil derfor have arbejdsplads begge steder og må påregne en vis rejseaktivitet.

 

Dit faste tjenestested vil være København.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen, der er en fuldtidsstilling, er ledig til besættelse pr. 1. august 2020.

 

Ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Hvis du er ACer, sker ansættelsen som chefkonsulent med personaleledelse.

 

Ansættelsesområdet er Miljø- og Fødevareministeriet med tilhørende institutioner, og tjenestested er Fiskeristyrelsen, Nyropsgade 30, 1780 København V.

 

Ansøgning

Søg jobbet online ved at trykke på Ansøg via link nederst i jobopslaget. Din ansøgning med CV og eksamensbevis for både bachelor- og kandidatuddannelse skal være modtaget senest 1. juni 2020.

 

Fiskeristyrelsen anvender test i forbindelse med ansættelsen. Vi forventer at holde 1. samtale i uge 23 og 2. samtale i uge 24 eller 25.

 

Yderligere oplysninger

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Kontorchef for IT & Data Lise A. Frandsen tlf. 72 18 57 82.

 

Du kan læse om Fiskeristyrelsen på www.fiskeristyrelsen.dk.

 

Fiskeristyrelsen ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed. Derfor opfordres alle kvalificerede og interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

 

Fiskeristyrelsen er en styrelse under Miljø- og Fødevareministeriet. Styrelsen beskæftiger ca. 250 medarbejdere og omfatter en central del, der består af en afdeling i København og en afdeling i Augustenborg, samt den regionale fiskerikontrol.

 

 


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Fiskeristyrelsen

Adresse 1
Nyropsgade 30
1780 København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
11-05-2020
Udløber
01-06-2020
Kviknummer
LJA-80253876
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT, web og teknologi, Jura, HR og personale, Ledelse, Projektledelse og styring
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Fiskeristyrelsen

Adresse
Nyropsgade 30
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Indrykket
11-05-2020
Ansøgningsfrist
01-06-2020
Kviknummer
LJA-80253876
Jobtype
Fuldtid
Kategori
IT, web og teknologi, Jura, HR og personale, Ledelse, Projektledelse og styring
Beliggenhed