Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Styrelsesdirektør til Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Frederiksberg, Storkøbenhavn

Indrykket
01-10-2020

Vil du stå i spidsen for at sikre drift og vedligeholdelse af Skatteforvaltningens it-systemer og data og for at sikre fremdrift i målrettede udviklings- og forenklingsprojekter? Så er du måske den nye styrelsesdirektør for Udviklings- og Forenklingsstyrelsen.

 

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen er ansvarlig for, at koncernens forretningskritiske it-systemer driftes og vedligeholdes stabilt, så opgavevaretagelsen på tværs af Skatteministeriets koncern understøttes sikkert og effektivt, så Skatteforvaltningen kan foretage korrekt og effektiv skatteopkrævning.

 

Flere af koncernens store forretnings- og it-udviklingsprojekter, som er underlagt stor politisk bevågenhed, er forankret i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, der i samarbejde med de relevante styrelser er ansvarlig for at sikre styring og fremdrift i udviklingen af nye systemer, processer og arbejdsgange. Styrel-sen er derudover ansvarlig for at sikre et transparent grundlag for it-prioriteringer på tværs af Skatteforvaltningen.

 

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen løfter desuden organisatorisk og processuel understøttelse af koncernens it- og datagovernance, opbygning og vedligehold af en fælles databank.

 

Styrelsens opgaver kræver foruden specialiserede medarbejdere med en høj faglighed og gode samarbejdsevner, at styrelsen er fremsynet og handlekraftig, så der i samarbejde med de øvrige styrelser i koncernen kan udvikles og vedligeholdes fremtidsparat og sikker digital forvaltning.

 

Til at løfte disse opgaver har Udviklings- og Forenklingsstyrelsen brug for en direktør med stærk beslutningskraft, solid ledelseserfaring og med en god forståelse for arbejdet i en politisk ledet organisation.

 

Hertil forventes, at den kommende direktør:

  • har en god forståelse for spændingsfeltet mellem it og forretning

  • kan foretage strategiske prioriteringer, træffe beslutninger og skabe synlige resultater

  • udviser synligt lederskab og er i stand til at skabe en driftssikker, effektiv og innovativ organisation

  • fokuserer på at understøtte driften, og har solid og dokumenteret erfaring med større it- og forretningsudviklingsprojekter, samt med løbende at styre, optimere og kvalitetssikre arbejdsprocesser og arbejdsgange

  • har en god evne til at håndtere komplekse problemstillinger og kan navigere i et alsidigt politisk landskab med mange forskelligartede interesser

  • besidder stærke kommunikationsevner og kan skabe gode og tillidsfulde relationer både internt og eksternt, idet holdspil er en forudsætning for at lykkes

  • er en inspirerende og troværdig leder, der kan motivere, sætte retning og klare mål

  • kan sikre en kultur præget af faglighed, ansvarlighed, samarbejde og udsyn.

 

Styrelsesdirektøren har det overordnede ansvar for styring, prioritering og planlægning af den samlede opgaveløsning i styrelsen samt det overordnede ansvar for den strategiske udvikling af styrelsen.

 

Styrelsesdirektøren refererer til Skatteministeriets departementschef.

 

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen er klassificeret i lønramme 40/løngruppe 4. Løn- og ansættelsesvilkår forhandles med udgangspunkt i bestemmelserne i rammeaftalen om kontraktansættelse af chefer i staten. Stillingen ønskes besat på åremål.

 

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

 

Arbejdsstedet vil indtil videre være Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg.

 

Ansættelse i Skatteministeriet er betinget af tilfredsstillende straffeattest og sikkerhedsgodkendelse.

 

Tiltrædelse

Stillingen er med tiltrædelse snarest muligt.

 

Ansøgning

Finder du jobbet interessant, kan du uploade ansøgning, CV og eksamensbevis via nedenstående link. Ansøgningsfristen udløber den 8. november 2020. Er du tjenestemand, stiles ansøgningen til Dronningen.

 

Kandidater til stillingen kan forvente at skulle gennemgå test i ansøgningsprocessen.

 

I rekrutteringsprocessen samarbejdes med konsulentfirmaet Odgers Berndtson. Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved kontakt til partner Bo Eske Nielsen, på tlf. 24 97 26 88.

 

Skatteministeriet opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Adresse 1
Osvald Helmuths Vej 4
2000 Frederiksberg
Danmark
Tlf
72 22 11 11
Praktisk information
Oprettet
01-10-2020
Udløber
08-11-2020
Kviknummer
LJA-81222541
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT, web og teknologi, Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu
Job i virksomheden

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Lignende job

Universitets- Og Hogskoleradet

Universitets- Og Hogskoleradet

Del dette job

Virksomhedsinformation

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Adresse
Osvald Helmuths Vej 4
2000
Frederiksberg
Danmark
Tlf: 72 22 11 11
Praktisk information
Indrykket
01-10-2020
Ansøgningsfrist
08-11-2020
Kviknummer
LJA-81222541
Jobtype
Fuldtid
Kategori
IT, web og teknologi, Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed