Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Teamleder til Accounting & Controlling på IT-Universitetet

IT-Universitetet i København

København, Storkøbenhavn

Indrykket
26-08-2020

IT-Universitetet i København optager flere studerende på vores uddannelser end nogensinde før. Samtidig ansætter vi løbende flere forskere, undervisere og administrative medarbejdere. Og vi har udvidet vores campus med kontorer i DR-byen på Amager, hvor Accounting & Controlling netop er flyttet ind.

 

Da vores teamleder har fundet nye udfordringer uden for IT-Universitetet søger vi en ny teamleder. En teamleder der brænder for forenkling og automatisering af arbejdsgange, kontroller og rapportering, så teamet bedst muligt understøtter IT-Universitetets vækst.

 

Accounting & Controlling består af et mindre team med to regnskabsmedarbejdere og fire controllere, der i fællesskab løser teamets opgaver. Det er et team hvor samarbejde og humor spiller en afgørende rolle. Med reference til økonomichefen får du ansvaret for: 

 • Systemer og processer i regnskabsfunktionen, herunder arbejdsgangsbeskrivelser

 • Budgetopfølgninger og udarbejdelse af business cases

 • Årsafslutning, årsregnskab og formålsregnskab

 • Økonomistyringen af forskningsprojekter i samarbejde med projektadministratorer

 • Vedligeholdelse og optimering af Excel-modeller

 • Teamledelse, herunder koordination af drifts- og udviklingsopgaver

 • Personaleledelse, herunder medarbejderudviklingssamtaler og kompetenceudvikling

Vi forventer, at du deltager hands on i både drift- og udviklingsopgaver. Derudover skifter teamets opgaver ofte hænder eller karakter i takt med arbejdsgange bliver automatiseret og nye opgaver kommer til. Derfor er det vigtigt, at du håndterer forandringer med højt og smittende humør og kan lede dit team sikkert igennem forandringerne. Endeligt kommer du til at stå i spidsen for implementeringen af sags- og ressourcestyringsmodulet i Navision Stat.

 

Vi er en international arbejdsplads med både forskere og administrative medarbejdere fra hele verden. Derfor taler vi ofte engelsk og mange af vores retningslinjer er på engelsk.

 

Kompetencer

Vi forestiller os, at du har en længere videregående uddannelse inden for økonomi og regnskab. Derudover har du flere års praktisk erfaring med automatisering og digitalisering af arbejdsgange i en økonomifunktion som konsulent eller mellemleder. Når vi skal vælge vores nye teamleder, lægger vi vægt på, at du har flere af men ikke alle nedenstående kompetencer:

 • Indgående kendskab til arbejdsgangene på regnskabsområdet

 • Indgående kendskab til Excel

 • Indgående kendskab Navision Stat og Statens BI

 • Indgående kendskab til Ibistic Invoice & Expense

 • Praktisk erfaring med træning, oplæring og undervisning af økonomimedarbejdere

 • Praktisk erfaring med personaleledelse, projektledelse eller forandringsledelse 

For at du kan lykkes hos os, skal du kunne holde hovedet koldt i travle perioder, også når bølgerne går højt. Du er nysgerrig, imødekommende, let tilgængelig for teamet og er god til at lede og motivere dine medarbejdere således, at de blive den bedste udgave af sig selv.

 

IT-Universitetet tilbyder

ITU tilbyder et spændende og udfordrende job i et internationalt miljø med dygtige medarbejdere og gode kollegaer. Vi har en åben og uformel omgangstone og en afvekslende hverdag.

 

Arbejdstiden er 37 timer pr. uge. Vi har flekstid, hvilket giver gode muligheder for at få samspillet mellem arbejde og familieliv til at fungere optimalt.

 

Ansættelse og aflønning

Aflønning og øvrige ansættelsesforhold sker i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og AC. Du bliver indplaceret som chefkonsulent med personaleledelse.

 

Der vil være mulighed for at forhandle individuelle tillæg afhængig af dine kvalifikationer.

 

Stillingen ønskes besat snarest og senest den 1. december 2020.

 

Yderligere information

Du er velkommen til at kontakte Økonomichef Jannik Møller Søndergård der træffes på tlf. 6166 2921 mellem 8.00-9.00 eller alternativt sende en e-mail til jmll@itu.dk, hvis du ønsker yderligere information om stillingen.

 

Ansøgningsprocedure

Du kan kun søge stillingen igennem vores e-rekrutteringssystem. Søg ved at trykke på knappen "Søg stillingen" nederst i stillingsannoncen på vores hjemmeside: http://www.itu.dk/stillinger

 

Ansøgningsfristen er den 25. september 2020 kl. 12:00.

 

Samtaler forventes afholdt i uge 40 og uge 41. IT-Universitetet benytter test i forbindelse med vores rekrutteringsforløb.

 

IT-Universitetet ønsker at afspejle et internationalt miljø og ser mangfoldighed som en ressource. Vi opfordrer alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

IT-Universitetet i København

Adresse 1
Rued Langgaards Vej 7
2300 København S
Danmark
Praktisk information
Oprettet
26-08-2020
Udløber
25-09-2020
Kviknummer
LJA-80947719
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, økonomi og regnskab, Jura, HR og personale, Ledelse
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

IT-Universitetet i København

Adresse
Rued Langgaards Vej 7
2300
København S
Danmark
Praktisk information
Indrykket
26-08-2020
Ansøgningsfrist
25-09-2020
Kviknummer
LJA-80947719
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Finans, økonomi og regnskab, Jura, HR og personale, Ledelse
Beliggenhed