Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet søger special- eller chefkonsulent til udvikling af tilskudsområdet

Børne- og Undervisningsministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
12-05-2021

Brænder du for offentlig økonomistyring, og kan du bidrage til, at uddannelsesinstitutionerne forstår reglerne for deres tilskud, så der sikres gennemskuelige rammer for fagligt stærke uddannelser til alle? Vil du være en del af en fagligt ambitiøs enhed, der arbejder for at gøre det lettere for institutionerne at give god undervisning? Så er du måske vores nye kollega.

 

Om centeret

Center for Institutionsdrift og Tilsyn varetager en lang række opgaver, der understøtter ca. 1000 uddannelsesinstitutioner på ministeriets område, som omfatter gymnasier, erhvervsskoler, AMU-centre, FGU-institutioner og frie skoler mv.

 

Mange af opgaverne i Center for Institutionsdrift og Tilsyn går på tværs af Børne- og Undervisningsministeriets område, og vi varetager dem i tæt samarbejde med ministeriets øvrige enheder. Centeret består af godt 60 medarbejdere fordelt på fem teams, der aktuelt arbejder med at løse følgende opgaver:

 • Udvikling af forretningskritiske dele af vores driftsopgaver, herunder et nyt system til tilskudsudbetaling, automatisk indlæsning af årsregnskaber og en videreudvikling af aktivitetsprognoser til det økonomiske tilsyn

 • Styrket brug af de økonomisk-administrative data, som vi i dag løbende modtager fra institutionerne, til en dybere indsigt i måden, hvorpå institutionerne forvalter de modtagne tilskud

 • Opbygning af et endnu stærkere, mere analysebaseret tilsynsmiljø på tværs af og i tæt samarbejde med styrelsens øvrige tilsynsførende kontorer

 • Skarp og hurtig institutionsrettet rådgivning

 

Om arbejdsopgaverne

Dine arbejdsopgaver i teamet vil omfatte fagligt ansvar for såvel driftsopgaver som udviklingsopgaver, der er rettet mod at implementere løbende regelændringer i tilskudssystemet og sikre dokumentationen over for uddannelsesinstitutionerne i samarbejde med Styrelsen for It og Læring og ministeriets departement. Af større opgaver kan nævnes:

 • Udvikling og vedligehold af datamodeller og analyser af tilskudsområdet

 • Udvikling og implementering af et nyt tilskudssystem

 • Løbende udvikling og vedligehold af tilskudsinstrukser og øvrig dokumentation

 • Sagsbehandling af spørgsmål til tilskudsregler fra uddannelsesinstitutioner om fx dispensationsansøgninger mv.

 • Udarbejdelse af direktions- og ministersager

 • Vejledning af institutioner i relation til tilskudstekniske spørgsmål mv.

 

Opgaverne løses i tæt samarbejde med øvrige kollegaer i teamet og centeret.

 

Om dig

Du har en samfundsvidenskabelig kandidatuddannelse som fx cand.merc/merc.aud, cand.oecon, cand.polit, cand.scient.pol eller lignende og gerne erfaring fra andre offentlige institutioner. Vi forventer, at du er en faglig sværvægter indenfor økonomistyring og kan være et fagligt fyrtårn på tilskudsområdet. Du arbejder selvstændigt med god fornemmelse for risici og muligheder for at styrke kontrolmiljø, ligesom du interesserer dig levende for ministeriets registreringsramme og kodestruktur. Der vil blive lagt vægt på erfaring med arbejde med store datamængder, høj kompleksitet i regelsættet og udvikling af økonomisystemer. Kendskab til selvejesektoren er en fordel, men ikke en forudsætning. Det er også vigtigt, at du har gode skriftlige og mundtlige formidlingsevner.

 

Du ville passe godt ind i teamet, hvis du:

 • Kan arbejde selvstændigt, struktureret og analytisk

 • Har nemt ved at lære nyt

 • Har gode samarbejdsevner med mange forskellige samarbejdspartnere

 • Har evne til at se de store sammenhænge uden at miste blikket for detaljerne

 • Har godt humør

 • Kan lide et hektisk og udviklende miljø, hvor dagene ikke er ens.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Du vil, afhængig af dine kvalifikationer, blive ansat som special- eller chefkonsulent i forhold til gældende overenskomst for staten med mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg ved relevant erfaring. Forventet tiltrædelse 1. august 2021 eller hurtigst muligt.

 

Arbejdssted: Frederiksholms Kanal 25, 1220 København

 

Vil du vide mere?

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Doris Tranberg Jørgensen på telefon 4014 9801 eller doris.tranberg.jorgensen@stukuvm.dk eller teamleder Tore Dyrberg-Jessen på telefon 3392 5151 eller tore.dyrberg-jessen@stukuvm.dk. Du kan læse mere om Børne- og Undervisningsministeriet på vores hjemmeside uvm.dk. og om styrelsen her.

 

Lyder det som noget for dig?

Send din ansøgning, cv og eksamensbevis elektronisk senest onsdag den 9. juni 2021. Du søger stillingen via vores hjemmeside www.uvm.dk/job. Vi forventer at afholde samtaler uge 24.

 

Hvis du går videre til 2. samtale, vil du blive bedt om at besvare en case, der vil indgå som en del af den samlede vurdering.

 

Vi ønsker, at medarbejdernes sammensætning afspejler samfundets og ser frem til din ansøgning uanset personlig baggrund vi ser kun på kvalifikationer og kompetencer.

 

Om Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet er en styrelse i Børne- og Undervisningsministeriet. Vi understøtter ministeriets målsætning om at skabe fagligt stærke uddannelser til alle.

 

Ansøgningsfrist:

09-06-2021

 

Stillingstype:

Special- eller chefkonsulent

 

Arbejdstid:

37 timer

 

Arbejdssted:

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

 

Hjemmeside:

www.uvm.dk

 

Kontakt os:

Doris Tranberg Jørgensen

kontorchef

40149801

 

Tore Dyrberg-Jessen

Chefkonsulent

33925151

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Børne- og Undervisningsministeriet

Adresse 1
Frederiksholms Kanal 26
1220 København K
Danmark
Adresse 2
Frederiksholms Kanal 21
1220 København
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-05-2021
Udløber
09-06-2021
Kviknummer
LJA-82088111
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, økonomi og regnskab, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu
Lignende job

Frie Skolers Lærerforening

Universitets- Og Hogskoleradet

Del dette job

Virksomhedsinformation

Børne- og Undervisningsministeriet

Adresse
Frederiksholms Kanal 21
1220
København
Danmark
Praktisk information
Indrykket
12-05-2021
Ansøgningsfrist
09-06-2021
Kviknummer
LJA-82088111
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Finans, økonomi og regnskab, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed