Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Teamleder til ledelsessupport og ministerbetjening i politisk sekretariat

Banedanmark

København, Storkøbenhavn

Indrykket
15-11-2023

Vil du arbejde med ledelse, ledelsessupport og interessehåndtering i et sekretariat med bred kontaktflade og komplekse politiske sager? Og vil du samtidig bidrage ind i arbejdet mod en klimavenlig jernbane? Så er du måske vores kommende teamleder til sekretariatet i Signalprogrammet i Banedanmark.

 

I rollen som teamleder for ledelsessupport og ministerbetjening står du i spidsen for et engageret og fagligt dygtigt team, hvor ledelse og inddragelse af medarbejderne er i centrum, og hvor samarbejde på tværs af organisationen er essentielt. Signalprogrammet i Banedanmark er midt i udrulningen af avancerede digitale signalsystemer på den danske jernbane. Det er en kompleks og omfattende opgave, der involverer kompetente kolleger, samarbejdspartnere og eksterne interessenter. Sekretariatets primære opgave er at navigere i dette komplekse landskab, og vi er centralt placeret midt i et af Danmarks største IT-udrulningsprojekter i nyere historie.

 

Find mere information om Banedanmarks strategi og signalprogrammet her: Vores strategi | Banedanmark og her: Nye signalsystemer | Banedanmark.

 

Sekretariatet i Signalprogrammet

Sekretariat i Signalprogrammet har ansvaret for bl.a. politisk betjening, understøttelse af samarbejdet med interessenter (interne og eksterne), intern og ekstern kommunikation, koordinering af EU-sager samt administrativ støtte til ledelsen og andre i programmet. Sekretariatet består af dedikerede medarbejdere med et højt fagligt niveau og et virkeligt godt kollegaskab.

 

Som teamleder i vores sekretariat får du ansvaret for personalet i dit team og koordinerer en lang række opgaver, der leveres til programledelsen, Banedanmarks direktion og Transportministeriets departement.

 

I Signalprogrammet bliver du en del af en organisation, der giver dig en bred kontaktflade og mulighed for at arbejde i et tværfagligt miljø præget af dynamik, nye processer og konstante forandringer i en uforudsigelig og spændende hverdag, hvor arbejdssproget som udgangspunkt er engelsk.

 

Om dig

Vi forestiller os, at du har en lang videregående, evt. samfundsfaglig uddannelse. Det er derudover en stor fordel, hvis du har arbejdet med ministerbetjening og ledelsessupport fra et departement eller en styrelse. Har du kendskab til jernbanesektoren vil det tilmed være et plus. Vi er på udkig efter en kandidat, som har et veludviklet overblik og evner at holde mange bolde i luften på samme tid og som kan holde overblikket, i en til tider hektisk hverdag.

 

Du skal være i stand til at drive sager frem, både de lette og svære, og du skal kunne delegere og prioritere og sætte retning for opgaveløsningen for dit team. Din væsentligste opgave bliver at varetage det samlede disciplinansvar for ledelsessupporten og ministerbetjeningen for Signalprogrammet og understøtte programledelsen med henblik på at sikre, at vi til enhver tid leverer til tiden og i den rette kvalitet.

 

Som person er du ansvarsbevidst, selvkørende og initiativrig og trives i et projekt- og programmiljø, hvor hver dag er forskellig. Du skal synes, at det er sjovt at skabe strukturer og form på noget, der ikke er formgivet endnu. Det er vigtigt, at du hurtigt kan sætte dig ind i komplekse problemstillinger og har øje for de mønstre og sammenhænge, der gør sig gældende i et program i en stor styrelse. Det falder dig også naturligt at være serviceminded og på forkant med organisationens behov gennem en nysgerrig tilgang og løbende opbygning af netværk. Du evner at bevæge dig på de mange forskellige niveauer i en organisation, og har desuden en god forståelse for kommunikation og processer i en statslig styrelse.

 

Løn

Som akademiker ansættes du som chefkonsulent med personaleansvar efter gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og AC. 

 

For HK er ansættelsen omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Skatteministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det statslige område og Organisationsaftalen mellem Skatteministeriet og HK/STAT, Danmark. Stillingen er placeret i løngruppe 4. 

 

For både AC og HK gælder det, at den endelige løn fastsættes på baggrund af dine erfaringer og kvalifikationer samt at der tilkommer pension i henhold til overenskomsten.

 

Ansøgning og kontakt

Vil du vide mere om stillingen så kontakt Sektionschef Tina Gaard Sander tgsa@bane.dk Tlf. 24823762. Vi vurderer ansøgninger løbende, så send os din ansøgning og CV hurtigst muligt.

 

For at søge stillingen klikker du på linket Søg stilling nedenfor og følger instruktionerne.

 

Går du videre fra de indledende samtaler, vil der blive indhentet referencer fra tidligere arbejdsgiver. Du vil blive informeret inden, at der bliver indhentet en reference.

 

Stillingstype

Fuldtid

 

Arbejdssted

Region Hovedstaden

 

Ansøgningsfrist

26-11-2023

 

Kontakt

Tina Gaard Sander

Sektionschef

E-mail

24823762

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Banedanmark

Adresse 1
Carsten Niebuhrs Gade 43
1577 København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
15-11-2023
Udløber
26-11-2023
Kviknummer
LJA-85096791
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Konsulent og rådgivning, Ledelse, Miljø og energi, Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Banedanmark

Adresse
Carsten Niebuhrs Gade 43
1577
København V
Danmark
Praktisk information
Indrykket
15-11-2023
Ansøgningsfrist
26-11-2023
Kviknummer
LJA-85096791
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Konsulent og rådgivning, Ledelse, Miljø og energi, Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring
Beliggenhed