Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Teamleder (chefkonsulent) til Kontoret for Beredskab og Smitsomme Sygdomme i Indenrigs- og Sundhedsministeriet

Indenrigs- og Sundhedsministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
09-03-2023

Har du mod på at arbejde med nogle af de mest aktuelle områder inden for sundhedsberedskab? Vil du være med til at udvikle og følge op på politiske initiativer, der skal sikre et velfungerende sundhedsvæsen? Og vil du udfordre og videreudvikle dine kompetencer i tæt samarbejde med dygtige og engagerede kolleger? Så er du måske vores nye teamleder.

 

Om os

I Indenrigs- og Sundhedsministeriet er vi med til at sætte de strategiske rammer for et velfungerende, moderne og effektivt sundhedsvæsen, der fremmer danskernes sundhed og forebygger sygdomme.

 

I kontoret for beredskab og smitsomme sygdomme arbejder vi bl.a. med håndteringen af afledte implikationer for sundhedsområdet i Danmark af krigen i Ukraine, håndteringen af smitsomme sygdomme og antibiotikaresistens samt udrulningen af COVID-19-vaccinationsprogrammet og andre vaccinationsprogrammer. Vi sætter en ære i at få faglighed, ressourcer og politik til at mødes i håndteringen af smitsomme sygdomme og akutte sundhedskriser, så det rette beredskab er til stede til alle.

 

Kontoret arbejder tæt sammen med andre kontorer i ministeriet, styrelser samt bl.a. Udenrigsministeriet, Forsvarsministeriet og Finansministeriet. Kontoret indgår herudover i meget internationalt arbejde i regi af bl.a. EU og FN.

 

Din hverdag hos os

Stillingen er en god mulighed for at prøve dig selv af i rollen som leder for første gang. Som teamleder varetager du en faglig lederrolle, hvilket bl.a. indebærer ansvaret for at sikre overblik, prioritering og fremdrift på udvalgte områder samt faglig kvalitetssikring og løbende sparring med kontorets medarbejdere.

 

Du vil blive en del af et stærkt team, der i tæt dialog med områdets øvrige interessenter og faglige organisationer arbejder med at skabe rammerne for en god håndtering af aktuelle udfordringer i forhold til sundhedsberedskab og smitsomme sygdomme.

 

Du bliver kontorchefens nærmeste sparringspartner om bl.a. den strategiske retning for kontoret, styring og optimering af driften i kontoret samt politikudvikling mv. Ansvaret for personaleledelse i kontoret varetages af kontorchefen.

 

Dine opgaver som teamleder vil blandt andet bestå af:

 • håndtering af sundhedskriser

 • udarbejdelse af politiske oplæg og regeringssager

 • ministerbetjening i forbindelse med samråd, folketingsspørgsmål mv.

 • deltagelse i europæisk og internationalt samarbejde om sundhedsberedskab og smitsomme sygdomme.

 

Vi kan garantere spændende og meningsfulde opgaver helt tæt på den politiske dagsorden. Vi forventer, at du byder ind og bringer dine ideer i spil, og at du vil bidrage til kontorets faglige og sociale udvikling. Du bliver en del af et hold med store ambitioner og højt til loftet. Vi lægger vægt på at understøtte hinanden i opgaveløsningen og sætter pris på gode relationer og en uformel omgangstone.

 

Din uddannelse, erfaring og personlige kvalifikationer

Vi forventer, at du har en samfundsvidenskabelig uddannelse fx. cand.scient.pol., cand.jur. eller cand.scient.san.publ. Vi ser gerne at du har flere års relevant erfaring fra centraladministrationen gerne på beredskabsområdet eller fra en anden politisk styret organisation e.l. med politikudvikling og betjening af politisk niveau. Det vil desuden være en fordel, hvis du har kendskab til sundhedsområdet, men det er ikke et krav. 

 

I stillingen lægger vi vægt på, at du:

 • sætter faglig personaleledelse højt og formår at udøve synlig og troværdig ledelse

 • har stærke generalistkompetencer

 • har god politisk forståelse og dømmekraft 

 • tager initiativ, ansvar og ejerskab, er løsningsorienteret, følger opgaver til dørs og kan bidrage til at skabe resultater

 • har stærke kommunikations- og formidlingsevner 

 • trives i en ofte travl og omskiftelig hverdag med mange deadlines

 • kan knytte stærke relationer og netværk til såvel kolleger inden for ministerområdet som samarbejdspartnere i andre myndigheder, patientorganisationer, faglige selskaber og organisationer m.fl.

 

Vi tilbyder

Vi har højt til loftet, en uformel omgangstone og tilbyder et meningsfuldt arbejde på et område med stort fokus, faglige udfordringer og mange spændende opgaver.

 

Du vil blive en del af et aktivt fagligt miljø, hvor du sammen med dygtige og engagerede kolleger får mulighed for at anvende og udvikle dine kompetencer i en travl og afvekslende hverdag.

 

Om ansættelsen

Du bliver ansat som chefkonsulent efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation.

 

Som chefkonsulent vil du være omfattet af ministeriets ordning om konsulentfridage. Du vil således have en 39 timers arbejdsuge mod 11 ekstra fridage årligt.

 

Der vil være knyttet et funktionstillæg til stillingen som teamleder, som vil bortfalde, hvis funktionen ikke længere varetages.

 

Det er en forudsætning for ansættelsen, at kandidaten kan sikkerhedsgodkendes og at denne kan opretholdes under hele ansættelsen.

 

Kontakt os gerne

Få mere at vide om stillingen ved at ringe til kontorchef Anna Nielsen Kjær på tlf. 4090 9248.

 

Er du interesseret?

Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 12.

 

Du kan læse mere om os på www.sum.dk

 

Indenrigs -og Sundhedsministeriet har røgfri arbejdstid.

 

Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen - uanset alder, køn, religion, handicap, etnisk baggrund.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Indenrigs- og Sundhedsministeriet

Adresse 1
Slotsholmsgade 10-12
1216 København K
Danmark
Adresse 2
Slotsholmsgade
København
Danmark
Praktisk information
Oprettet
09-03-2023
Udløber
22-03-2023
Kviknummer
LJA-84601098
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Kommunikation og medier, Konsulent og rådgivning, Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling, Sundhed
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Indenrigs- og Sundhedsministeriet

Adresse
Slotsholmsgade
København
Danmark
Praktisk information
Indrykket
09-03-2023
Ansøgningsfrist
22-03-2023
Kviknummer
LJA-84601098
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Kommunikation og medier, Konsulent og rådgivning, Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling, Sundhed
Beliggenhed