Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Talstærk konsulent til Sekretariatet i Center for Regional Udvikling

Region Hovedstaden - Center for Regional Udvikling

Hillerød, Nordsjælland

Indrykket
23-10-2020

Som ny medarbejder bliver du en del af administrationsteamet, som blandt andet har ansvar for en bred vifte af økonomiopgaver for hele centret. Dine primære opgaver, som du løser i tæt samspil med teamkolleger, vil være at facilitere centerets bidrag til budgetforhandlinger, budgetstyring, budgetopfølgning samt andre udviklings- og styringsrelaterede opgaver på tværs, fx udvikling og opfølgning på effektmål og indikatorer for regional udvikling samt tal og data til støtte for vores interne strategiarbejde mv.

 

Hertil forventes du at medvirke til at folde ambitionen om mere datadrevet regional udvikling ud i livet.  De mere udviklings- og styringsrelaterede opgaver vil ske i tæt samspil med vores team for politik, udvikling og kommunikation.

 

Center for Regional Udvikling har et budget på godt 800 mio. kr. Du skal derfor både have blik for detaljen, men også være i stand til at se de større sammenhænge og at kommunikere disse til både medarbejdere, ledelse og politikere.

 

Du har flere års erhvervserfaring med økonomistyring samt udviklings og styringsrelaterede opgaver i bred forstand, gerne fra en politisk styret organisation, og du kan understøtte og udfordre centrets ledelse og medarbejdere samtidig med, at du har blik for at servicere centeret proaktivt inden for dine opgavefelter. Er du samtidig digitalt stærk og med interesse for visualisering af data vil det være en klar fordel ligesom erfaring med ledelse af mindre projekter vil være det.

 

Du skal have et skarpt blik for, hvordan tal og data kan understøtte Region Hovedstadens politiske og strategiske dagsordner og ikke være bleg for selv at nørde med at tilgå data, krydse og visualisere disse ud fra et brugerorienteret perspektiv og i tæt samspil med hele huset, som du vil skulle bistå i den sammenhæng.

 

Om du fx er økonom eller cand.scient.pol med økonomikompetencer er underordnet, men det er vigtigt, at du har interesse for at koble centrets økonomi og styring sammen med de politiske og strategiske målsætninger i regionen. Du er initiativrig og kan skabe og vedligeholde gode relationer til resten af centeret og de øvrige koncerncentre som en forudsætning for at levere resultater.

 

Vi forventer, at du:

  • har en relevant akademisk uddannelse som fx cand.polit. eller cand.scient.pol.

  • har erfaring med økonomistyring og budgetprocesser fra en offentlig og/eller politisk organisation

  • har gode analytiske evner og kan håndtere større tal- og datamængder

  • er en erfaren Excelbruger. Kendskab til SAP vil også være en fordel

  • har flair for hurtigt at tilgå data og databaser

  • er grundig og har et godt blik for modtagerbehov

  • har gode mundtlige og skriftlige evner

 

Læs mere om os her

 

Ansættelsesforhold

Løn- og ansættelsesvilkår er med udgangspunkt i gældende overenskomst med mulighed for forhandling af eventuelle tillæg, der modsvarer dine kvalifikationer. Arbejdstiden er 37 timer pr. uge. Ansættelsesstedet er Regionsgården, Center for Regional Udvikling, Kongens Vænge 2, 3400 Hillerød.

 

Interesseret?

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte sekretariatschef Vibeke Grønvall Kristensen på telefon 22269160 eller mail: vibeke.groenvall.kristensen@regionh.dk eller specialkonsulent Jens Nordahn på 5118 4239 eller mail: jens.nordahn@regionh.dk

 

Ansøgningsfrist

Ansøgningsfristen er den 11. november 2020.

 

Vi forventer at holde samtaler i uge 47 og 48.

 

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

 

Seks centre med ca. 1900 medarbejdere betjener Region Hovedstaden inden for administration, drift og udvikling. Region Hovedstaden har 1,7 millioner indbyggere, et årligt budget på 37 milliarder kroner og godt 42.500 medarbejdere. Vores hovedopgaver er hospitaler, praksissektor, psykiatri, handicap og regional udvikling. Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle, der kan se sig i stillingen til at søge.

Læs mere på www.regionh.dk

 

Fakta

 

Jobtype

Andre akademikere

Økonomi

 

Arbejdssted

Koncerncentre

 

Arbejdstid

37 t/u

 

Jobnummer

227456

 

Ansøgningsfrist

11-11-2020

 

Kontakt os

Vibeke Grønvall Kristensen

E-mail

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Region Hovedstaden - Center for Regional Udvikling

Adresse 1
Kongens Vænge 2
3400 Hillerød
Danmark
Praktisk information
Oprettet
23-10-2020
Udløber
11-11-2020
Kviknummer
LJA-81302546
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Region Hovedstaden - Center for Regional Udvikling

Adresse
Kongens Vænge 2
3400
Hillerød
Danmark
Praktisk information
Indrykket
23-10-2020
Ansøgningsfrist
11-11-2020
Kviknummer
LJA-81302546
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed