Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Teamjurist til arbejdet med tilskudsordninger i Landbrugsstyrelsen

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, Landbrugsstyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
14-07-2021

Er dine generelle juristkompetencer på plads, eller er du motiveret til hurtigt at udvikle dem? Kan du formidle komplekse juridiske problemstillinger kort og klart i krydsfeltet mellem jura og politik? Trives du med tværfagligt samarbejde og har du lyst til at prøve kræfter med agile arbejdsmetoder? Så er du måske Landbrugsstyrelsens nye jurist i EU & Projekt.

 

Om stillingen og arbejdsområdet

Team Markedsordninger og Genetiske Ressourcer er fagligt og juridisk ansvarlig for en lang række eksisterende og kommende tilskudsordninger under EUs fælles markedsordninger, fx tilskud til uddeling af skolemælk og skolefrugt. Du bliver særligt ansvarlig for udarbejdelse af bekendtgørelser og fortolkning af EU- og national ret, ligesom du bistår med løbende regelafklaringer på eksisterende tilskudsordninger.

 

Du vil organisatorisk være tilknyttet et agilt team bestående af fagligheder fra hele Landbrugsstyrelsen indenfor landbrugs- og miljøvidenskab, IT, sagsbehandling m.m. Det er de agile teams, som har ansvaret for at bygge tilskudsordningerne fra opsætning af ansøgningsskemaet i IT-systemer til udarbejdelse af bekendtgørelse, vejledning og sagsbehandlingsinstruks. Du skal derfor have lyst til at indgå i et samarbejde på tværs af værdikæden og med mange forskellige faggrupper og ser fordelene ved at løfte i flok. Dit hovedfokus vil være juridiske opgaver, men du bidrager også til det agile teams øvrige opgaveløsning.  

 

Du kan også indgå i policy-arbejdet og skrive beslutningsoplæg til direktion, departement og minister, hvor juridiske problemstillinger bliver formidlet klart og kortfattet. Der er gode muligheder for at udvikle et godt overblik og forståelse for den politiske beslutningsproces og samtidigt udvikle dine evner inden for bekendtgørelsesarbejde, formidling og generelle juriske kerneopgaver.

 

Om dig

Vi forventer, at du:

  • Har en kandidatgrad indenfor jura fx cand.jur, cand.merc.jur eller lignende.

  • Er en holdspiller, der også arbejder selvstændigt, er proaktiv og løsningsorienteret.

  • Kan lide at indgå i samarbejdsrelationer med andre faggrupper end din egen.

  • Ser muligheder i at arbejde tæt sammen med IT-folk om at etablere smidige og effektive tilskudsordninger 

  • Er en dygtig kommunikator både mundtligt og skriftligt.  

Det er klart en fordel, hvis du

  • Har erfaring med EU-retten og med at skrive bekendtgørelser.

  • På forhånd har kendskab til etablering af IT-systemer måske endda tilskudssystemer?  

Vi lægger desuden vægt på, at du har politisk tæft og er en åben og imødekommende person, der bidrager positivt til en god trivsel i enheden.

 

Om teamet og enheden

I EU & Projekt er vi ca. 75 medarbejdere, der arbejder med at udvikle rammerne for landbrugserhvervet i Danmark med fokus på erhvervstilskud. Det gør vi gennem vores arbejde med EU forvaltning, politikudvikling og design af tilskudsordninger. Herudover arbejder vi med minister-, departements- og direktionsbetjening samt lovbekendtgørelser, vejlednings- og ansøgningsmateriale. Vi samarbejder bredt i ministeriet med bl.a. IT-afdelingen, sagsbehandlingsenheden og kontrolenheden i Augustenborg og departementet samt eksternt med bl.a. relevante branche- og forskningsinstitutioner. Enhedens fire teams arbejder med Det danske Landdistriktsprogram (LDP, EU's fælles markedsordninger samt EU's Landbrugsreform). I enheden er der ca. 10 jurister, og du vil komme til at indgå i et fagligt juridisk fællesskab med enhedens andre jurister.  

 

Vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø med plads til grin og godt samarbejde på tværs. Vi har fokus på den enkelte medarbejders trivsel i et godt arbejdsklima med fleksible arbejdstider og imødekommenhed over for den enkelte medarbejders interesseområder og behov. Vores styrelse er præget af et stort engagement og en høj faglighed. Vi arbejder indenfor et agilt rammeværk kaldet SAFe, hvilket bl.a. indebærer at vi arbejder i sprint af to ugers varighed og dagligt samles om planlægning af arbejdet.

 

Ansættelsesvilkår

Du vil blive ansat som fuldmægtig i henhold til overenskomst for akademikere i staten. Den rette kandidat kan ansættes som specialkonsulent.

 

Ansættelsesområdet er Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri med tilhørende institutioner, og tjenestestedet er Landbrugsstyrelsen i Nyropsgade i København.

 

Stillingen ønskes besat snarest muligt.

 

Kontakt

Hvis du vil vide mere om stillingen, så tøv ikke med at kontakte teamleder for team Markedsordninger og Genetiske Ressourcer, Mette Justesen på tlf. 51 62 54 68 eller enhedschef Mette Hyldebrandt-Larsen på tlf. 41 27 25 29.

 

Du kan læse om Landbrugsstyrelsen på www.lbst.dk/job  

 

Ansøgning

Søg stillingen ved at sende en ansøgning inkl. CV, eksamensbevis og evt. referencer online i vores rekrutteringssystem (tryk på Søg stillingen) senest torsdag den 12. august 2021.

 

Der kan indgå skrivetest i forbindelse med rekrutteringsforløbet.

 


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, Landbrugsstyrelsen

Adresse 1
Nyropsgade 30
1780 København V.
Danmark
Praktisk information
Oprettet
14-07-2021
Udløber
12-08-2021
Kviknummer
LJA-82390050
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, Landbrugsstyrelsen

Adresse
Nyropsgade 30
1780
København V.
Danmark
Praktisk information
Indrykket
14-07-2021
Ansøgningsfrist
12-08-2021
Kviknummer
LJA-82390050
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale
Beliggenhed