Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Styrings- og udviklingskonsulent til stabsfunktion i Område for Ejendomme

Halsnæs Kommune

Halsnæs, Nordsjælland

Indrykket
25-06-2020

Har du lyst til at arbejde med at understøtte Halsnæs Kommunes velfærd til borgere og brugere ved at sikre gode fysiske rammer i de kommunale ejendomme? Trives du i en foranderlig hverdag, hvor du skal samarbejde med en lang række aktører på tværs af hele den kommunale administration for at skabe resultater? Så har vi jobbet til dig her i Halsnæs Kommune.

Vi søger en kompetent styrings- og udviklingskonsulent til stabsfunktionen i Område for Ejendomme. Området står midt i en stor omstillingsproces og udvider netop nu med flere opgaver og kompetencer og denne stilling er netop tænkt til at støtte yderligere op om disse forandringsprocesser og samtidig bidrage til processen med fokus på opgaveløsning med ressourcestyring, analyser og projektledelse.

Din hovedopgave som styrings- og udviklingskonsulent bliver at udforme politiske beslutningsoplæg, sikre relevante analyser og evalueringsspor, projektledelse, projektansøgninger mv. Du kommet til at være projektleder på små og store projekter og skal bidrage til, at vi kan levere dokumentation om effekter af indsatser, udvikling af nye tilbud og tiltag eller organisationsændringer. Du skal desuden have flair for økonomi og kunne inddrage økonomiske overvejelser i din opgaveløsning samtidig med, at du har erfaring med budgetter og ressourcestyring gerne også med forretningsorienteret time-/sagsstyring, da vi bl.a. driver indtægtsdækket virksomhed.

Fælles for dine opgaver er, at du skal være god til at samarbejde med de mange dygtige og engagerede fagfolk på området. Du skal evne at lytte og inddrage og samtidig være god til at skære en opgave til og sikre fremdriften. Dit arbejde bliver alsidigt med en varieret opgaveportefølje, og du bliver en vigtig medspiller i en kollegagruppe med forskellige fagligheder.

Du vil desuden blive en del af holdet i stabsfunktionen med fire kollegaer og med områdechefen som nærmeste leder. Du er således tæt på beslutningsprocessen i kommunens øverste ledelse. Ejendomsområdet er et nyere område i Halsnæs Kommune med flere udviklingsprojekter i støbeskeen. Du vil derfor skulle bidrage til hele områdets leverancer indenfor ejendomsområdet og facility management i bredeste forstand.

Vi tænker, at du vil trives i stillingen, hvis du kan lide at tilegne dig viden i samspil med dygtige fagfolk og trives med at tage ejerskab for opgaveløsningen. Det er vigtigt for os, at du viser initiativ og kan styre dine opgaver i en dagligdag præget af mange og skarpe deadlines.

Dine Kvalifikationer:

  • Du har formentlig en akademisk uddannelse på kandidatniveau, gerne inden for det samfundsfaglige område som fx cand.scient.pol, cand.polit, cand.merc, cand.merc.sol eller lign., kombineret med minimum to års erfaring fra en politisk organisation selvfølgelig helst i eller med tæt relation til den kommunale sektor.

  • Du har erfaring med projektledelse og procesfacilitering og kan sikre understøttelse af interne processer og implementering.

  • Du har en økonomisk forståelse og kan sikre økonomisk styring og opfølgning på en række anlægsprojekter samt give ledelsen et løbende overblik over forbrug, budget, ressourcer mv.

  • Du er i stand til hurtigt at sætte dig ind i nye opgaver og nye fagområder, ligesom du kommunikerer tydeligt og præcist i skrift og tale.

  • Du har gode samarbejdsevner og erfaringer fra en politisk styret organisation.

  • Du arbejder selvstændigt, analytisk og struktureret. Du følger dine sager helt til dørs og bevarer overblikket, sikrer fremdrift og har fokus på relevante detaljer.

  • Du er udadvendt og fremtræder professionelt overfor vores samarbejdsrelationer

  • Du arbejder løsningsorienteret med forståelse for interne processer

  • Du har gennemslagskraft og evner at holde fremdrift i en kompleks og sammensat sagsportefølje

  • Og så har du humor, da det også skal være sjovt at gå på arbejde og du vil dine kolleger, høj som lav

 

Om Område for Ejendomme, stabsfunktionen og opgaven:

Område for Ejendomme er en forholdsvis ny organisation, der blev stiftet ved en politisk beslutning primo 2019. Området udvikler sig løbende, så du får mulighed for både faglig og personlig udvikling. Vi arbejder bl.a. med en professionalisering af projektledelsen og styringen, hvor du bliver en vigtig medspiller i den udvikling.

