Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Teamleder til et helt nyt team for tværgående forskningsadministration i Region Hovedstadens Psykiatri

Region Hovedstadens Psykiatri

København, Storkøbenhavn

Indrykket
19-02-2021

Forskningsindsatsen i Region Hovedstadens Psykiatri er i vækst. Vi har derfor brug for en teamleder, der kan være med til at opbygge og lede et nyt team, der skal understøtte forskningen i Region Hovedstadens Psykiatri på tværs af organisationen. Hvis det måske er dig, så læs videre.

 

Dit ansvarsområde

Som vores nye teamleder får du det daglige ansvar for at styrke den forskningsadministrative understøttelse af hospitalets direktion, centerledelser og ikke mindst forskningsmiljøerne i Region Hovedstadens Psykiatri. Det skal bl.a. ske gennem et fokus på standardiseringer af fælles arbejdsgange og udgående opgaveløsning på udvalgte områder indenfor forskningsadministration.

 

Teamet bliver en del af vores Sekretariatsafdeling. Det kommer til at bestå af de to nuværende forskningskonsulenter og tre nye forskningsadministrative partnere med specialistviden om bl.a. formidling, jura og økonomi indenfor forskningsområdet. Som ny teamleder skal du være med til at ansætte de nye medarbejdere og opbygge det nye team.

 

Du får desuden en vigtig opgave i at etablere og vedligeholde samarbejdsflader til relevante samarbejdspartnere bl.a. i forskningsmiljøerne på hospitalets psykiatriske centre samt i Administrationen på hospitalet.

 

Dine arbejdsopgaver

Du får ansvaret for den daglige ledelse af teamet på i alt fem medarbejdere. Du vil få en rolle som spillende træner, hvilket betyder, at udover ledelsesopgaven vil stillingen også omfatte løsningen af konkrete opgaver i teamet samtidig med, at du står for at tilrettelægge den daglige drift.

 

Vi forventer, at du gennem en motiverende, tillidsfuld og lyttende ledelsestilgang kan skabe engagement hos alle medarbejderne, så deres forskellige kompetencer bringes i spil i forhold til opgaveløsningen.

 

Teamets opgaver spænder bredt og vil bl.a. bestå af:

 • Rådgivning af forskere og håndtering af konkrete opgaver indenfor f.eks. forskningsformidling, dataanmeldelser, juridiske spørgsmål samt særlige økonomiopgaver mht. f.eks. forskningsbudgetter.

 • Drift af et netværk for forskningsadministrative medarbejdere på vores centre, der skal arbejde med standardiseringer af arbejdsgange på det forskningsadministrative område.

 • Direktionsunderstøttelse, herunder i forbindelse med udarbejdelse og implementering af Region Hovedstadens Psykiatris forskningsplan.

 • Øvrige drifts- og udviklingsopgaver som eksempelvis sekretariatsunderstøttelse i forbindelse med opslag og bedømmelse af Region Hovedstadens Psykiatris forskningspulje, bistand i forbindelse med rekruttering af professorater og andre videnskabelige stillinger, udvikling af elektronisk ansøgningssystem mv.

 

Vores forventninger til dig

Vi vil gerne ansætte en teamleder, der har en relevant uddannelse på minimum kandidatniveau, og som har dokumenteret erfaring med projektledelse og/eller processtyring.

 

Det er ikke et krav, at du har ledererfaring, men du skal have lyst til ledelse.

 

Derudover forestiller vi os, at du:

 • har stærke samarbejdsevner, da teamet skal navigere på et område med forskellige aktører

 • kan sikre rettidig planlægning i en til tider travl hverdag med mange forskellige opgaver

 • er en dygtig kommunikator, der kan udtrykke sig præcist både skriftligt og mundtligt

 • brænder for at få et nyt samarbejdsområde i en kompleks organisation til at fungere.

 

Det er en fordel, hvis du har et bredt kendskab til det forskningsadministrative og/eller forskningsstrategiske område.

 

Vi tilbyder

 • En spændende arbejdsplads, udvikling af det personlige lederskab, stort engagement, forskellige fagligheder og højt tempo.

 • En bred kontaktflade til såvel hospitalets direktion, ledelser og medarbejdere i forskningsmiljøerne på vores centre samt til forskellige eksterne samarbejdspartnere.

 • Dygtige og engagerede medarbejdere og en ledergruppe med høj faglighed, humor og åbenhed.

 • En central rolle i opbygningen af Region Hovedstadens Psykiatris forskningsadministrative miljø.

 

Om Region Hovedstadens Psykiatri

Region Hovedstadens Psykiatri er Danmarks største psykiatriske hospital med ca. 5000 medarbejdere. Vi har fokus på at skabe værdi for patienten, når vi årligt behandler ca. 50.000 børn og voksne med psykiske sygdomme som skizofreni, bipolar affektiv lidelse og angstlidelser. Vi prioriterer forskning indenfor psykiatri højt. Vi har pt. 15 professorer ansat, og vi har pt. 217 unikke forskningsprojekter fordelt på vores 9 psykiatriske centre i gang.

 

Måden vi arbejder på i Region Hovedstadens Psykiatri

Hos os bliver du en del af en forbedringskultur, hvor vi styrer efter at skabe mere værdi for patienterne. I dagligdagen betyder det, at du sammen med dine kolleger har fokus på systematisk at forbedre kvaliteten i jeres arbejde, sikre kompetenceudvikling og effektive arbejdsgange ud fra patienternes ønsker og behov. Det vil derfor være en fordel, men ikke et krav, hvis du har erfaring med Lean-tilgangen.

 

Ansættelse og løn

Du ansættes som teamleder i Sekretariatsafdelingen med reference til afdelingens stabschef. Afdelingen er beliggende på Kristineberg 3, 2100 København Ø.

 

Ansættelses- og lønvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst. Vi er indstillet på at forhandle tillæg, der passer til dine kvalifikationer.

 

Stillingen er en fuldtidsstilling med tiltrædelse pr. 1. maj 2021 eller efter aftale.

 

Ansøgning

Vi ser frem til at modtage din ansøgning vedlagt CV og eksamensbevis. Søg stillingen via linket på siden senest mandag den 8. marts 2021 kl. 12:00.

 

1. samtale forventes afholdt i løbet af uge 10 og 2. samtale i uge 12.  Der vil indgå test i forbindelse med rekrutteringsprocessen.

 

Vil du vide mere om stillingen?

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte stabschef Charlotte Ahrendt Steen på tlf.: 4193 2318.

 

Du kan også læse mere på vores hjemmeside: https://www.psykiatri-regionh.dk/ og vores onboarding site: https://www.psykiatriregionh.dk/onboarding/Sider/default.aspx

 

Fakta

 

Jobtype

Cand scient

Andre akademikere

 

Arbejdssted

Region Hovedstadens Psykiatri

 

Arbejdstid

Fuldtid

 

Jobnummer

230058

 

Ansøgningsfrist

08-03-2021

 

Kontakt os

Charlotte Ahrendt Steen

E-mail

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Region Hovedstadens Psykiatri

Adresse 1
Kristineberg 3
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
19-02-2021
Udløber
08-03-2021
Kviknummer
LJA-81738715
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, økonomi og regnskab, Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Ledelse
Ansøg nu
Job i virksomheden

Del dette job

Virksomhedsinformation

Region Hovedstadens Psykiatri

Adresse
Kristineberg 3
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
19-02-2021
Ansøgningsfrist
08-03-2021
Kviknummer
LJA-81738715
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Finans, økonomi og regnskab, Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Ledelse
Beliggenhed