Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Tænketanken Mandag Morgen søger senioranalytiker med stærke projektlederevner

Tænketanken Mandag Morgen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
26-04-2021

Vi har i Tænketanken Mandag Morgen landet en række nye analyseprojekter af samfundsmæssig relevans. På den baggrund udvider vi teamet og søger derfor en senioranalytiker med solide projektlederevner, analytisk tyngde og stærke formidlingsmæssige kompetencer.

Vi er en politisk uafhængig tænketank, der skaber indsigt og løsninger for mennesker og samfund. Vi sætter samfundets store spørgsmål og udfordringer på dagsordenen og bringer mennesker sammen for at skabe dialog og inspirere til nye løsninger om bl.a. velfærd, beskæftigelse, ledelse, digitalisering, bæredygtighed og demokrati.

Vores samarbejdspartnere er offentlige, private, faglige og frivillige organisationer, som vil forstå og bidrage til udviklingen af vores samfund. Sammen skaber og formidler vi ny viden. Vi afholder store events og driver netværk. Vi udvikler og afprøver nye indsatser og finder nye veje til bedre og mere borgerrettet velfærd. Vores arbejde bygger altid på solide analyser, bred aktørinddragelse, nytænkning og skarp kommunikation.

Vi leder efter en ny kollega er det dig?

Som senioranalytiker kommer du til at spille en hovedrolle på flere projekter samtidig. Du vil bl.a. blive projektleder på et nyt stort analyseprojekt, der handler om grøn omstilling og grønne job. Vi leder derfor efter en erfaren projektleder, der med sikker hånd formår at lede store, komplekse projekter hvor flere interessenter er involverede. Det vil desuden være en fordel, hvis du har en interesse i eller tidligere har beskæftiget dig med beskæftigelsesdagsordenen og/eller den grønne dagsorden. Vi søger også en kollega, der:

  • er en erfaren analytiker, som mestrer både kvantitative og kvalitative metoder, og som formår at tænke i nye sammenhænge og finde løsninger på komplekse problemer

  • er en skarp formidler - både på skrift og i tale som formår at reducere komplekst stof til stærke budskaber til relevante målgrupper

  • formår at planlægge sin tid og evner at håndtere flere projekter selvstændigt og samtidigt

  • er nysgerrig på samfundsudviklingen og vores kunders behov

  • er imødekommende og fleksibel - og har en god portion selvironi!

  • har en samfundsvidenskabelig uddannelse og gerne mindst 4 års arbejdserfaring

 

Det er en fordel, hvis du i tillæg til ovenstående har erfaring med at udvikle events/konferencer og trives på scenen i rollen som moderator eller facilitator.

Hos Tænketanken Mandag Morgen bliver du en del af et team af analytikere, innovatører, projektledere og kommunikatører, som brænder for at bidrage til samfundets store omstillinger. Vi er en uformel arbejdsplads med højt til loftet, et stærkt fællesskab og en stor professionel integritet. Som senioranalytiker vil du få masser af ansvar og der vil være rig mulighed for, at du kan bringe dine projektideer i spil og få lov at gøre dem til virkelighed.

Vi holder til i Ny Kongensgade 10 i København, hvor vi er en del af en større medie- og innovationsvirksomhed, som består af Mandag Morgen og Altinget. Dermed bliver du også en del af en arbejdsplads, hvor vi samarbejder på kryds og tværs af afdelinger, og hvor du får en stor berøringsflade med andre fagligheder end din egen.

Arbejdstiden er gennemsnitligt 37,5 timer om ugen. Vi har fleksible arbejdstider, men du skal forvente som udgangspunkt at stå til rådighed mellem kl. 9 og 15.00 i alle hverdage. I nogle projekter, eksempelvis ifbm. eventafvikling, kan der forekomme aftenarbejde og enkelte overnatninger ude i landet. Løn og vilkår efter aftale.

Send din ansøgning og CV til souschef Mathias Heilesen på mkh@mm.dk senest inden udgangen af torsdag den 13. maj. Første samtalerunde afholdes i uge 20. Bemærk at jobstart er 2. august 2021.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, så kontakt Tænketanken Mandag Morgens souschef Mathias Heilesen på mkh@mm.dk eller 29901589.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Tænketanken Mandag Morgen

Adresse 1
Ny Kongensgade 10, 2. sal
1472 København K
Danmark
Adresse 2
Ny Kongensgade 10, 2. sal
1472 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
26-04-2021
Udløber
13-05-2021
Kviknummer
LJA-82013299
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse og information, Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Tænketanken Mandag Morgen

Adresse
Ny Kongensgade 10, 2. sal
1472
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
26-04-2021
Ansøgningsfrist
13-05-2021
Kviknummer
LJA-82013299
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse og information, Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring, Strategi og udvikling
Beliggenhed