Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Talstærk konsulent til Region Hovedstadens Akutberedskab

Region Hovedstadens Akutberedskab

Ballerup, Storkøbenhavn

Indrykket
05-02-2018

Er du uddannet eller har erfaring indenfor det samfundsvidenskabelige område? Trives du med at arbejde med økonomiopgaver og kan varetage mange forskellige opgaver i en travl hverdag? Vi søger en konsulent til en nyoprettet stilling med ansættelse snarest muligt eller pr. 1.april 2018.  

 

Dine opgaver

Som konsulent vil du indgå i økonomi- og planlægningsenheden, der består af 12 medarbejdere foruden studentermedhjælpere. Din primære opgave er at arbejde med økonomirelaterede opgaver i form af budgetvedligeholdelse, økonomianalyser, budgetsager, samt økonomiopfølgning. Du skal kunne arbejde med vores økonomisystem SAP og lægge budgetter ind, samt løbende afstemme budgetterne ift. den overordnede udgiftsramme. Du skal kunne udarbejde notater til ledelsen og bistå med implementering af nye tiltag ift. økonomiområdet. Som led i opgaverne vil du have kontaktflader til mange forskellige faggrupper både indenfor og udenfor sundhedsområdet, ligesom dine opgaver til tider vil falde uden for dit specifikke fagområde. Du refererer til enhedschefen.

 

Din profil

Du har en samfundsvidenskabelig baggrund og har erfaring eller lyst til at arbejde med økonomiopgaver. Du er vant til og kan lide at arbejde med Excel. Du besidder gode analytiske evner og kan se væsentlige detaljer i rette niveau, og du er god til at lytte, kommunikere og formidle budskaber, tilpasset modtageren. Endvidere kan du arbejde struktureret og selvstændigt med drive i opgaveløsningen. 

 

Få et arbejde der giver mening, fordi det handler om liv 

Akutberedskabet i Region Hovedstaden har til formål at skabe et sammenhængende akutberedskab for borgerne. Vores opgaver består bl.a. af at modtage opkald til Akuttelefonen 1813 og 1-1-2 og disponere ambulancer og akutlægebiler. Akutberedskabet står også for planlægning og operativ ledelse af regionens tværgående sundhedsberedskab. 

 

Virksomheden har primært til huse i Ballerup, men er geografisk spredt på flere destinationer, hvor bl.a. akutlægebilerne har baser.  

 

Vi investerer i dig  

Som en del af jobbet vil du blive introduceret til dine kollegaers arbejdsopgaver. Vi vægter tværfagligt samarbejde højt, og vi mener, vi har en arbejdsplads med højt til loftet og en god stemning. Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle, der kan se sig i stillingen til at søge.  

 

Løn og ansættelsesforhold 

Du ansættes som konsulent, hvor løn og ansættelsesforhold er i henhold til gældende overenskomst i regionen. 

 

Yderligere information

For yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte Enhedschef Jesper Thyge Johansen på tlf. 23 84 56 35 eller Chefkonsulent Anna Maria Grann på tlf. 40 43 77 11. Yderligere oplysninger om Akutberedskabet kan findes på www.regionh.dk/akutberedskabet    

 

Ansøgningsfrist

Upload din motiverede ansøgning, CV samt relevante bilag senest onsdag den 21. februar, kl. 12.00.    

Relevante bilag kan uploades under øvrige dokumenter.   

Samtaler forventes afholdt i perioden fredag den 23. til tirsdag den 27. februar 2018.

Del dette job

Kontakt
Region Hovedstadens Akutberedskab
Telegrafvej 5
2750 Ballerup
Praktisk information
Oprettet
05-02-2018
Udløber
21-02-2018
Kviknummer
LJA-55879171
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Konsulent og rådgivning
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Region Hovedstadens Akutberedskab

Adresse
Telegrafvej 5
2750
Ballerup
Danmark
Praktisk information
Oprettet
05-02-2018
Udløber
21-02-2018
Kviknummer
LJA-55879171
Jobtype
Fuldtid
Fag
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed