Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sundhedsøkonom

MSD Danmark ApS

Storkøbenhavn

Indrykket
07-01-2019

Relationsstærk akademiker med drive og gennemslagskraft

Som Associate Director/sundhedsøkonom bliver du en del af Danmarks stærkeste sundhedsøkonomiske team i et internationalt og velkonsolideret firma, der har som ambition at være den hurtigst voksende lægemiddelvirksomhed i Danmark.

Vi søger en stærk strateg til at sætte dagsordenen for formidling af værdien af MSDs produkter - bl.a. hepatitis og vacciner - gennem relationer til medicinske og ikke-medicinske beslutningstagere samt andre relevante sundhedsøkonomiske aktører. Du har et par års erfaring fra arbejde i f.eks. Sundhedsministeriet.

Dine vigtigste opgaver er at koordinere og drive sundhedsøkonomiske analyser. Du inddrager eksterne og interne ressourcer for at sikre fremdrift i projekterne. Du er endvidere ansvarlig for at kommunikere den videnskabelige evidens af analyser og konkretisere evidens fra offentlige beslutninger. De personer, du primært kommunikerer med eksternt, er medicinske og sundhedsøkonomiske beslutningstagere i regionale og nationale institutioner.

Internt hos MSD er dine relationer både lokale, regionale og globale. En del af dit ansvarsområde er endvidere at lede nationale og internationale strategiske projekter, ligesom du også selv deltager i projekter ledet af andre.

Personlig pondus og gennemslagskraft
Du har mod på at udtrykke dine holdninger, og du har dine samfundsmæssige værdier i orden. Du kan med dit vindende væsen og gode samarbejdsevner inspirere, motivere og udfordre din omverden både eksternt og internt. Du evner at skabe fremdrift og markante resultater gennem dine visioner, idéer og din metodiske tilgang til opgaverne.

Du har en relevant videregående uddannelse f.eks. cand.scient.pol., cand.oecon. eller cand.polit. samt et godt netværk og godt kendskab til sundhedsområdet. Derudover har du solid sundhedsøkonomisk forståelse. Du evner at tænke og agere strategisk og har lyst til og talent for at planlægge og formidle sundhedsøkonomiske analyser og sammenhænge også til dem, der ikke har dette som primær opgave.

Du tilbydes en udfordrende og afvekslende hverdag, hvor kun dine evner sætter grænserne for indholdet i dit arbejde og dine opnåede resultater. Din arbejdsuge vil være alsidig og udadvendt. Du indgår i et team af dygtige og engagerede kolleger, og du får derfor rig mulighed for at blive udfordret og udviklet både fagligt og personligt.

Hos MSD investerer vi stærkt i udviklingen af vores medarbejdere, og vi giver masser af muligheder for individuelle initiativ og ansvar. Den rette kandidat kan forvente en hurtig karrierevej inden for MSD.

Ansøgningsfrist 14. januar 2019

Læs mere og ansøg her https://lnkd.in/gWcz6T7

 

 

 


Del dette job

Kontakt
MSD Danmark ApS
Havneholmen 25
1561 København V
Praktisk information
Oprettet
07-01-2019
Udløber
14-01-2019
Kviknummer
LJA-69391264
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, Analyse, Kommunikation og medier, Økonomi og regnskab
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

MSD Danmark ApS

Adresse
Havneholmen 25
1561
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-01-2019
Udløber
14-01-2019
Kviknummer
LJA-69391264
Jobtype
Fuldtid
Fag
Administration, Analyse, Kommunikation og medier, Økonomi og regnskab
Beliggenhed