Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Teamleder Finans, debitor, skat og kontrol

Stevns Kommune

Stevns, Sydsjælland inkl. Møn

Indrykket
29-05-2019

Stevns Kommunes finanssektion søger en leder, som både fagligt og ledelsesmæssigt kan og vil sætte sit aftryk på økonomiarbejdet i hele Stevns Kommune.

 

Finanssektionen og centret i det hele taget er en god arbejdsplads med et attraktivt arbejdsmiljø, hvor den høje faglighed matcher lofthøjden, men hvor omgangstonen til gengæld er uhøjtidelig. Det skal være sjovt at gå på arbejde, både fagligt og personligt her hos os.

 

Sammen med lederen af budgetsektionen og centerchefen for Økonomi, HR & IT udgør du den daglige ledelse af økonomifunktionen i Stevns Kommune.

 

Dine primære ansvars- og arbejdsområder:

Finanssektionen i Stevns Kommune spiller en central rolle i det daglige økonomiarbejde i Stevns Kommune. Sektionen er hovedansvarlig for vedligeholdelse af og opfølgning på de interne retningslinjer for økonomistyringen, kontakten til revisionen, de daglige bankforretninger, formuepleje, låneadministration, brugerstyring i Opus og meget, meget mere. Sektionen er bredt sammensat og rummer tillige opkrævning af ejendomsskat, den centrale debitorfunktion samt en kontrolgruppe (sociale ydelser).

 

I tæt samarbejde med bl.a. fagcentrene, chefgruppen, direktionen og det øvrige økonomiområde, bruger du dine økonomifaglige kompetencer, dine lederegenskaber og dine gode samarbejdsevner til at videreudvikle den sikre styring, som vi har i Stevns Kommune. Du skal især spille en rolle på de indre linjer, hvor flere udviklings- og effektiviseringsprojekter er på vej i de kommende år, ikke mindst i forhold til digitaliseringsdagsordnen.

 

Du bliver teamleder for 7 kompetente og engagerede medarbejdere, som nyder godt af din synlige og formentlig coachende lederstil.

 

Du vil selv skulle varetage en række driftsopgaver, ikke mindst i forhold til regnskabsafslutningen, hvor du er tovholder sammen med sektionslederen i budgetsektionen. Præcis hvilke opgaver du selv varetager, vil på sigt være op til dig, idet der er mulighed for at ændre i den nuværende opgavefordeling i sektionen.

 

Forventninger til dig:

Du har et indgående kendskab til kommunal eller anden offentlig økonomistyring og har god sans for detaljerne. Du er struktureret og sikrer høj kvalitet i leverancerne i tæt samspil med dine kollegaer.

 

Som leder er du tillidsskabende og uddelegerende. Med afsæt i din faglighed og uhøjtidelige personlighed skaber du nærværende ledelse for dine medarbejdere. Du kan motivere og anvise retning, og du er en troværdig samarbejdspartner for den øvrige organisation.

 

Vi forestiller os, at du har en relevant økonomifaglig uddannelse, enten akademisk eller med kommunal baggrund og at du har en vis erfaring. Formel lederuddannelse er ikke et krav, men dine grundlæggende lederegenskaber må der ikke være tvivl om. Hvis du har den rette personlighed og den nødvendige faglige erfaring, så kan dette være dit første lederjob.

 

Stillingen bliver ledig, fordi den nuværende leder har valgt at gå på pension med udgangen af august 2019. Ved tiltrædelse inden 31. august, vil der derfor være mulighed for vidensdeling og overlevering af opgaverne på området efter nærmere aftale. Den nuværende leder efterlader et meget velordnet område, og der er store mængder tilgængelig dokumentation til rådighed.

 

Vi tilbyder attraktive løn- og arbejdsvilkår med stor fleksibilitet. Løn efter kvalifikationer og erfaring i niveauet 550-580.000 kr. årligt plus pension. Vil du høre mere om stillingen før du søger, så kontakt Centerchef Anton Svendsen på tlf.: 30 16 90 90 eller antsve@stevns.dk

 

Ansøgningsfristen er tirsdag den 18. juni 2019. Stillingen søges elektronisk nedenfor.

 

Vi forventer at holde samtaler i dagene 24.-26. juni.

Del dette job

Kontakt

Stevns Kommune

Adresse 1
Rådhuspladsen 4
4660 St. Heddinge
Danmark
Adresse 2
Rådhuspladsen 4
4660 St. Heddinge
Danmark
Praktisk information
Oprettet
29-05-2019
Udløber
18-06-2019
Kviknummer
LJA-73680464
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Ledelse
Ansøg nu
Lignende job

Cabinet de Recrutement ETUDE ET PROJET

Spie Batignolles

Del dette job

Virksomhedsinformation

Stevns Kommune

Adresse
Rådhuspladsen 4
4660
St. Heddinge
Danmark
Praktisk information
Indrykket
29-05-2019
Ansøgningsfrist
18-06-2019
Kviknummer
LJA-73680464
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Finans, forsikring og bank, Ledelse
Beliggenhed