Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Styrelsesdirektør til Vurderingsstyrelsen

Vurderingsstyrelsen

Roskilde, Midtsjælland

Indrykket
16-03-2020

Vurderingsstyrelsen har ansvaret for at vurdere landets ca. 2,2 millioner ejendomme, og skal med udgangspunkt i et nyt ejendomsvurderingssystem med nye og detaljerede data, velfunderede statistiske vurderingsmodeller og effektive arbejdsgange udarbejde og udsende retsvisende og gennemskuelige offentlige vurderinger af grunde og ejendomme. Det skal sikre, at borgere og virksomheder kan have tillid til, at de beskattes på et korrekt grundlag.

 

Offentlige ejendomsvurderinger er et område med stor politisk bevågenhed, og Vurderingsstyrelsen står over for en betydelig opgave med at sikre, at alle landets boligejere fra andet halvår 2020 og frem modtager en ny og retvisende ejendomsvurdering. Vurderingsstyrelsen vil i de kommende år være præget af den omstilling, der er forbundet med at tage det nye ejendomsvurderingssystem i brug.

 

Vurderingsstyrelsen skal sikre åbenhed om de nye ejendomsvurderinger gennem klar og kunderettet kommunikation, samt sikre at vurderingerne er gennemskuelige for borgere og virksomheder. Med udgangspunkt i velfungerende systemer og effektiv sagsbehandling skal Vurderingsstyrelsen sørge for, at den enkelte borger og virksomhed oplever ansvarlighed og grundighed i hver enkelt sag både når det handler om den offentlige ejendomsvurdering og om klagesager.

 

Det kræver højt specialiserede medarbejdere med en stærk faglighed at at nå frem til en kvalificeret og ensartet vurdering.

 

Til at løfte disse opgaver har Vurderingsstyrelsen brug for en direktør med beslutningskraft, solid ledelseserfaring, og med god forståelse for arbejdet i en politisk ledet organisation. Hertil forventes, at den kommende direktør:

  • Kan foretage strategiske prioriteringer, træffe beslutninger og skabe holdbare resultater

  • Udviser synligt lederskab og er i stand til at skabe en effektiv, innovativ og driftssikker organisation, som leverer retvisende og gennemskuelige ejendomsvurderinger af høj kvalitet

  • Fokuserer på at understøtte driften og har solidt dokumenteret erfaring med løbende at styre, optimere og kvalitetssikre arbejdsprocesser og arbejdsgange

  • Har en god evne til at håndtere komplekse problemstillinger og kan navigere i et alsidigt politisk landskab

  • Besidder stærke kommunikationsevner og kan skabe gode relationer både internt og eksternt

  • Har solid erfaring med ledelse af ledere

  • Er en inspirerende og troværdig leder, der kan gå forrest, motivere og sætte klare mål

  • Kan sikre en kultur præget af faglighed, ansvarlighed, samarbejde og udsyn.

 

Styrelsesdirektøren har det overordnede ansvar for styring, prioritering og planlægning af den samlede opgaveløsning i styrelsen, herunder at det sker i overensstemmelse med gældende lovgivning, samt det overordnede ansvar for den strategiske udvikling af styrelsen.

 

Styrelsesdirektøren refererer til Skatteministeriets departementschef.

 

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen er klassificeret i lønramme 40/løngruppe 4. Løn- og ansættelsesvilkår forhandles med udgangspunkt i bestemmelserne i rammeaftalen om kontraktsansættelse af chefer i staten. Stillingen ønskes besat på åremål.

 

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

 

Arbejdsstedet vil indtil videre være Ny Østergade 9, 4000 Roskilde.

 

Ansættelse i Skatteministeriet er betinget af tilfredsstillende straffeattest og sikkerhedsgodkendelse.

 

Tiltrædelse

Stillingen er med tiltrædelse snarest muligt.

 

Ansøgning

Finder du jobbet interessant, kan du uploade ansøgning, CV og eksamensbevis via Mercuri Urval på følgende link. Ansøgningsfristen udløber den 19. april 2020. Er du tjenestemand, stiles ansøgningen til Dronningen.

 

I udvælgelsesprocessen samarbejdes med konsulentfirmaet Mercuri Urval A/S. Kandidater til stillingen kan forvente at skulle gennemgå test i ansøgningsprocessen.

 

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved kontakt til Christian Kofoed-Enevoldsen fra Mercuri Urval på tlf.  20 30 45 60.

 

Skatteministeriet opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Vurderingsstyrelsen

Adresse 1
Ny Østergade 9-11
4000 Roskilde
Danmark
Adresse 2
Ny Østergade 9-11
4000 Roskilde
Danmark
Praktisk information
Oprettet
16-03-2020
Udløber
19-04-2020
Kviknummer
LJA-79820451
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Vurderingsstyrelsen

Adresse
Ny Østergade 9-11
4000
Roskilde
Danmark
Praktisk information
Indrykket
16-03-2020
Ansøgningsfrist
19-04-2020
Kviknummer
LJA-79820451
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Ledelse, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed