Gem annonce

Styrelsen for Patientsikkerhed søger studerende i Aarhus til isolationsopkald mv. i forbindelse med smitteopsporing

Styrelsen for Patientsikkerhed

Aarhus, Østjylland

Indrykket
14-01-2021

Vil du være med til at bryde COVID-19 smittekæderne og bevare kontrollen over epidemien ved at foretage isolationstjek? Så er du måske vores nye kollega.

Vi søger cirka 150 medarbejdere, som løser og håndterer isolationsopkald i Danmark. Du vil indgå i et vagtrul med dag- og aftenvagter i tidsrummet 08.00 -20.00. Der vil også være weekendvagter. Der er tale om tidsbegrænsede stillinger frem til 31. maj 2021 med mulighed for forlængelse. Ansættelsen er med varierende timetal og kan udgøre op til ca. 15 timer i gennemsnit om ugen.

 

Om isolationsopkald

Vi er en nyoprettet enhed i Styrelsen for Patientsikkerhed, som beskæftiger sig med isolationsopkald til COVID-19 smittede og deres nære kontakter. Enheden består af sundhedspersoner, akademikere og administrativt personale, som arbejder tæt sammen for at nå ud til flest muligt COVID-19 smittede og deres nære kontakter.

 

Hverdagen i enheden er præget af tæt samarbejde med dine kollegaer for at nå ud til flest mulige COVID-19 smittede og deres nære kontakter.

 

Dine primære arbejdsopgaver

  • Telefonisk kontakt til COVID-19 nære kontakter med henblik på at høre til, om de kan opretholde isolationen. Og spørge ind til, om de har de ressourcer, der skal til, for at kunne opretholde isolationen

  • Yde råd og vejledning til COVID-19 smittede, herunder om test og isolation

 

Vi forventer, at:

  • Du er studerende på en mellemlang eller videregående uddannelse, og du kan godt være på 1. år

  • Har lyst til den direkte borgerkontakt

  • Er selvstændig og selv tager initiativ

  • Har gode samarbejdsevner og motiveres af tværfagligt samarbejde

  • Er engageret og en positiv person med godt humør

  • Er fleksibel i forhold til arbejdstider

  • Har pionerånd og vil være med til at udvikle enheden

  • Du kan arbejde fra egen PC

 

Du vil få en god introduktion, oplæring og løbende mulighed for sparring om opgaven.

 

Vi tilbyder

Et højaktuelt og udfordrende job med gode kollegaer, en stejl læringskurve og stort samfundsansvar. Du vil sammen med dygtige kollegaer få en central rolle i arbejdet med til at bryde smittekæderne for COVID-19, så vi kan genåbne samfundet og samtidig beskytte ældre og personer med øget risiko for at blive alvorligt syge af COVID-19.

 

Du vil få tjenestested i Aarhus nærmere bestemt Olof Palmes Allé 18 H, 8200 Århus N. Der er høj grad af mulighed for hjemmearbejde.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Du bliver ansat efter gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer (OAO-S fællesoverenskomsten) og organisationsaftale mellem Finansministeriet og HK/Stat for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK), jf. aftalens kapitel 6 vedr. timelønnede.

 

Ansættelsen er med varierende timetal og kan udgøre op til ca. 15 timer i gennemsnit om ugen. Arbejdstiden planlægges efter aftale med nærmeste leder.

 

Vagterne er fordelt på cirka to - tre vagter om ugen. Vagterne aftales med din nærmeste leder. Der forekommer weekendvagter.

 

Der er tale om en tidsbegrænset stilling frem til 31. maj 2021 med mulighed for forlængelse.

 

Ansættelsesproces

Vi ansætter løbende, da vi hurtigt har brug for at få opgaven udført, så send snarest din ansøgning. Opstart og udførlig oplæring forventes fra uge 4.

 

Kontakt os gerne

Få mere at vide om stillingen ved at skrive til Nils de Molade (ndmo@stpk.dk), Mads Christian Nymark Pilgaard (mcnp@stpk.dk), Connie Cassar (ccas@stpk.dk) eller Uffe Stevnsgaard Pedersen (ufsp@stpk.dk).

 

Er du interesseret?

Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV. Du kan læse mere om os på https://stps.dk/da/om-os.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Styrelsen for Patientsikkerhed

Adresse 1
Olof Palmes Allé 18
8200 Aarhus
Danmark
Praktisk information
Oprettet
14-01-2021
Udløber
13-02-2021
Kviknummer
LJA-81582809
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kontor og administration
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Styrelsen for Patientsikkerhed

Adresse
Olof Palmes Allé 18
8200
Aarhus
Danmark
Praktisk information
Indrykket
14-01-2021
Ansøgningsfrist
13-02-2021
Kviknummer
LJA-81582809
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kontor og administration
Beliggenhed
Gem annonce