Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet søger specialkonsulenter til at udvikle og understøtte gymnasier, erhvervsskoler og frie skoler mv.

Børne- og Undervisningsministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
15-07-2021

Brænder du for at fremme bæredygtige uddannelsesinstitutioner og derved bidrage til at sikre fagligt stærke uddannelser til alle? Vil du være en del af en fagligt ambitiøs enhed, der arbejder for at gøre det lettere for institutionerne at give god undervisning? Så er du måske vores nye kollega.

 

Om centeret

 

Center for Institutionsdrift og Tilsyn varetager en lang række opgaver, der understøtter ca. 1000 uddannelsesinstitutioner på ministeriets område, som omfatter gymnasier, erhvervsskoler, AMU-centre, FGU-institutioner og frie skoler mv.

 

Mange af opgaverne i Center for Institutionsdrift og Tilsyn går på tværs af Børne- og Undervisningsministeriets område, og vi varetager dem i tæt samarbejde med ministeriets øvrige enheder. Centeret består af godt 60 medarbejdere fordelt på fem teams, der aktuelt arbejder med at løse følgende større opgaver:

 • Udvikling af forretningskritiske dele af vores driftsopgaver, herunder et nyt system til tilskudsudbetaling, automatisk indlæsning af årsregnskaber og en videreudvikling af aktivitetsprognoser til det økonomiske tilsyn

 • Styrket brug af de økonomisk-administrative data, som vi i dag løbende modtager fra institutionerne, til en dybere indsigt i institutionernes forvaltning og undervisningssektoren generelt

 • Opbygning af et endnu stærkere, mere analysebaseret tilsynsmiljø på tværs af og i tæt samarbejde med styrelsens øvrige tilsynsførende kontorer

 • Skarp og hurtig institutionsrettet rådgivning 

Om arbejdsopgaverne

 

Dine arbejdsopgaver i centeret vil omfatte såvel driftsopgaver som deltagelse i udviklingsopgaver, der især er rettet mod at nyttiggøre data i det daglige arbejde såvel internt i styrelsen som eksternt i forhold til institutionerne og understøtte effektive uddannelsesinstitutioner. Af større opgaver kan nævnes: 

 • Udvikling af datamodeller og analyser af uddannelsesinstitutionerne

 • Automatisering af kontroller og styrkelse af datakvalitet i forbindelse med videreudvikling af STUKs indberetningsløsninger

 • Udvikling af koncepter for sektoranalyser i de forskellige uddannelsesområder

 • Koordinering og formidling af større enkeltsager på tværs af styrelsens enheder

 • Gennemførelse af konkrete tilsyn

 • Videreudvikling af koncepter for det økonomiske tilsyn og effektiv institutionsunderstøttelse

 • Sagsbehandling af ansøgninger, regnskabsgennemgang, tilsynssager mv.

 • Udarbejdelse af direktions- og ministersager

 • Vejledning af institutioner under skærpet økonomisk-administrativt tilsyn 

Opgaverne løses i tæt samarbejde med øvrige kollegaer i teamet/centeret. Som specialkonsulent lægger vi vægt på, at du har et godt overblik og formår at planlægge og koordinere opgaverne med relevante interessenter.

 

Om dig

 

Du har en relevant videregående uddannelse som fx cand. merc./merc. aud., cand. oecon., cand. polit., cand. scient. pol., cand. it. eller lignende, og gerne erfaring fra andre offentlige institutioner. Vi forventer, at du er stærk bruger af Office-pakken (særligt Excel og gerne VBA programmering, men også gerne kendskab til SQL). Der vil blive lagt vægt på erfaring med arbejde med større datamængder, udarbejdelse og formidling af analyser og ledelsesinformation, men det er ikke afgørende for at søge. Der vil ligeledes blive lagt vægt på erfaring med koordineringsopgaver og projektledelse. Det er også vigtigt, at du har gode skriftlige og mundtlige formidlingsevner.

 

Du ville passe godt ind i teamet, hvis du:

 • Kan arbejde selvstændigt, struktureret og analytisk

 • Har nemt ved at lære nyt

 • Har gode samarbejdsevner

 • Har evne til at se de store sammenhænge uden at miste blikket for detaljerne

 • Har godt humør

 • Kan lide et hektisk og udviklende miljø, hvor dagene ikke er ens 

Løn- og ansættelsesvilkår

 

Du bliver ansat som specialkonsulent efter gældende overenskomst. Der kan være mulighed for at forhandle tillæg afhængigt af dine kvalifikationer. Forventet tiltrædelse er d. 1. oktober 2021 eller hurtigst muligt.

 

Arbejdssted: Frederiksholms Kanal 25, 1220 København

 

Vil du vide mere?

 

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Doris Tranberg Jørgensen (40 14 98 01 eller doris.tranberg.jorgensen@stukuvm.dk), teamleder Mette Mosgaard (29 62 12 94 eller mette.mosgaard@stukuvm.dk) eller teamleder Ole Sten Volder (33 92 52 25 eller ole.sten.volder@stukuvm.dk). Du kan læse mere om Børne- og Undervisningsministeriet på vores hjemmeside www.uvm.dk og om styrelsen her www.stukuvm.dk

 

Lyder det som noget for dig?

 

Send din ansøgning, cv og eksamensbevis elektronisk senest søndag den 15. august 2021. Du søger stillingen via vores hjemmeside www.uvm.dk/job. Vi forventer at afholde samtaler i uge 33 og 34. Hvis du går videre til 2. samtale, vil du blive bedt om at besvare en case, der vil indgå som en del af den samlede vurdering.

 

Vi ønsker, at medarbejdernes sammensætning afspejler samfundets og ser frem til din ansøgning uanset personlig baggrund vi ser kun på kvalifikationer og kompetencer.

 

Om Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

 

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) er en styrelse i Børne- og Undervisningsministeriet. Vi understøtter ministeriets målsætning om at skabe fagligt stærke uddannelser til alle.

 

STUK beskæftiger ca. 480 medarbejdere i København.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Børne- og Undervisningsministeriet

Adresse 1
Frederiksholms Kanal 26
1220 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
15-07-2021
Udløber
15-08-2021
Kviknummer
LJA-82395297
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, økonomi og regnskab, IT, web og teknologi, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Børne- og Undervisningsministeriet

Adresse
Frederiksholms Kanal 26
1220
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
15-07-2021
Ansøgningsfrist
15-08-2021
Kviknummer
LJA-82395297
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Finans, økonomi og regnskab, IT, web og teknologi, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed