Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Teamkoordinator med stærke kompetencer i ledelsessparring og konfliktnedtrapning til HR-taskforce i Børne- og Ungdomsforvaltningen

Københavns Kommune, Børne- og Ungdomsforvaltningen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
11-11-2022

Har du erfaring med at hjælpe ledere med at navigere i konfliktfyldte situationer og genetablere tillid og godt samarbejde? Er du analytisk stærk og har et godt strategisk blik? Og kan du holde overblikket og hovedet koldt, når bølgerne går højt?

 

Så er det måske dig, vi søger?

 

Dine nye arbejdsopgaver hos os

Velfungerende samarbejde mellem forældre, ledelse og medarbejdere er afgørende for, at vores dagtilbud og skoler kan være en tryg ramme for Københavns børn og unges hverdag. Men nogle gange kan samarbejdsudfordringer vokse sig store, og der kan gå skår i tilliden. Så kan der være brug for en hurtig og solid hjælp for at løse problemer og få drift, dialog og samarbejde tilbage på sporet. 

 

Derfor har vi en HR-taskforce, der rykker ud og laver skræddersyede indsatser og forløb sammen med ledelsen på dagtilbud og skoler. Det kan fx være støtte til overblik og planlægning, kommunikation, der reducerer usikkerhed og konflikt, ledelsessparring og -understøttelse og tilrettelæggelse af processer og inddragelse. HR-taskforcen består udover over dig af tre erfarne HR-konsulenter, og så samarbejder vi med ressourcepersoner i resten af organisationen.

 

Som koordinator har du overblik over alle sager i taskforcen, indgår i opstart og afslutning af sager og prioriterer ressourcer til dem. Og du indgår også selv som konsulent i nogle af forløbene.

 

Du arbejder tæt og sparrer med konsulenterne i teamet, ledelserne på de enheder taskforcen arbejder med og deres chefer. Og du leverer afrapporteringer om forløb og status i sagerne til direktion og politisk udvalg, når der er behov for det. Afhængig af den konkrete sag indgår du også i dialog og samarbejde med medarbejdernes tillidsvalgte og faglige organisationer og med forældrerepræsentanter.

 

Og så indgår du sammen i to andre teamkoordinatorer og HR-chefen i den samlede ledelse af HR-enheden i Børne- og Ungdomsforvaltningen.

 

Om dig

Du har solid konsulenterfaring med at udvikle organisationer i samarbejde med de lokale ledere, medarbejdere og andre aktører. Nedtrapning af konflikter er en integreret del af din værktøjskasse sammen med strategisk kommunikation, risikovurdering, procesledelse mv. Og så kan du i dit samarbejde med ledere både være en stærk hånd i ryggen og holde trykket på den nødvendige fremdrift og udvikling, som ledelsen skal stå i spidsen for.   

 

Det er en fordel, hvis du også har ledelseserfaring, men det kan også være at du kommer med en solid erfaring med understøttelse af topledelse, så du har et godt indblik i lederes hverdag og ledelsesrum.

 

Som person er du god til hurtigt at opbygge tillidsfyldte relationer, du har beslutnings- og handlekraft, du kan tackle et højt konfliktniveau, og du har modet og kompetencerne til at gå tæt på ledere og deres ledelsesrum.

 

Du skal kunne navigere i en kompleks og politisk styret organisation, hvor arbejdet foregår i spændfeltet mellem politisk, strategiske dagsordner og hverdagen i dagtilbud og skoler. Og så har du brug for en god portion fleksibilitet i dit arbejdsliv, når opgaverne hurtigt skifter fra planlagte processer til akutte problemer, der kræver opmærksomhed og handling med det samme.

 

Om os

Vi glæder os til at byde dig velkommen til et spændende job i Danmarks største forvaltning, hvor opgaverne er mange, og den politiske bevågenhed er stor. Udover at du bliver en del af vores taskforceteam og HR-enheden, bliver du også en del af Center for Politik og HR, hvor du får ca. 65 dygtige kollegaer.

 

Løn- og ansættelsesforhold 

Løn- og ansættelsesforhold er i henhold til gældende overenskomst. Inden ansættelse vil der blive indhentet referencer.

 

Ansættelsen er 37 timer om ugen og med tiltrædelse den 1. februar 2023.

 

Vil du vide mere

Hvis du har spørgsmål vedr. stillingen, så kontakt gerne HR-chef Nina Hemmersam på 2677 4203.

 

Søg via linket senest søndag den 4. december 2022

 

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 49 og 50.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Københavns Kommune, Børne- og Ungdomsforvaltningen

Adresse 1
Gyldenløvesgade 15
1600 København V
Danmark
Web
Adresse 2
Gyldenløvesgade 15
1600 København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
11-11-2022
Udløber
04-12-2022
Kviknummer
LJA-84238642
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse og information, Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Københavns Kommune, Børne- og Ungdomsforvaltningen

Adresse
Gyldenløvesgade 15
1600
København V
Danmark
Praktisk information
Indrykket
11-11-2022
Ansøgningsfrist
04-12-2022
Kviknummer
LJA-84238642
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse og information, Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed