Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Teamansvarlig for Budget og Regnskab i Klima, Energi- og Forsyningsministeriets departement

Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
10-09-2021

Vil du være en del af et hus, hvor klimaet står øverst på dagsordenen? Hvor regeringens ambitiøse målsætning om at reducere udledningerne af drivhusgas med 70 procent er et af de vigtigste grønne sigtepunkter også når det gælder økonomien? Så er det måske dig, der er Klima-, Energi- og Forsyningsministeriets nye teamansvarlige i Budget- og Regnskabsteamet.

Om jobbet

Budget- og Regnskabsteamet udgøres af en teamansvarlig samt to øvrige medarbejdere. Teamet har ansvar for departementets økonomi og har herudover en central rolle i ministeriets samlede koncern. Teamet arbejder med regnskab, økonomistyring, indkøb, finanslovsbidrag og budget- og optimeringsanalyser, ligesom tilsyn, samarbejde med ministeriets styrelser og strategiske koncernprojekter også fylder i vores hverdag. Vi søger en kollega, der i rollen som teamansvarlig kan kombinere et godt kendskab til de statslige budget- og regnskabsregler med evnen til at samarbejde bredt med både kollegaer, koncernens institutioner og andre ministerier.

Stillingen indeholder gode muligheder for både faglig, personlig og karrieremæssig udvikling. I det daglige lægger vi stor vægt på et godt samarbejde, en uformel omgangstone og et positivt arbejdsmiljø.

Om dig

Som teamansvarlig for Budget og Regnskab skal du have lyst til at koordinere ministeriets opgaver inden for regnskabsområdet. Det omfatter bl.a. sikring af regnskabsinstruks og kontrolprocedurer. Du skal have erfaring med økonomi og styring i staten og gerne med de statslige regnskabs- og budgetsystemer. Du skal fungere i rollen som kontaktperson til Statens Administration, Økonomistyrelsen og Rigsrevisionen samt trives med en bred opgaveportefølje med opgaver lige fra afstemning, opfølgning og kontrol af regnskabet over budgetdialog med departementets fagcentre til at sætte retning for koncernen på aktuelle dagsordener inden for tilsyn- og regnskabsområdet.

Vi lægger vægt på, at du:

 • har erfaring med og interesse for statsligt regnskab og økonomistyring

 • kan sætte dig ind i tallene på et ministerområde, hvor den faglige kontekst er varierende

 • er faglig og analytisk stærk, systematisk, omhyggelig, målrettet og kvalitetsbevidst

 • kan formidle økonomi på en klar og forståelig måde

 • er en konstruktiv og værdiskabende samarbejdspartner og problemløser

 • har sans for de væsentlige detaljer samtidig med, at du kan koordinere og sikre fremdrift i tværgående processer

 • Har en relevant uddannelsesmæssig baggrund, som f.eks. cand.polit., cand.oecon., cand.merc. eller lignende  

Du skal være indstillet på, at der i perioder kan være en stor arbejdsbyrde.

Vi tilbyder

 • Et særdeles spændende og varieret arbejde i et politisk orienteret miljø med en bred interessekreds

 • Et ministerområde præget af nytænkning, dygtighed og strategiske muligheder

 • Et stærkt fokus på at flytte tingene på et højt fagligt og professionelt niveau

 • Gode personlige udviklingsmuligheder

 • Dygtige og ligefremme kolleger med drive og gå-på-mod

 • God mulighed for at præge egne opgaver 

I Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet har vi fokus på internationale og nationale karriereveje, og derfor kan en ansættelse hos os på sigt føre til andre stillinger i og uden for koncernen.


Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er på fuld tid. Afhængig af kvalifikationer vil løn og ansættelsesforhold som udgangspunkt være som konsulent i henhold til AC-overenskomsten. Ansættelsesområdet er Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet med tilhørende institutioner.

Yderligere oplysninger

Supplerende oplysninger kan fås ved henvendelse til kontorchef for Budget og Regnskab Jimmy van der Brugge, +45 21 32 04 24, jivdb@efkm.dk.

Ansøgning

Send din ansøgning, CV, kopi af eksamensbevis og evt. andre bilag (pdf-format), så vi har det senest 21. september 2021. Ansøgninger skal indsendes via linket på ministeriets jobportal. Stillingen er til besættelse hurtigst muligt.

Vi indkalder til samtale løbende og du skal i forbindelse med samtalen være indstillet på at gennemføre et personprofil- og testforløb. Den endelige afklaring på ansættelsen vil først ske efter ansøgningsfristens udløb.

Ministeriet betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

 

 

Om departementet

I departementet er vi ca. 200 engagerede og dygtige medarbejdere. Vores kerneopgaver er at betjene ministeren og at levere den strategiske ramme for ministeriets arbejde og sikre koordinering og styring af det samlede ministerområde. Vi arbejder sammen med et bredt felt af samarbejdspartnere inden for klima-, energi- og forsyningsområdet - både i og uden for ministeriet. To dage er sjældent ens, og vi møder hele tiden nye udfordringer. Vi stiller store krav til faglighed og ansvarlighed, men vores omgangsform er præget af en positiv og uformel tone. Vi har mange personaletilbud, der medvirker til at styrke det gode sociale arbejdsmiljø både i og uden for arbejdstiden.

 

Om ministeriet

Ministeriet har en hovedopgave i at implementere de politisk fastsatte målsætninger på klima-, energi- og forsyningsområdet. I Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet forsyner vi det danske samfund med energi, værdi og viden. Vi arbejder nationalt og internationalt for effektive og stabile løsninger inden for klima-, energi- og forsyningsområdet. Vores arbejdsfelt spænder bredt og dækker bl.a. energi og råstoffer, vand og affald, tele- og bredbåndsforbindelser, digitale kortlægninger af Danmark, viden om meteorologi og klimaforhold samt geologiske undersøgelser af den danske og grønlandske undergrund. Læs mere om ministeriet på kefm.dk.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet

Adresse 1
Holmens Kanal 20
1060 København
Danmark
Praktisk information
Oprettet
10-09-2021
Udløber
21-09-2021
Kviknummer
LJA-82642093
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, økonomi og regnskab, Kontor og administration, Miljø og energi, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet

Adresse
Holmens Kanal 20
1060
København
Danmark
Praktisk information
Indrykket
10-09-2021
Ansøgningsfrist
21-09-2021
Kviknummer
LJA-82642093
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Finans, økonomi og regnskab, Kontor og administration, Miljø og energi, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed