Gem annonce

Styrelsesdirektør til Medarbejder- og Kompetencestyrelsen

Skatteministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
09-10-2019

Vil du stå i spidsen for at drive en velfungerende overenskomstproces på statens område og for at sikre gode rammer for ledelse og kompetenceudvikling i staten? Så er du måske den nye styrelsesdirektør for Medarbejder- og Kompetencestyrelsen.

Medarbejder- og Kompetencestyrelsen er en nyoprettet styrelse i Skatteministeriets koncern. Styrelsen varetager statens arbejdsgiverrolle, og sikrer indgåelse og implementering af aftaler for det statslige arbejdsmarked. Styrelsen er desuden ansvarlig for fællesstatslige initiativer på arbejdsmiljøområdet, udvikling af samarbejdsstrukturen i staten, kompetenceudvikling af statens ansatte samt for udvikling af ledelsesområdet, herunder opfølgning på ledelses- og kompetencereformen og udvikling af det statslige lederudviklingsprogram.

 

Medarbejder- og Kompetencestyrelsen står over for en vigtig opgave med at styrke dialogen og samarbejdet om den danske arbejdsmarkedsmodel. Det skal understøtte, at styrelsen i et godt samarbejde med bl.a. de faglige organisationer kan stå i spidsen for at skabe de bedste rammer for attraktive og velfungerende statslige arbejdspladser, som er rustet til morgendagens udfordringer. Styrelsen skal desuden klæde statens ledere på til at sikre, at medarbejderne trives og har de bedste forudsætninger for at bringe deres faglighed i spil til gavn for borgere og samfundet. Der vil også være centrale opgaver forbundet med at sikre gode rammer for det statslige arbejdsmarked, herunder at levere faglig og troværdig rådgivning af statens arbejdsgivere på det arbejds- og ansættelsesretlige område.

 

Til at løfte disse opgaver har Medarbejder- og Kompetencestyrelsen brug for en direktør med solid ledelses- og forhandlingserfaring, dybdegående kendskab til den danske arbejdsmarkedsmodel og en god forståelse for arbejdet i en politisk ledet organisation. Hertil forventes, at den kommende direktør:

  • Kan agere selvstændigt og træffe beslutninger baseret på en sund drømmekraft.

  • Er robust og har naturlig autoritet samt en god fornemmelse for egen rolle og mandat.

  • Besidder stærke kommunikationsevner og kan sikre bred dialog og samarbejde.

  • Er konstruktiv og tillidsskabende og formår at finde smidige og solide løsninger på komplekse og principielle problemstillinger.

  • Er vedholdende og kan håndtere forskelligartede interesser, så der kan sikres balancerede resultater.

  • Har ledelsesmæssigt overblik, gennemslagskraft og er i stand til at sætte en klar retning.

  • Kan opbygge en velfungerende og driftssikker organisation, der bygger på en kultur præget af faglighed, ansvarlighed, samarbejde og udsyn.

 

Styrelsesdirektøren har det overordnede ansvar for styring, prioritering og planlægning af den samlede opgaveløsning i styrelsen, samt det overordnede ansvar for den strategiske udvikling af styrelsen.

 

Styrelsesdirektøren refererer til Skatteministeriets departementschef.

 

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen er klassificeret i lønramme 40/løngruppe 4. Løn- og ansættelsesvilkår forhandles med udgangspunkt i bestemmelserne i rammeaftalen om kontraktsansættelse af chefer i staten. Stillingen ønskes besat på åremål.

 

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

 

Dit arbejdssted vil indtil videre være Landgreven 4, 1301 København K.

 

Ansættelse i Skatteministeriet er betinget af tilfredsstillende straffeattest og sikkerhedsgodkendelse.

 

Tiltrædelse

Stillingen er med tiltrædelse snarest mulig.

 

Ansøgning

I udvælgelsesprocessen samarbejdes med konsulentfirmaet Amrop A/S. Ansøgning, CV og eksamensbevis sendes til partner i Amrop, Bo Eske Nielsen, på ben@amrop.dk. Ansøgningsfristen udløber den 30. oktober 2019. Er du tjenestemand, stiles ansøgningen til Dronningen.

 

Kandidater til stillingen kan forvente at skulle gennemgå test i ansøgningsprocessen.

 

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved kontakt til Bo Eske Nielsen på tlf. 24 97 26 88.

 

Skatteministeriet opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Kontakt

Skatteministeriet

Adresse 1
Landgreven 4
1301 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
09-10-2019
Udløber
30-10-2019
Kviknummer
LJA-76338176
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Lignende job

Struer Kommune

Ikast-Brande Kommune

Del dette job

Virksomhedsinformation

Skatteministeriet

Adresse
Landgreven 4
1301
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
09-10-2019
Ansøgningsfrist
30-10-2019
Kviknummer
LJA-76338176
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Ledelse, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed
Gem annonce