Områdets overordnede formål er at understøtte kommunens forskellige funktioner med fysiske rammer og intern service. Og vi arbejder pt. på en samlet ejendomsstrategi for kommunen, der skal sikre, at kommunens ejendomsportefølje drives mest effektivt og med størst mulig værdi for borgere og brugere.

Ejendomsporteføljen består af godt 180.000 m2 fordelt på 123 ejendomme. Vi har mange skønne bygninger som fx koncertstedet Gjethuset, der tidligere har været kanonstøberi. Vi har en række historiske bygninger bl.a. i Krudtværksområdet i Frederiksværk og Knud Rasmussens Hus i Hundested samt en flot fredet bygning, Palæet, der ligger mellem kirken og Gjethuset i Frederiksværk. Pt. er vi i gang med at bygge en helt ny skole og har for nyligt ombygget en tidligere brandstation til et fantastisk Unge- og KulturCenter.

Derudover huser ejendommene bl.a. børnehaver, vuggestuer, skoler, biblioteker, kultur, plejehjem, idræts-faciliteter, foreninger, bosteder, sociale institutioner og flygtningeboliger.

Du får til opgave at være styrings- og udviklingskonsulent i stabsfunktionen, hvor opgaverne er mange og forskellige.

Stabsfunktionen er fagligt ret sammensat pt. består teamet af en ejendomsmægler, en administrativ konsulent (sekretær), en jurist og chefkonsulenten, der har det koordinerende ansvar.

Om Kommunen:

Kommunen består af ca. 32.000 indbyggere mest koncentreret om Frederiksværk og Hundested. Derudover har vi store sommerhusområder, rige muligheder for friluftliv og naturoplevelser fx ved de lange kyststrækninger eller rundt om Arresø. En del af Nationalparken, Kongernes Nordsjælland, ligger i Halsnæs Kommune. Er du til vandsport, har kommunen et vandsportssted af international klasse.

Frisk luft, ingen kø til arbejde og ingen problemer med parkeringspladser. Kommer du fra København eller Nordsjælland er der velfungerende offentlig transport via Hillerød. 

Løn og ansættelsesvilkår

Sker efter gældende overenskomst samt efter principperne om Ny Løn.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte Ejendomschef Jacob Klit-Hansen på telefon 91171982.

Ansøgningsfrist: søndag den 16. august 2020.

Der afholdes indledende samtaler d. 19. august og 2. samtale d. 25. august. Der indgår test i ansættelsesprocessen. Der indgår test i ansættelsesprocessen.

Arbejdsstedet er på Rådhuset, Rådhuspladsen 1 i Frederiksværk dog også med mulighed for udpræget fleksibilitet og muligheder for hjemmearbejde, når det passer ind i opgaveløsningen.

Om Halsnæs Kommune

Halsnæs er ikke som alle andre. Halsnæs byder på rå, nærværende og autentiske oplevelser i Kongernes Nordsjælland, der giver enestående muligheder for at udfolde sig. Halsnæs er ikke for fint, og det føles ægte. I Halsnæs byder vi folk indenfor i en afslappet stemning, hvor alle kan deltage og være sig selv.

Halsnæs Kommune er en moderne og rummelig arbejdsplads i stadig forandring. Vi er en røgfri arbejdsplads fra 1. august 2020. Læs mere om Halsnæs Kommune på www.halsnaes.dk eller på vores LinkedIn-profil. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Halsnæs Kommune

Adresse 1
Rådhuspladsen 1
3300 Frederiksværk
Danmark
Adresse 2
Rådhuspladsen 1
3300 Frederiksværk
Danmark
Praktisk information
Oprettet
25-06-2020
Udløber
16-08-2020
Kviknummer
LJA-80534801
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse og information, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring, Strategi og udvikling
Ansøg nu
Job i virksomheden
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Halsnæs Kommune

Adresse
Rådhuspladsen 1
3300
Frederiksværk
Danmark
Praktisk information
Indrykket
25-06-2020
Ansøgningsfrist
16-08-2020
Kviknummer
LJA-80534801
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse og information, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring, Strategi og udvikling
Beliggenhed