Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

SYNERGI søger en kommunikationspraktikant til foråret 2022

SYNERGI

København, Storkøbenhavn

Indrykket
16-09-2021

Brænder du for politisk presse- og kommunikationsarbejde? Vil du arbejde med et område, som danskerne prioriterer højt, der fylder meget i mediernes spalter og på politikernes dagsorden? Så grib chancen for at komme med helt ind i maskinrummet hos en grøn interesseorganisation med vokseværk stiftet af nogle af Danmarks største virksomheder: Danfoss, Grundfos, ROCKWOOL og VELUX.

Du får fx erfaring med at:

  • skrive debatindlæg, pressemeddelelser og nyhedsartikler

  • udvikle SoMe-strategier og hjælpe med at drive vores aktiviteter på de sociale medier

  • udvikle kommunikationsstrategier og i det hele taget deltage aktivt i pressearbejdet

  • udarbejde indhold til nyhedsbreve, hjemmeside og sociale medier

  • udarbejde taler, planlægge og afholde events

  • researcharbejde ifm. udarbejdelse af artikler

 

Om dig

Du er i gang med sidste år af din bachelor eller en kandidat på en kommunikationsfaglig eller anden relevant videregående uddannelse og har et ønske om at omsætte din teoretiske viden til praksis.

Du har næse for gode historier, er selvkørende og arbejder struktureret, velorganiseret og effektivt. Du er en ordsmed, som er god til at skrive og kan formidle komplekse problemstillinger på en letforståelig måde på både dansk og engelsk.

Det er en fordel, at du er interesseret i den grønne omstilling, og at du har erfaring med politik, kommunikation eller medier, fx fra et politisk ungdomsparti, Christiansborg eller en interesseorganisation.

Vi forventer, at du har mod på at kaste dig ud i de mange opgaver i vores organisation, men sammen finder vi også ud af, hvad du især ønsker at dygtiggøre dig inden for. Under dit praktikforløb vil du få masser af sparring og feedback fra dine kolleger, så du får en stejl læringskurve.

Om os

SYNERGI blev etableret i foråret 2018 af Danfoss, Grundfos, ROCKWOOL og VELUX og er en interesseorganisation, der arbejder for at reducere vores store energispild i bygninger og i industrien. Målet er at gøre Danmark uafhængigt af fossile brændsler på den billigst mulige måde, skabe bedre og sundere boliger for danskerne og fortsat sikre og udbygge den grønne danske vækst, eksport og beskæftigelse.

Du kan læse mere om SYNERGI på www.synergiorg.dk.

Praktisk

Vi lægger stor vægt på at indrette et praktikforløb, der matcher dine forventninger, kompetencer og faglige interesser. Praktikken vil foregå som et læringsforløb, hvor du gennem et tæt samarbejde og løbende samtaler med både direktør og praktikantvejleder fastsætter mål for udviklingen af dine kompetencer. Der vil desuden være mulighed for at deltage i besøg hos SYNERGIs medlemsvirksomheder, relevante konferencer, mv.

Stillingen er fuldtid, men vi er selvfølgelig fleksible, hvis du fx sideløbende skal følge et fag eller skrive en opgave i forbindelse med din uddannelse. Praktikken løber som udgangspunkt fra 1. februar og seks måneder frem. Stillingen er i udgangspunktet ikke lønnet, men du modtager en månedlig erkendtlighed på 3.000 kr. og har gratis kantineordning i hele perioden. Det kan være muligt at få løn, hvis ikke du modtager SU i praktikforløbet.

Send din ansøgning

Lyder ovenstående som noget for dig? Så send en ansøgning og CV til job@synergiorg.dk

Deadline er torsdag den 13. december 2021, men vi behandler ansøgningerne løbende og lukker processen, når vi har fundet den rigtige kandidat. Send derfor gerne din ansøgning allerede i dag!

Eventuelle spørgsmål kan rettes til presserådgiver Andreas Müller på tlf. +45 3066 7784 eller am@synergiorg.dk.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

SYNERGI

Adresse 1
Vesterbrogade
1620 København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
16-09-2021
Udløber
13-12-2021
Kviknummer
LJA-82669280
Jobtype
Praktikant/trainee
Arbejdsområde
Analyse og information, Kommunikation og medier, Miljø og energi, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

SYNERGI

Adresse
Vesterbrogade
1620
København V
Danmark
Praktisk information
Indrykket
16-09-2021
Ansøgningsfrist
13-12-2021
Kviknummer
LJA-82669280
Jobtype
Praktikant/trainee
Kategori
Analyse og information, Kommunikation og medier, Miljø og energi, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed