Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Tænketanken DEA søger selvstændige og analytisk stærke studenter

Tænketanken DEA

København, Storkøbenhavn

Indrykket
18-12-2020

Er du optaget af, hvad Danmark skal leve af i fremtiden? Og vil du bidrage til at lave kvalitative og kvantitative analyser af høj kvalitet inden for tidlig indsats, uddannelse, forskning og innovation? Så er du måske vores nye projektassistent.

Vi er en ambitiøs, non-profit tænketank, der producerer viden, debat og netværk om tidlige indsatser for 0-6-årige, ungdomsuddannelser, de videregående uddannelser samt forskning og innovation. Det er vores ambition at styrke grundlaget for, at beslutningstagere og praktikere kan træffe oplyste beslutninger for Danmark. Vi er en lille organisation med fart på udviklingen, der elsker høj faglighed lige så meget som fed stemning.

Om dig

Du er en metodestærk og kreativ samfundsfaglig studerende (fx i statskundskab, sociologi, antropologi, pædagogik eller lignende) med flair for analyse. Du interesserer dig for tidlig indsats, uddannelse, forskning og innovation. Du er på sidste del af din bacheloruddannelse eller i starten af kandidatuddannelsen og har mindst et år tilbage af dine studier.

Opgaverne vil spænde bredt:

  • Du får lov til at prøve kræfter med spændende og dagsordensættende analyser gennem fx spørgeskemaundersøgelser og interviews

  • Du får mulighed for at bidrage med gode ideer til analysedesign og rekruttering af respondenter herunder særligt unge og studerende

  • Du kender til programmer som Stata og NVivo eller har mod på lære det

  • Du elsker at formidle komplekse sammenhænge på en simpel måde

  • Du får faglig sparring og mulighed for at udvikle kompetencer i tæt samarbejde med glade konsulenter

  • I DEA er der mange bolde og ideer i luften. Er du kreativ, med mange ideer til fx events eller sociale arrangementer, vil du også få rig mulighed for at bidrage og føre dem ud i livet. 

 

Ansøgning

Vi tilbyder et fleksibelt timeantal, men med en gennemsnitlig arbejdstid på ca. 15 timer, som du har god mulighed for selv at tilrettelægge. Og du får samtidig lov til at arbejde på en af Københavns bedste adresser.

Der er ansøgningsfrist 17. januar 2021. Samtaler vil blive afholdt ultimo januar, enten i DEAs lokaler ved Nørreport i København eller online, alt efter hvad der er muligt.

Tiltrædelse 1. februar 2021 eller snarest muligt derefter.

Send en mail, hvis du sidder med spørgsmål om stillingen eller DEA til seniorkonsulent Jonas Krog Lind 30 22 16 75 / jkl@dea.nu

Send CV, motiveret ansøgning og karakterudskrift til dea@dea.nu

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Tænketanken DEA.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Tænketanken DEA

Adresse 1
Fiolstræde 44
1171 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
18-12-2020
Udløber
17-01-2021
Kviknummer
LJA-81499056
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Analyse og information, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Tænketanken DEA

Adresse
Fiolstræde 44
1171
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
18-12-2020
Ansøgningsfrist
17-01-2021
Kviknummer
LJA-81499056
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Akademisk arbejde, Analyse og information, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed