Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Teamleder til Københavns Borgerservice

Københavns Kommune, Kultur- og Fritidsforvaltningen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
23-07-2021

Er du en engagerende og initiativrig leder, der brænder for drifts- og personaleledelse? Har du blik for, hvordan vi kan udvikle servicen til borgere og virksomheder? Og er du en teamplayer med stærke relationelle evner og lyst til at være en del af et ambitiøst arbejdsfællesskab?

 

Københavns Borgerservice er indgangen til Københavns Kommune for borgere og virksomheder digitalt, telefonisk og fysisk.

 

Vi betjener årligt 1,3 millioner københavnere med for eksempel pas, kørekort, NemID, parkering og vejvisning i det offentlige Danmark. Vi er 160 medarbejdere, er en del af Kultur- og Fritidsforvaltningen, og vi samarbejder med alle kommunens forvaltninger.

 

Vi søger en teamleder, der får ansvaret for 13 dygtige serviceformidlere, der betjener borgerne fysisk på tre lokationer; Nordvest, Østerbro og Brønshøj.

 

Synlig ledelse og daglig drift

Du er i tæt samarbejde med din kolleger fokuseret på, at den daglige drift kører og løbende optimeres. Du trives med at have medarbejdere fordelt på flere lokationer, samtidig med at du samler dem i et team.

 

Du er en nærværende og synlig leder, som både har fokus på servicemål og trivsel og som coacher og understøtter medarbejdernes egen udvikling.

 

Du vil både blive en del af en ledergruppe med tre teamledere og chefen for Borgerservice i Byen (de syv fysiske indgange), og en del af den store ledergruppe i Københavns Borgerservice, hvor vi arbejder på at skabe et endnu stærkere arbejdsfællesskab på tværs.

 

I tillæg til ledelsesopgaven, får du ansvaret for et eller flere af vores serviceområder, hvor du sammen med en fagkoordinator har ansvar for at holde kollegaer og materiale up to date.

 

Du kommer til at arbejde struktureret med nøgletal, servicemål, tværgående vagtplanlægning, procesoptimering og kvalitetsudvikling af serviceydelser, så vi hele tiden sikrer, at vi har en optimal drift, der møder borgernes behov.

 

Hvem er du?

Du brænder for borgere, service og ledelse. Du har måske en akademisk baggrund med en god analytisk værktøjskasse, og du vil gerne prøve kræfter med ledelse.

 

Som person er du en teamplayer, der skaber gode og solide relationer til medarbejdere, lederkolleger og samarbejdspartnere. Du ser potentialet i at samarbejde med andre og i at tænke i tværgående processer.

 

Løn- og ansættelsesforhold

Løn- og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst. Løn forhandles efter principperne i Ny Løn.

 

Stillingen er på fuld tid med ansættelse snarest muligt.

 

Vil du vide mere?

Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chef for Borgerservice i Byen Jette Bondo på 2030 2715.

 

Søg stillingen via nedenstående link senest den 15. august 2021.

 

Vi forventer at holde første samtaler den 19. august og anden samtaler den 23. august 2021.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Københavns Kommune, Kultur- og Fritidsforvaltningen

Adresse 1
Nyropsgade 7
1607 København V
Danmark
Adresse 2
Nyropsgade 7
1607 København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
23-07-2021
Udløber
15-08-2021
Kviknummer
LJA-82429359
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Københavns Kommune, Kultur- og Fritidsforvaltningen

Adresse
Nyropsgade 7
1607
København V
Danmark
Praktisk information
Indrykket
23-07-2021
Ansøgningsfrist
15-08-2021
Kviknummer
LJA-82429359
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Ledelse, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed