Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Systematisk risiko- og timemanager til Projekt Universitetshospital Køge

Region Sjælland - Universitetshospitalet Køge

Køge, Midtsjælland

Indrykket
05-05-2020

Projekt Universitetshospital Køge omfatter fem samtidige byggeprojekter med senge- og behandlingsbygning, sterilcentral, laboratorier mv. Dette stiller store krav til overblik over tid, økonomi og leverancer og et godt overblik over projektets samlede risikoprofil. Til støtte for projektorganisationens samlede projektledelse søger vi nu en systematisk risiko- og timemanager. I stillingen ligger ligeledes opgaver i relation til andre styrings- og rapporteringsdiscipliner, der anvendes i de kvalitetsfondsstøttede sygehusbyggerier.

 

Din opgave

Du skal støtte projektets overordnede risiko- og tidsstyring.

 

Det gør du dels ved at følge op på risikolog og understøtte, at der gennemføres risikovurderinger, udarbejdes og følges op på handleplaner for de identificerede risikoemner. Din primære opgave er at sikre en opdateret risikolog, bidrage til opdatering af risikoemner, afholde risikoworkshops og udarbejde rapportering til programledelse og styregruppe. Du skal bidrage til, at der bliver udarbejdet og vedligeholdt handleplaner, som er operationelle og effektive for risikoejerne.

 

Derudover skal du bidrage til at skabe overblik over den samlede tidsplan, sikre at tidsplaner for de enkelte delprojekter opdateres, og at der sker en koordinering af de mange delplaner.

 

Disse opgaver kræver, at du er systematisk og struktureret samt har en vis vedholdenhed. Du har forståelse for risikoarbejdets grundlæggende struktur med vurdering af sandsynlighed og konsekvens, og du kan indgå i dialog med projektledere om vurdering af dette. Du kan bidrage til at udpege kritisk vej på tværs af projekter og sikre, at disse bliver koordineret i en samlet it-understøttet tidsplan. Alle opgaver løses i tæt samarbejde med de ansvarlige projektledere.

 

Derudover vil stillingen rumme opgaver inden for økonomi og andre styrings- og rapporteringsopgaver, alt efter dine kvalifikationer.

 

Den du er

Som person er du åben for input, og du lægger vægt på god mundtlig og skriftlig kommunikation. Du ved, at formidling og skriftlighed er to sider af samme sag, så du sætter en ære i tydelig opfølgning. Du skal have lyst til at indgå i dialog med projektledere om de konkrete omstændigheder for både risikoemner og tidsplaner, og du skal have evne til at se på tværs af problemstillinger.

 

Din baggrund

Du har formentlig dine faglige kvalifikationer fra en videregående uddannelse, teknisk eller økonomisk. Du formår at bruge din baggrund til at sætte system på komplekse problemstillinger. Du kan have kortere eller længere erhvervserfaring, så du hurtigt også medvirker som sparringspart i risikostyringsprocesserne. Men du kan måske også være nyuddannet, hvis din faglige profil viser indblik i risikostyring i byggeprojekter. Det er en absolut fordel at have praktisk erfaring med MS Project. Vigtigst er, at du er struktureret, vedholdende og har gå-på-mod.

 

Vi tilbyder

For den rette person vil der være mulighed for et særdeles spændende og udviklende job i et stort hospitalsbyggeri. Du får faglige udfordringer og engagerede kolleger i et ambitiøst og tværfagligt team. Det primære arbejdssted er det fælles projektkontor i Køge.

 

Løn og ansættelsesvilkår efter aftale og gældende overenskomst.

 

Om projektet

Det eksisterende hospital i Køge udbygges i løbet af de kommende fem år til fremtidens store universitetshospital i Region Sjælland med knap 800 senge. Hospitalet får ansvar for al specialiseret behandling i regionen. Det fremtidige hospital bliver ca. tre gange så stort som det eksisterende hospital (ca. 185.000 m).

 

Universitetshospitalet forventes at stå færdigt i 2024 og indflytningen vil ske løbende. Forud sker en omfattende tilrettelæggelses- og planlægningsopgave og efterfølgende bygge- og implementeringsperiode. Centralt gennem hele processen foregår dialogen med patienter, personale, regionens tværgående afdelinger, totalentreprenører, rådgivere og leverandører.

 

Projektet ledes af projektdirektøren og er delt i to hovedspor med en ansvarlig projektchef for henholdsvis byggeri og for udstyr. Derudover er der en projektchef for økonomi og risikostyring, som risiko- og timemanageren vil få faglig reference til.

 

Ansøgning

Er stillingen noget for dig, så skriv en begrundet ansøgning inkluderet CV og referencer, og send den til os.

 

Flere oplysninger om stillingen kan fås hos projektchef for økonomi og risikostyring Niels Ougaard, tlf. 24 98 25 11 eller projektdirektør Helle Gaub, tlf. 24 96 97 34. Læs mere om projektet på www.regionsjaelland.dk/koege2020.

 

Tiltrædelse snarest muligt.

 

Ansøgningsfrist

Din ansøgning skal være os i hænde senest 29. maj 2020.

 

Samtaler

Vi forventer at holde samtaler i uge 24. På grund af Covid19 må samtaler forventes at blive afholdt på video.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Region Sjælland - Universitetshospitalet Køge

Adresse 1
Lykkebækvej 1
4600 Køge
Danmark
Adresse 2
Lykkebækvej 1
4600 Køge
Danmark
Praktisk information
Oprettet
05-05-2020
Udløber
29-05-2020
Kviknummer
LJA-80221660
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, økonomi og regnskab, IT, web og teknologi, Projektledelse og styring
Ansøg nu
Lignende job

Lægemiddelstyrelsen

Børne- og Undervisningsministeriet

Del dette job

Virksomhedsinformation

Region Sjælland - Universitetshospitalet Køge

Adresse
Lykkebækvej 1
4600
Køge
Danmark
Praktisk information
Indrykket
05-05-2020
Ansøgningsfrist
29-05-2020
Kviknummer
LJA-80221660
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Finans, økonomi og regnskab, IT, web og teknologi, Projektledelse og styring
Beliggenhed