Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Teamchef med blik for ledelse og sikker administration

Arbejdstilsynet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
12-09-2022

Vil du bidrage til, at en engageret gruppe af administrative medarbejdere skaber værdi for samfundet og resultater for Arbejdstilsynet. Kan du samtidig sikre, at alle trives og udvikler sig? Så er jobbet som teamchef i Tilsynscenter Øst måske næste skridt i din karriere.

 

Stå i spidsen for sikker drift og administration af et stort tilsynscenter

Tilsynscenter Øst er et af tre tilsynscentre i Arbejdstilsynet. Vi fører tilsyn med alle typer virksomheder og arbejdsopgaver. Vi er i kontakt med hele arbejdsmarkedet og skal være med til at understøtte et sikkert og sundt arbejde.

 

Som teamchef for vores administrative medarbejdere bliver du en del af tilsynscentrets chefgruppe, der består af 1 tilsynsdirektør, 8 chefer og 2 teamchefer. I chefgruppen arbejder vi tæt sammen og har et fælles ansvar for at løse og udføre tilsynscentrets opgaver. Du skal også indgå i et samarbejde med de to andre tilsynscentre og med Arbejdsmiljøfagligt Center med henblik på at styrke faglighed, kvalitet og ensartethed på tværs af Arbejdstilsynet.

 

Du får det daglige personaleansvar for ca. 10 medarbejdere og refererer til den administrative tilsynschef, som har ansvar for de øvrige administrative, der udgør ca. 25 medarbejdere. De medarbejdere, som du får personaleansvar for, har en række administrative opgaver: Understøttelse af centrets drift via bl.a. budgetlægning og regnskab, IT-support, opgaver vedrørende aktindsigt, forskellige serviceopgaver m.v. Det er derfor vigtigt, at du kan at sætte dig selv i spidsen for en gruppe medarbejdere med mange faglige baggrunde, som skal lykkes ved at understøtte andres opgaveløsning. Stillingen og teamet er nyoprettet, og du skal derfor også stå for at etablere og udvikle et team, som sættes sammen med det formål at løse disse opgaver til gavn for resten af tilsynscentret.

 

Du får ansvaret for organisering, planlægning, koordinering og kvaliteten af det faglige indhold i opgaverne i teamet. Vores supportere er fordelt på to lokationer Østerbro og Slagelse. Der er derfor også en vigtig opgave i at binde de to grupper og lokationer sammen. Du skal derfor forvente, at skulle til Slagelse ca. 5-6 gange om måneden.

 

Bliv vores nye kollega

Du har en stærk lederprofil og kan skabe trivsel, arbejdsglæde og resultater gennem en motiverende og anerkendende lederstil. Du har gennemslagskraft og kan kommunikere klart om mål, forventninger og beslutninger. Du har et godt blik for drift. Du skal være i stand til at omsætte Arbejdstilsynets overordnede mål til konkrete indsatser og resultater i hverdagen. Ligesom du skal understøtte, at der skabes gode samarbejdsrelationer både internt og eksternt.

 

Vi forventer, at du har en relevant akademisk uddannelse eller en tilsvarende baggrund. Du har erfaring med personaleledelse, gerne fra en større driftsorganisation.

 

Derudover forestiller vi os, at du har:

  • har evnen til at koordinere, planlægge og styre mange forskellige ressourcer og opgaver på samme tid

  • har en god forståelse for IT, herunder sagsbehandlingssystemer

  • bidrager aktivt at være med til at udvikle opgaveløsning og samarbejde blandt medarbejdere og i chefgruppen

  • har integritet og høj personlig etik

  • kan binde medarbejdere på to lokationer sammen.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er en fast fuldtidsstilling. Vi vil gerne have, at du starter d. 1. december 2022.

 

Du bliver ansat som chefkonsulent efter overenskomsten for akademikere i staten. Der kan afhængig af kvalifikationer forhandles et kvalifikationstillæg.

 

Spørgsmål og ansøgning

Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at sende en mail eller ringe til administrativ chef Anja Hermansen, der har mailadressen aher@at.dk og telefonnr. 7220 9590. Du kan også kontakte tilsynsdirektør Karsten Bjerrum Refsgård, der har mailadressen kare@at.dk og telefonnr.7220 8849.

 

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-partner Lone Clausen, Beskæftigelsesministeriets HR på tlf. nr. 2250 3847.

 

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

 

Send din ansøgning elektronisk via linket nedenfor. Vi skal have din ansøgning, cv og eksamenspapirer senest torsdag den 29. september 2022.

 

Vi forventer at gennemføre 1. runde af samtaler i uge 40.

 

Du skal forvente, at der indgår personprofiltest og opgaver som en del af ansættelsesforløbet.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Arbejdstilsynet

Adresse 1
Landskronagade 33
2100 København Ø
Danmark
Web
Adresse 2
Landskronagade 33
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-09-2022
Udløber
29-09-2022
Kviknummer
LJA-84022073
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Kontor og administration, Ledelse, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Arbejdstilsynet

Adresse
Landskronagade 33
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
12-09-2022
Ansøgningsfrist
29-09-2022
Kviknummer
LJA-84022073
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Kontor og administration, Ledelse, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed