Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Teamleder til Danske Regioner

Medicinrådet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
10-10-2019

 

Vil du være med til at udvikle de økonomiske rammer for regionerne og sætte en dagsorden på sundhedsområdet? Brænder du for politik, økonomi og interessevaretagelse? Og har du talent for ledelse? Så kan vi tilbyde et spændende job med gode udviklingsmuligheder i Danske Regioner.

 

Center for Økonomi, Sammenhæng og Aftaler (ØSA) søger en teamleder til Team Økonomi. Teamet beskæftiger sig med de økonomiske og styringsmæssige rammer for regionerne. Centeret har en bred opgaveportefølje og beskæftiger sig bl.a. med økonomiforhandlinger med regeringen, overenskomstforhandlinger for almen praksis og øvrige praksisområder, prioritering i sundhedsvæsenet, den økonomiske styring og udvikling af det nære og sammenhængende sundhedsvæsen.

 

Dine arbejdsopgaver

Du og dit team har ansvar for at varetage regionernes interesser på det økonomiske område og bidrage til Danske Regioners politik ift. styring og prioritering af ressourcerne på særligt sundhedsområdet. Det sker i et løbende og tæt samarbejde med regionerne og i dialog med andre interessenter på området.

 

Teamets opgaver dækker bl.a. over de årlige økonomiforhandlinger med regeringen, DUT-forhandlinger, opfølgning og analyser af medicinudgifter og øvrige udgifters udvikling på sundhedsområdet. Teamet koordinerer endvidere det løbende samarbejde med regionernes økonomidirektører.

 

Som teamleder for Team Økonomi vil du varetage den daglige ledelse og prioritering i teamet og koordinere og kvalitetssikre teamets opgaver. Som teamleder skal du kunne give faglig sparring og sikre udvikling i teamets opgaveløsning og være i dialog med medarbejderne om mål og fremdrift i opgaverne. Du vil indgå i et tæt samarbejde med de øvrige teamledere og referere til vicedirektøren på området.

 

Dine kvalifikationer

Vi forventer, at du har lyst og evne til teamledelse og finder det naturligt at motivere andre, drive processer frem og løbende foretage prioriteringer. Du har erfaring fra en politisk ledet organisation og har et skarpt blik for strategisk interessevaretagelse og politik.

 

Derudover forventer vi, at du:

  • har en samfundsfaglig uddannelse eksempelvis cand.polit., cand.scient.pol., cand.oecon eller lignende

  • har solid økonomisk forståelse og flair for tal

  • kan kommunikere skarpt i skrift og tale

 

Vi tilbyder

Vi tilbyder en spændende stilling, hvor du får et fagligt ledelsesansvar men samtidig også har mulighed for selv at være udførende på en række spændende opgaver. Dine kommende medarbejdere danner i dag et fagligt stærk team og du vil få mange samarbejdsflader i og uden for huset.

 

Når vi spørger medarbejderne, hvorfor Danske Regioner er en god arbejdsplads, fremhæver de især udfordrende og meningsfulde opgaver, stort ansvar, fleksible arbejdsforhold, aktiv personaleforening og et godt kollegialt sammenhold, der er præget af uhøjtidelighed, engagement og et højt fagligt niveau.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til relevant regional overenskomst med mulighed for forhandling af tillæg.

 

Ansøgningsfrist

Ansøgningsfrist mandag den 21. oktober 2019 kl. 12.00.

 

Første samtalerunde gennemføres onsdag den 23. oktober og torsdag den 24. oktober 2019 og anden samtalerunde tirsdag den 29. og onsdag den 30. oktober 2019. Der vil indgå test i ansættelsesforløbet.

 

Yderligere information

Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte vicedirektør Naja Warrer Iversen på mobil 30233123

 

Danske Regioner opfordrer alle uanset køn, alder, religion og etnisk oprindelse til at søge.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Medicinrådet

Adresse 1
Dampfærgevej 22
Adresse 1
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
10-10-2019
Udløber
21-10-2019
Kviknummer
LJA-76368214
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, økonomi og regnskab, Ledelse, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Medicinrådet

Adresse
Dampfærgevej 22
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
10-10-2019
Ansøgningsfrist
21-10-2019
Kviknummer
LJA-76368214
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Finans, økonomi og regnskab, Ledelse, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed