Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Styrelsen for It og Læring søger to kontorchefer til at stå i spidsen for Børne- og Undervisningsministeriets IT drift

Undervisningsministeriet - Styrelsen for IT og Læring

Aarhus, Østjylland

Indrykket
16-04-2021

Ansøgningsfrist:

05-05-2021

 

Styrelsen for It og Læring søger to kontorchefer, der ønsker at stå i spidsen for Børne- og Undervisningsministeriets IT drift. I Styrelsen for It og Læring udvikler, vedligeholder og driver vi en lang række centrale it systemer, som understøtter hele undervisningssektoren. Sikker og stabil drift er et must! Vi arbejder professionelt og struktureret med driften af it systemerne. ITIL, automatisering, DevOps, virtualiseringsplatforme og containerteknologi er blot nogle af de spændende arbejdsmetoder og teknologier, vi beskæftiger os med. Vi ønsker i de kommende år at koble it driften endnu tættere på styrelsens 25 agile teams og smidiggøre overgangen fra udvikling til drift både på tværs af styrelsens egne medarbejdere og i relationen til de eksterne udviklingsleverandører.

 

Fælles for stillingerne

Stillingerne er placeret i afdelingen for Produkter og Projekter, som har ansvaret for udvikling, vedligehold og drift af en lang række af Børne- og Undervisningsministeriets it-løsninger. Vi ønsker i Styrelsen for It og Læring at styrke it driften og har derfor etableret to nye kontorer, der udspringer af et tidligere samlet it driftskontor.

 

I begge kontorer er der medarbejdere i både København og Aarhus. De nye chefer skal skabe en fælles kultur for de to driftskontorer og skal begge bidrage til fortsat at sikre en meget høj driftsstabilitet, et tæt samarbejde med resten af organisationen og Statens IT samt sikre vigtige dagsordener som fortsat højt fokus på it sikkerhed og indførelsen af nye agile metoder i driften.

 

For begge stillinger gør sig gældende, at vi søger en kompetent og engageret kontorchef, der meget gerne har ledererfaring og relevant teknisk indsigt.

 

Vi ser gerne, at du:

  • er robust som leder, brænder for god personaleledelse og evner at lede medarbejdere med forskellig faglighed og på forskellige lokationer

  • kan forbinde den tekniske verden med vigtige politiske mål

  • evner at arbejde på tværs af en stor organisation med mange forskellige interessenter

  • har erfaring med it-drift og it-sikkerhed

  • har erfaring med DevOps og agilt mindset

  • er god til at kommunikere og omsætte komplicerede tekniske problemstillinger, så ikke-teknikere kan forstå det

  • er teamplayer og vil gøre dit bedste for at bidrage til samarbejdet i et velfungerende ledelsesteam

  • bidrager til en åben, ærlig og tryg kommunikation og dialog med medarbejdere og kollegaer 

  • bidrager til arbejdsglæden og trivsel i kontoret og organisationen

 

 

De to kontorer:

 

Kontor for Applikationsdrift

Kontorets formål er stabil og sikker drift af alle ministeriets it-systemer. 

 

Kontoret har ansvaret for hele applikationsstakken, hvor operativsystemer og middleware i stor udstrækning er baseret på Opensource.

 

Et vigtigt indsatsområde for kontoret er et endnu tættere og mere integreret DevOps samarbejde med STILs agile produktteams.

 

Kontoret varetager også en række tværgående opgaver i forhold til Toolchain, automatisering samt en række sikkerhedsopgaver. Der indgår over 1000 servere fordelt på over 50 IT-systemer i kontorets samlede systemportefølje.

 

Kontoret har ca. 20 medarbejdere fordelt på vores lokationer i København og Aarhus.

 

Stillingen ønskes besat i Vester Voldgade 123, 1552 København V.

 

Kontor for Infrastruktur og Indkøb

Kontoret har ansvaret for at sikre en professionel infrastruktur til ministeriets it-systemer, herunder virtualiserings- og containerplatforme, netværksinfrastruktur, DNS, AD, firewalls, storage og backup.

 

Kontoret har endvidere til formål at varetage STILs indkøbsfunktion, herunder leverandør- og kontraktstyring af STIL udviklings- og driftskontrakter.

 

Kontoret har ca. 20 medarbejdere fordelt på vores lokationer i København og Aarhus.

 

Stillingen ønskes besat i Lyseng Alle 1, 8270 Højberg.

 

Vil du vide mere?

Hvis du ønsker mere information, er du velkommen til at kontakte vicedirektør Aino Olsen på telefon 41 72 72 50 eller på mail: aino.olsen@stil.dk  

 

Lyder det som noget for dig?

Send din ansøgning, cv og eksamensbevis elektronisk senest onsdag den 5. maj 2021 i vores rekrutteringssystem via linket herunder. Vi forventer at holde 1. og 2. samtaler i uge 19 og 20. Hvis du går videre til 2.samtale, vil du blive bedt om at besvare en case, der vil indgå som en del af den samlede vurdering, ligesom der vil indgå test.

 

Vi ønsker, at medarbejdernes sammensætning afspejler samfundets og ser frem til din ansøgning uanset personlig baggrund vi ser kun på kvalifikationer og kompetencer.

 

Vi tilbyder

Vi tilbyder et alsidigt, selvstændigt og udfordrende job i en organisation, som lægger stor vægt på god ledelse. Du bliver en del af et uformelt arbejdsmiljø med dygtige og engagerede medarbejdere og lederkolleger. Du vil referere til vicedirektøren for Produkter og Projekter.

 

Løn og ansættelsesvilkår

Vi ønsker at besætte stillingerne snarest muligt. Stillingerne er indplaceret i lønramme 37/løngruppe 1. Du vil som udgangspunkt blive ansat på kontraktvilkår efter Rammeaftale om kontraktansættelse af chefer i staten. Stillingen kan besættes på årremål, og der vil kunne ydes tillæg afhængig af erfaring og kvalifikationer. Hvis du er tjenestemand i forvejen, kan ansættelse på tjenestemandsvilkår være en mulighed. Ansættelsesområdet afhænger af ansættelsesformen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Undervisningsministeriet - Styrelsen for IT og Læring

Danmark
Praktisk information
Oprettet
16-04-2021
Udløber
05-05-2021
Kviknummer
LJA-81969557
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT, web og teknologi, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Lignende job

Grønlands Selvstyre, Forbruger- og Konkurrencestyrelsen

Grønlands Selvstyre, Styrelsen for Sundhed og Forebyggelse

Del dette job

Virksomhedsinformation

Undervisningsministeriet - Styrelsen for IT og Læring

Praktisk information
Indrykket
16-04-2021
Ansøgningsfrist
05-05-2021
Kviknummer
LJA-81969557
Jobtype
Fuldtid
Kategori
IT, web og teknologi, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed