Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Teamchef med flair for ledelse og interesse for arbejdsmarkedspolitik

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering

København, Storkøbenhavn

Indrykket
27-05-2019

Interesserer du dig for Arbejdsmarkedspolitik og hvordan vi følger op på, at intentionerne med Folketingets lovgivning bliver indfriet?  Vil du være med til at udvikle et moderne og digitalt tilsyn? Og har du lyst til at arbejde med ledelse?  Så har vi en spændende stilling som teamchef i kontoret for Tilsyn og Kontrol.

 

Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked

I Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering har vi ansvar for at skabe det bedst mulige grundlag for et sundt, dynamisk og effektivt arbejdsmarked, hvor flest mulige har job eller uddanner sig, og hvor virksomheder på alle niveauer har adgang til de medarbejdere de har brug for ufaglærte, faglærte eller højt specialiserede vidensmedarbejdere.

 

Vores arbejdsfelt er bredt og varieret og spænder fra at tilvejebringe og udvikle et kvalificeret vidensgrundlag for arbejdsmarkedspolitiske beslutninger, til implementering af beskæftigelsespolitikken i dialog med vores mange samarbejdspartnere. Alt hvad vi beskæftiger os med kvalificeres af høje faglige standarder og evidensbaseret viden, der på en gang skal forankre og inspirere til politiske beslutninger og omsættes til en dagligdag, der har betydning for millioner af mennesker.

 

Du kan læse mere om os på www.star.dk  

 

Fagligt stærk teamchef til tilsyn og udvikling af moderne digitale tilsynsmetoder

I Tilsyn og Kontrol er vi med til at sikre, at styrelsen fører et nødvendigt og tilstrækkeligt tilsyn med, at Folketingets intentioner med lovgivningen indfries, og at bevillingerne anvendes til formålet. Vi fører bl.a. tilsyn med om tilskudsmodtagere, organisationer, a-kasser og kommuner administrerer i overensstemmelse med gældende love og regler. Opgaver der understøttes af og kræver udvikling af nye digitale og mere effektive tilsynsindsatser baseret på registerbaserede oplysninger, registersamkøringer og dataanalyser.

 

Kontoret er centralt placeret i Beskæftigelsesministeriets samlede tilsynsindsats og den løbende udvikling af denne. I forbindelse med vedtagelsen af lovgivningen om den forenklede beskæftigelsesindsats er det besluttet at tilrettelægge et skærpet tilsyn med beskæftigelsesindsatsen i landets kommuner.

 

Som teamchef skal du både varetage faglig koordinering og personaleledelse i forbindelse med implementering og udvikling af nye tilsynsmetoder, som opfølgning på større politiske initiativer herunder ikke mindst udmøntningen af det skærpede tilsyn, videreudvikling af det moderniserede rådighedstilsyn, løbende udvikling af nye digitale og datadrevne tilsynsmetoder og konsolidering af styrelsens tilsynsstrategier over for a-kasser og kommuner m.v.

 

Løsningen af opgaverne sker i et samspil med kontorets interessenter, styrelsens øvrige kontorer, Beskæftigelsesministeriets departement, a-kasserne, kommuner, revisorer og Rigsrevisionen.

 

Du kommer til at stå i spidsen for et team på 10-12 medarbejdere, som alle er erfarne inden for hvert deres felt og brænder for at arbejde med tilsyn og kontrol. Du skal forestå den daglige arbejdstilrettelæggelse og den løbende sparring og dialog med medarbejderne. I det daglige indgår du i et tæt samarbejde med kontorchefen i kontoret.

 

Bliv vores nye kollega

Vi forestiller os at du:

  • er cand.scient.pol., cand oecon. eller lignende

  • har erfaring med at arbejde i en politisk styret organisation

  • kan levere faglig ledelse, og være med til at sætte retning og prioritere for det samlede team

  • er parat til at afprøve rollen som personaleleder

  • er selvstændig, har et godt overblik og en stor arbejdskapacitet og evner at sætte dig igennem og opnå resultater på et højt kvalitetsniveau

  • brænder for det du laver og har en god politik tæft

  • er indstillet på at tage ansvar og træffe beslutninger.

 

Viden om tilsyn og tilsynsmetoder på det beskæftigelsespolitiske område eller fra andre politiske sagområder er en fordel, men ikke en forudsætning.

 

Vi finder løsninger sammen

Som en del af Beskæftigelsesministeriet, er Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne lave. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så idéerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

 

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra højre og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel på menneskers arbejdsliv.

 

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen er en fast fuldtidsstilling. Vi vil gerne have, at du starter den 1. august 2019 eller snarest muligt.

 

Du bliver ansat som chefkonsulent efter overenskomsten for akademikere i staten.

 

Dit daglige arbejdssted er Njalsgade 72 A, 2300 København S. 

 

Spørgsmål og ansøgning

Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte kontorchef Søren Tingskov på tlf. 72 21 77 00.

 

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-partner Susanne Foss Rasmussen i Beskæftigelsesministeriets HR på tlf. 33 67 38 10.

 

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

 

Der indgår test i ansættelsesforløbet.

 

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest torsdag 13. juni 2019.

 

Vi forventer at afholde 1. samtaler torsdag den 20. juni 2019.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering

Adresse 1
Njalsgade 72A
2300 København S
Danmark
Praktisk information
Oprettet
27-05-2019
Udløber
13-06-2019
Kviknummer
LJA-73636101
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, Ledelse, Ledelse
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering

Adresse
Njalsgade 72A
2300
København S
Danmark
Praktisk information
Indrykket
27-05-2019
Ansøgningsfrist
13-06-2019
Kviknummer
LJA-73636101
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, Ledelse, Ledelse
Beliggenhed