Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Talent til strategisk økonomistyring søges

Københavns Universitet, Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
23-05-2024

Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet (SUND) på Københavns Universitet (KU) søger en medarbejder til den strategiske økonomistyring på fakultetet.

 

SUND er med 3.450 medarbejdere, 7.850 studerende, 1.650 ph.d.-studerende og en omsætning på ca. 3,5 mia. kr. et af Europas største sundhedsvidenskabelige fakulteter. Vi uddanner bl.a. morgendagens læger, dyrlæger, farmaceuter og tandlæger, og skaber ny sundhedsvidenskabelig viden og indsigt til gavn for samfundet og det enkelte individ.

 

I økonomistyringssektionen ser vi det som en kerneopgave at sikre økonomistyring, der skaber værdi for institutter og centre på SUND og samtidig sikrer en robust økonomi for fakultetet som helhed med rum til strategiske prioriteringer.

 

Vi forventer, at du er nyuddannet eller har 1-2 års erfaring, og har lyst til at prøve kræfter med økonomistyring på et stort og spændene fakultet. Du vil have tæt kontakt til dine kolleger i økonomistyringssektionen, som vil være til rådighed for oplæring og løbende sparring om dine arbejdsopgaver. Der vil være løbende udvikling i dine opgaver og du skal være klar på en stejl læringskurve. Vi forventer at du kommer til at løse opgaver indenfor følgende områder.

 • Controlling af enhederne på SUND i form af budget- og regnskabsopfølgning

 • Udvikling og vedligeholdelse af fakultetets overordnede budget og rammestyringsmodel

 • Udarbejdelse af analyser og beslutningsoplæg til ledelsen på SUND

 • Løbende driftsmæssige økonomistyringsopgaver

Vi forventer at du har en relevant bachelor- eller kandidatuddannelse (fx cand.polit., cand.oecon., cand.merc., cand.scient.pol., cand.scient.adm.) eller lignende relevante kompetencer, og at du:

 • Kan arbejde systematisk med tal og data

 • Er analytisk skarp og hurtigt kan sætte dig ind i nye og komplekse områder

Herudover er det en fordel, hvis du:

 • Har erfaring (evt. fra studiejob) med økonomistyring i stat, kommuner eller lignende

 • Har erfaring med at håndtere og fremstille store mængder data

 • Er god til at præsentere komplekse problemstillinger i skrift og tale

 • Er åben, nysgerrig og forstår værdien i at etablere gode professionelle relationer i organisationen, på tværs af fagligheder og organisatoriske niveauer

 • Kan trives i en varieret hverdag med både faste økonomistyringsopgaver og strategiske udviklingsprojekter

Vi tilbyder

Vi er et stærkt team på 6 medarbejdere og indgår i en større, velfungerende stabsafdeling. Vi kan tilbyde dygtige kolleger og spændende varierede og udfordrende arbejdsopgaver. Vi prioriterer samarbejde højt, har en god og uformel omgangstone og har et stort fokus på den enkeltes og afdelingens trivsel.

 

Vi har til huse i dejlige lokaler på Panum centralt på Nørrebro - tæt på byen, Søerne, offentlig transport og med parkeringsmuligheder.

 

Ansættelse er på fuld tid og vil ske som fuldmægtig eller specialkonsulent efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og akademikere i staten (AC-overenskomsten). Der er mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer.

 

Ansøgning

Send din ansøgning inkl.  CV og eksamensbeviser via jobportalen (klik på SØG STILLINGEN nederst i opslaget), så den er os i hænde senest 13. juni 2024. Vi forventer at gennemføre ansættelsessamtaler frem mod slutningen af juni og med forventet opstart den 1. august 2024 eller hurtigst muligt derefter.

 

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte økonomistyringschef Signe Thiim Knudsen på tlf. 93 56 36 99.

 

Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

 

KU er i færd med at designe en ny fælles administrativ organisering på KU, som forventes at medføre ændringer indenfor det næste år. Målet med den administrative reform er blandt andet at styrke det tværgående samarbejde, øge effektiviteten og sikre gode karriereveje for administrative medarbejdere på KU. Reformen vil indebære besparelser på administrationen. Du opfordres til at kontakte Signe Thiim Knudsen (93 56 36 99) for at høre nærmere til sammenhængen mellem dette stillingsopslag og den administrative reform.

 

Ansøgningsfrist

13-06-2024

 

Tiltrædelsesdato

01-08-2024

 

Kategori

Administration, IT og service

 

Arbejdssted

Økonomistyring

 

Hjemmeside

http://www.sund.ku.dk

 

Kontakt

Signe Thiim Knudsen

Head of Section

E-mail

+4535323289

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Københavns Universitet, Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet

Adresse 1
Blegdamsvej 3 B
2200 København N
Danmark
Praktisk information
Oprettet
23-05-2024
Udløber
13-06-2024
Kviknummer
LJA-85498005
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Københavns Universitet, Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet

Adresse
Blegdamsvej 3 B
2200
København N
Danmark
Praktisk information
Indrykket
23-05-2024
Ansøgningsfrist
13-06-2024
Kviknummer
LJA-85498005
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring, Strategi og udvikling
Beliggenhed